Sziasztok
Lehet rossz helyre írom a kérdésem, kérem nézzétek el nekem. Szeretném megtudni, hogy a Skoda prémtankot a t56-ot hol tudnám megvenni.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Sziasztok
Lehet rossz helyre írom a kérdésem, kérem nézzétek el nekem. Szeretném megtudni, hogy a Skoda prémtankot a t56-ot hol tudnám megvenni.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Én is várnám mikor lesz benn a shopban, mert amig kapható volt pont lemaradtam róla
Elég erősre sikeredett, szerintem leghamarabb a karácsonyi lootboxokban vagy jövőre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Death_leaper, charliefirpo_2018
A CS-52 LIS-t a prémiumot milyen skillekkel érdemes használni? Nekem a bia és a kék célkeresztszűkítők + 6.érzék megvannak. Mi legyen a harmadik, negyedik sok?
Sziasztok.
Véleményeket szeretnék azoktól akiknek meg van az FV201 (A45) angol vas!
Milyen felszerelés és legénységi képeségeket ajánlotok?
Segítséget ellőre is köszönöm!
Köszönöm a videót! Igaz a srác beszédéből semmit nem értetem! De a videó alapján osztályában nem rossz! Tier VIII és IX ben már okosan kel használni mert se páncélja se átütése nincs! Igaz a prémium lőszerrel lehet használni de akkor kevesebb lesz a mani!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
Sziasztok.
Véleményeket szeretnék azoktól akiknek meg van az FV201 (A45) angol vas!
Milyen felszerelés és legénységi képeségeket ajánlotok?
Segítséget ellőre is köszönöm!
Javaslatom, hogy ezzel a tankkal ne menj csatába. Én elkövettem azt a hibát, hogy 3-4 éve még elég kezdőként megvettem. 2 "mentségem" volt rá: rendkívül akciósan adták + kezdőként a brit tankok voltak a mániám (mivel a brit tankok nem kezdőbarát ágak, így ez önmagában is hiba volt).
Mentségemre legyen, hogy 5 csata alatt felismertem, hogy ez nagyon gyenge tank.
Egyszóval, legjobb tanácsként azt tudom mondani, hogy ne ezzel a tankkal menj csatába.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
Üdv! Valaki tud azzal kapcsolatban valamit hogy most 22 ben mikor frissitik a kötvènyes tankok listáját a játékban?
A Ranked Battles Season 2 beharangozója mellé elpöttyintettek egy megjegyzést, hogy új kötvényes cuccok lesznek elérhetőek ---- elméeltileg ez lehet körvényes felszerelés is, de kötvényes tank valószínűbb.
Fight alongside—and against—the best commanders around in Ranked Battles Season 2 to earn heaps of rewards, including new items available for bonds in the in-game Store.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ravenholm
Köszönöm! A ranked s.2 az meg ősszel lesz gondolom. Arról infót nem találok. Azért érdekel hogy mikor váltanak mert a 8k kötvény megvan. Viszont patriotom volt már, stg is, t103 van, wz nem kell mert 112 a garázsban figyel. + td t vagy medet szeretnék.. Ami valamennyire ok és még nem volt meg.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...