Jelenleg 148 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 39 perccel ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 40 perccel ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 23 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #79339 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Ezért kell venni kv-5öt az a best of! :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #79360 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

A KV-5 miért jó? Nem értem.

T8-9-be 167 pen az nagyon vékony. 0,43 acc. Sniperkedni pontatlan és kevés a pen. Face to face harcban meg mindenki a droidot lövi.
Ez olyan S.P. szovjet kivitelben.

10 éve 10 hónapja #79368 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

T8-9-be 167 pen az nagyon vékony. 0,43 acc. Sniperkedni pontatlan és kevés a pen. Face to face harcban meg mindenki a droidot lövi.

Nem is jó és nem is lehet venni:D

10 éve 10 hónapja #79371 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika

T8-ba bármit nagyon simán átütöl vele :) 1v1-be meg szinte verhetetlen, rákell vele menni az llenre és ámen :) a 0,43 acc nem érződik legalábbis nekem :O haver type-jával mentem pár kört sztem az sokkal pontatlanabb :O kv-5 el a kapáslövések is simán beszoktak menni :) (ui. goldot naggyon naggyon ritkán használok) jah és meglepődnél mennyien nem lövik a droidot, + kis mozgatással elég nehézkes ellőni azt a csúnya kis R2D2-t :D

Itt egy kis kép a statisztikáról vele:

Ui.: az átl. 789 xp prém nélkül :)

A kis pen legalább megtanított rá h minden tankon megtaláljam a gyengepontot ami átlőhető ( hülye módok nélkül) és ez sokat segít a többi low penes tanknál is!

Én nagyon szeretem, és nemis cserélném le semmire O.o :P <3
Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #79375 Írta: Flashpointer
Megválaszolva: Flashpointer
A lejobb a prém,nehéztankok közül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Popika

10 éve 10 hónapja #79379 Írta: Jackal_hun

FCM 50-en lenne a másik de aHhoz meg nincs legénység, és pedig az a pénzgyártáshoz kell!!
szval.... IS-6 pro kontra?? :)

IS6 - ha jól forgatod, és nem motatod a vezető búvónyílásást, a testen a két oldalsó háromszög fület pont szembe, a tornyot és a lánctalp feletti kis részt oldalról - sok sok lövést pattint, benyel.
A lövege igen szar, és lomhácska is (fordulás).
Nekem 3+ skilles legénység ül benne, venti + töltésgy. és célzásgy. - úgy elmegy.
Sok pénzt keres, Browler tanknak nem is rossz, élvezeti faktora közepes.

FCM -jobb tudású játékos, óvatosabb camper/ gyorsan átmozgó - nem spotter ember kezében nagyon jó lehet.. Nem húzod a francia Heavy vonalat??? MIÉRT???

Sakál,
112 - nem értünk egyet - az elején én is sokat sz@ptam vele, de akkor is keresett.
Mióta Quickibabay kedvenc "pénzgyára" sok videót néztem róla, magam is javultam kicsit, azóta SZERETEM!
Az prém lőszere bazi nagy átütésű (szemben az Is 6-tal) tornya rengeteg mindent pattint, ha nem találják el a kis kupolákat - és a legalját el tudod dugni - mert azt egy Hellcat sőt egy Type 58 is átüti!!!
Iszonyú jól keres, és neekm sokszor élvezetesebb mint IS6...
Valahol ezen a topicon egyszer össze is vetettem / vetettük őket... Egyik ebben jobb, másik abban..

Én melyiket venném meg a fenti 3 közül, ha pénzt akarnék keresni, és esetleg CW is érdelek?
A T34-et :) :woohoo: :whistle:

Bevallom, nem játszottam vele, de inkább hiszek Keweinek mint neked:D

wotlabs.net/art...kewei/

10 éve 10 hónapja #79381 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Figyelem: Spoiler!

Mondhatnám még a JT 8.8 at de az a baj vele, hogy 3 hónapja egy kört nem mentem vele, mert nem akarok depresszióba esni a fantasztikus játékélménytől, amit nyújt:D

Nagyon kellene a lé, de képtelen vagyok rászánni magam a JT 8.8 farmolásra.
Tényleg egy depressziós tank :lol::lol: :lol:

10 éve 10 hónapja #79384 Írta: Jackal_hun

Figyelem: Spoiler!

Mondhatnám még a JT 8.8 at de az a baj vele, hogy 3 hónapja egy kört nem mentem vele, mert nem akarok depresszióba esni a fantasztikus játékélménytől, amit nyújt:D

Nagyon kellene a lé, de képtelen vagyok rászánni magam a JT 8.8 farmolásra.
Tényleg egy depressziós tank :lol::lol: :lol:

Egyszerűen olyan förtelmes játékélményt ad, hogy nem tudom bevinni a csatába, azon gondolkodom, hogy eladom igy kb 40 csata után. Az FcM és a su mellett értelmetlen.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #79385 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Jó vagy nem jó kérdésre a válasz:- Az a jó amivel tudsz farmolni.

Mivel az eventben megnyertem a TOG2-t, először csak poénkodtam vele, aztán már fel is szereltem pár dologgal. Megtartom kreditkeresőnek, mert - szintén eventbe - kapott prém napok (3 nap) alatt több milliót hozott nekem. 30-50k között hozott csatánként. Ha nem csinálok semmit se vele és kilőnek akkor is hozott 17-18K-t. Múltkor volt 1 nap prém, most 3 nap, megnéztem ezalatt 4,5 millió kredittel gazdagodtam, pedig 8-10 tierbe is mentem jó párszor.

Én nem költök a játékra, és szeretek nagyobb tierbe is menni, ezért kellett valami ami hozza is a kreditet. ERGO: marad a TOG2! :woohoo:

ui: amikor kijövök a csatából közel 3K sebzéssel, az nem rossz egy 6s tanktól...

10 éve 10 hónapja #79391 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
TOG 2...

Nekem nincs, de ellenfélként sokszor találkozom vele, mostanában meg pláne.

Tény, hogy nevetségesen könnyű szétlőni a nagysága, sebessége és a páncélzata (főként oldalt) miatt, DE a kis "szemét" tud meglepetéseket okozni. Mégpedig a sok HP - ja miatt. Pláne ha még egy ügyesebb ember vezeti aki keni - vágja a gyenge pontokat. (Mondjuk ez T6 környékén nem különösebben nagy kunst :) )

Másodszor történt meg velem, hogy a fél HP - s T-150 - emmel nyílt terepen ész nélkül rárontottam egy 1000 HP körüli TOG - ra és bizony alul maradtam :) Gondoltam free frag, de pofára estem. Egyszerűen túl sok életereje volt. 2 - őt még bele tudtam sebezni, de az is "csak" 600, ő meg röhögve szét lőtt míg töltögettem. A "köcsög" még tudta is hol kell lőni a T-150 - est :) Na meg az a 171 - es átütése sem olyan kevés.

Azért az az 1400 - as életerő T6 - ban könnyen megvicceli az olyan rambokat, mint aminek és in gondoltam magam :)

Hát na... Tanultam belőle... :)

Félreértés ne essék, én nem dícsérem, csak vannak helyzetek, mikor vigyázni kell vele.

10 éve 10 hónapja #79393 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Ment a köszönet Hunyadi :) !A fő csapás a löwe, ha erről tudnál konkrétat :side: .

Löwe-vel 500+ csatám van, T34-gyel 1300+, 8.8 Jagdtigerrel 400 körül, SU-122-44-gyel 400+, ezekről tudok érdemben véleményt írni.
Löwe: a lövege nagyon jó, bár a célzási időben nem világbajnok (2,9). Az alaplőszer 1030 kredit, tehát nem érdemes ész nélkül lövöldözni. Ritkán szerepel top tierként, de T10-ben sem túl gyakori vendég. Régen szemből gyakran kigyújtották, de ezt szerencsére javították. A teste papír, gyakorlatilag tierjében minden átlövi. A tornya viszonylag erős, a forma miatt pattogós. A tetején levő kupolát távolról nem könnyű belőni. Lassú, lassan fordul. Rammolni lehetne vele (90 tonna), de a sebességéből adódóan ritka az ilyen lehetőség. 2000+ sebzésre prémiummal 55-65k között hoz. Top tierként sem érdemes az ellenfél arcába mászni vele, IS-3 megeszi reggelire. T9-ben és T10-ben a második vonalból érdemes támogatni a csapatot.
T34: az alfa, a pen és a pontosság nagyon jó, de mind a töltési, mind a célzási ideje förtelmes (3,4). Az alaplőszer itt is drága. Gyakori vendég T10-ben, de a lövegpajzsa és az átütése miatt használható marad a nagyfiúk között is. A testét bármi átlövi, amivel találkozhat, a hulldown kötelezően alkalmazandó vele. A tornya nagyon kemény, de a parancsnoki kupolát könnyen belövik, így lövés után érdemes eldugni. Ez is lassú, de még élhető szinten.
2000+ sebzésre 60-70k a profit.
8.8 Jagdtiger: az alfa kicsi, de elmebeteg RoF-fal kompenzálja. Akit leláncolva sebzel, és nem tud idejében fedezékbe húzódni a javítókészletét felhasználva, az halott. Nagyon pontos, gyorsan céloz, gyorsan tölt, a pen is megfelelő a tierlimitnek hála. Az alaplőszer olcsó (252 kredit). Ha összevetem a T34-gyel, akkor ez kb. háromszor lő, míg az amerikai egyszer. Sebző találatoknál: 240 átlagdam X 3= 720 sebzés, míg a T34 1 x 400-at lő. Az alját (LFP) minden belövi, így azt rejteni kell. A felépítmény kemény, T8-ban alaplőszerrel nem lövik be szemből (az UFP-t is rejteni kell). Iszonyatosan lassú, ha a gyors tankokat szereted, akkor ezt ne vedd meg. A sebessége miatt néhány pályán nehéz használni, az artyk egyik kedvenc csemegéje. Érdemes a frontra vinni, jó helyre beásva több ellenfelet feltarthat. Az oldalába kapott találat gyakran ammo rack, ezért célszerű olyan helyről lövöldözni, ahol nem tudják megkerülni. 2000+ sebzésre 65-80k profitot termel.
SU-122-44: nagyon jó alfa, jó RoF, átlagos átütés. Pontatlan, lassan céloz, az ágyú kitéríthetősége kevés. Ritkán rakja saját tierjébe, ha mégis, akkor mészáros. T9-ben már kevésbé használható. Az alaplőszer drága. T7-ben a páncélja még elmegy, T8-T9-ben minden sebzi. Megy, mint a mérgezett egér, gyorsan forog. A bevétele elmarad a T8-as prémektől, bár nem sokkal.
Egyik tankot sem tudnám jó szívvel ajánlani, mert - ahogy Hunyadi is helyesen rámutatott - teljes mértékben stílusfüggő a használhatóságuk. Vásárlás előtt mindenképp próbáld ki őket a tesztszerón. Továbbá érdemes azt is figyelembe venni, hogy a szakasztársaid milyen prémtankokkal játszanak; tierlimites FCM mellé nem érdemes T34-et vinni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Lidercnyomas, Tiger205_Bp, Ergil, bela455

10 éve 10 hónapja #79433 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Sziasztok!

Amit Black Sheep írt, azzal teljesen egyetértek, és én is így látom a jövedelmeket kb.
T-34 nagy hibája, hogy a tornya is baromi lassan fordul (Hellcat mániások, ismerős lehet a jelenség!)

Jackal,
nem kell higgyél nekem!
Egyrészt nem vagyok pro játékos, másrészt lehet hogy rosszul látom, de a 112 és aT34 mostanában nekem nagyon jól termel, a rohadék amcsi folyamatosan 61,5-64,8 % közöztt van, csak nem ugrik rá a csillag...
Ha hull down helyet (amcsi) test alját rejtő helyet (kínai) találsz, rengeteget pattinthat.
Mondjuk nekem a WZ-111 és a t110E5 legénysége ül bennük, 4 skillel.
112 prém átütése Epic, T34 csőlehajlása nagyon jó (a 112-é sem olyan szar, talán a legjobb kínai érték).
FCM más tészta, az nem is heavy (at all).

Egyetértek Triagia urammal, mindenkinek az a legjobb, amivel sikeresen tud menni.

10 éve 10 hónapja #79444 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Mióta van egy normális(3. skilles) legénységem FCM-be, azóta nem is megyek T34-el. Azelőtt utáltam a francia csodát, de ahogy meglett a 6. érzék, azután kezdtem megszeretni. Egy jó legénységgel szerintem a legjobb 8-as prém, rögtön utána pedig az IS-6. T34-et senkinek sem ajánlom, az előttem lévők leírták, hogy miért. Az 50-es viszont roppant szórakoztató, nagyon szeretek vele menni. T34-el sem lenne semmi baj, ha kapna egy tierlimitet, de így használhatatlan, hogy folyton T10-ben játszik.

Ja, az FCM-hez tényleg kell valamennyi skill is, mert közelharcra abszolút alkalmatlan.

10 éve 10 hónapja #79448 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Az utóbbi hetekben az FCM kezd nekem némi csalódást okozni. Vagy rossz napokat fogok ki vagy korábban fogtam ki jó csatákat, de mostanság azt tapasztalom, hogy az ágyú közepes és nagyobb távolságokra leadott lövéseknél totál pontatlan. Vagy ellövök a cél felett/mellett vagy a találatot benyeli a lánctalp (persze leláncolás nélkül...).

Meggyőződésem, hogy kapott valami nem hivatalos nerfet a pontossága, arról nem is beszélve, hogy hiába van rajta látótávnövelő skill + álcafestés + álca skill meg minden kutya fa..a. Egyik tegnapi csatában egy IS-3 úgy lőtt be, hogy nem volt neki senki aki spotolja és én még a lövés után sem láttam...

Ettől függetlenül T8-ban ha valaki nem szereti a lassú tankokat, akkor nincs más alternatíva és ahogy írták, ez nem nehéz tank. Csak a randomon múlik, hogy mikor pattint.

10 éve 10 hónapja #79451 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hát nem tudom - én 13k meccs alatt nem láttam az ellenfélnél jól teljesítő FCM-et. Én se tartok tőle, sőt szeretem ha van a mások oldalon, mert könnyű préda.Nekem is van, bár ne vettem volna meg - számomra egy darab hulladék. Ha visszakapnám a pénzem vagy becserélhetném bármire gondolkodás nélkül tenném meg.
T34 nem rossz - A T110E5 vagy T57 Heavy 4 skilles legénységét szoktam belerakni, azokkal elég jól teljesít - gyakran beadja még a kapáslövést is vele. Nem szeretem annyira de fényévekkel jobban mint az FCM-et.

Karácsonyra meg akarom lepni magam egy újabb T8 prémiummal - nem érdekel mennyi pénz hoz csak a fun faktor. IS6-on és 112-n gondolkozom jelenleg :-)

Én mikor pénzt akartam keresni eladtam a T34-et. :lol:
Adott is 1,4 milla kreditet.
Imho az FCM most a legjobb, mert gold sohasem kell bele és mindig oda tudsz érni a sebzésekre.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 13 órája 49 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 10 órája 2 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 5 napja 52 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.