FCM 50-en lenne a másik de aHhoz meg nincs legénység, és pedig az a pénzgyártáshoz kell!!
szval.... IS-6 pro kontra?? 
IS6 - ha jól forgatod, és nem motatod a vezető búvónyílásást, a testen a két oldalsó háromszög fület pont szembe, a tornyot és a lánctalp feletti kis részt oldalról - sok sok lövést pattint, benyel.
A lövege igen szar, és lomhácska is (fordulás).
Nekem 3+ skilles legénység ül benne, venti + töltésgy. és célzásgy. - úgy elmegy.
Sok pénzt keres, Browler tanknak nem is rossz, élvezeti faktora közepes.
FCM -jobb tudású játékos, óvatosabb camper/ gyorsan átmozgó - nem spotter ember kezében nagyon jó lehet.. Nem húzod a francia Heavy vonalat??? MIÉRT???
Sakál,
112 - nem értünk egyet - az elején én is sokat sz@ptam vele, de akkor is keresett.
Mióta Quickibabay kedvenc "pénzgyára" sok videót néztem róla, magam is javultam kicsit, azóta SZERETEM!
Az prém lőszere bazi nagy átütésű (szemben az Is 6-tal) tornya rengeteg mindent pattint, ha nem találják el a kis kupolákat - és a legalját el tudod dugni - mert azt egy Hellcat sőt egy Type 58 is átüti!!!
Iszonyú jól keres, és neekm sokszor élvezetesebb mint IS6...
Valahol ezen a topicon egyszer össze is vetettem / vetettük őket... Egyik ebben jobb, másik abban..
Én melyiket venném meg a fenti 3 közül, ha pénzt akarnék keresni, és esetleg CW is érdelek?
A T34-et
amikor ...