Sziasztok! Játszottam már többször a játékkal! De nagyon gyerekcipőben jár nálam a dolog.
Szakasztársat/társakat keresek akiktől elleshetném a fortélyokat!
PS4-en játszom, hétköznap este érek rá 21-21:30tól, hétvégén bármikor!
3 éve 9 hónapja - 3 éve 9 hónapja#304370Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
Sziasztok!
Szakasztársat, illetve társakat keresnék, fun célból.
Régi játékos vagyok, de jó pár éve nem játszottam már rendszeresen. Nem teljesen idegen a játék, de azért van bőven újdonság, főleg tankok, pályák terén.
Jelenleg mikrofonom sajnos nincs, dolgozom az ügyön
Van köztetek vállalkozó szellemű, aki szakaszozna velem, csak a játék kedvéért?
Szakasztársat, illetve társakat keresnék, fun célból.
Régi játékos vagyok, de jó pár éve nem játszottam már rendszeresen. Nem teljesen idegen a játék, de azért van bőven újdonság, főleg tankok, pályák terén.
Jelenleg mikrofonom sajnos nincs, dolgozom az ügyön
Van köztetek vállalkozó szellemű, aki szakaszozna velem, csak a játék kedvéért?
üdv ! este többnyire 6 és 8 közt vagyok fent többnyire. Ha nincs mikrofonod az nálam előny, mert öregfiúként már inkább zavar ha a dumára kell figyelnem, és nem a csatára.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 93DavidOFFF
Üdv, ha aktuális még, akkor rám írhatsz a játékban. "lecso_huszar" Az adventi időszakot hanyagoltam és valószínűleg január közepén térek vissza, de rendszeresen játszok és pont a 18-20 órás időszakban. A csata közbeni kommunikáció részemről elengedhetetlen, klán nem érdekel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 93DavidOFFF, Bulcsu
Üdvözlet. Van olyan harcostárs , aki munkájából kifolyólag inkább a délelőtti játékot preferálja? Egyedül nagyon nem élvezetes, és este meg úgy érzem tök felesleges játszani, mert reménytelen, javarészt mert ilyenkor már fáradtabb is vagyok, meló után, de a csaták színvonala is a béka segge alatt. Ezen a néven fenn vagyok. Köszönöm a figyelmet, várom a játékon belüli válasz üzenetet az RNG legyen veletek
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...