Tegnap vettem meg az FCM 50t-t. Olyan játékost/ játékosokat keresnék, akiknek megvan ez a tank, és jól játszanak vele. Én nagyon nem éreztem még rá.... ezért kéne egy-két FCM-es szakasztárs, aki segítene nekem. Holnap délután leszek a játékban, a nevem ugyanez (gdavid093).
Pár hete kezdtem a játékot, vettem pár prémium tankot is, igazából még ismerkedek a játékkal. Mivel otthonról dolgozok legtöbbször, ezért napközben teljesen más időpontokban szoktam játszani pár csatát.
Szívesen játszanék szakaszban pár játékossal.
A játékbeli nevem megegyezik az itt használt nevemmel.
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#117227Írta: mbalazs81
Megválaszolva: mbalazs81
Egy tipp dokabalint, 5-ös de főleg a 7-es prémiumtank amikor még a játék alapjaival nem vagy tisztában, nem jó 5let. 98 csata és 378 átlagsebzés a su-122-44-el, ez vicc, örülhetnek a csapattársaid amikor 0 dmg-vel löveted ki magad. Az ilyen játékosoktól olyan a játék színvonala mostanában, amilyen. 0-15 meccsek ugye. Legalább maradnátok tier 3-ba a szinteteken.
Egy tipp dokabalint, 5-ös de főleg a 7-es prémiumtank amikor még a játék alapjaival nem vagy tisztában, nem jó 5let. 98 csata és 378 átlagsebzés a su-122-44-el, ez vicc, örülhetnek a csapattársaid amikor 0 dmg-vel löveted ki magad. Az ilyen játékosoktól olyan a játék színvonala mostanában, amilyen. 0-15 meccsek ugye. Legalább maradnátok tier 3-ba a szinteteken.
Biztosan mindenki örül ennek a hozzászólásnak
Legalább értékeld, hogy tanulni szeretne, hogy ne legyen az általad leírt probléma forrása. Mindenki profin kezdte, csak Ő a kivétel...
Ha látsz fent a játékban, írj rám nyugodtan. Meglátjuk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, Scanmen
Pár hete kezdtem a játékot, vettem pár prémium tankot is, igazából még ismerkedek a játékkal. Mivel otthonról dolgozok legtöbbször, ezért napközben teljesen más időpontokban szoktam játszani pár csatát.
Üdv.:
Bálint
Hétvégén akarok új ágat indítani tier 3-tól. Addig húzz ki te is vmit, és keress majd meg, ha gondolod.
singes_hun
Last edit: 10 éve 4 hónapja by singes.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
Elfogadható lenne, amit írnál, ha nem ilyen stílusban tennéd, de ezt tovább árnyékolja a teljesítményed. Nagyon remélem hogy NEM ez az accountod: www.wotinfo.net...ver=EU
Mert akkor a fent leírtak rád is igazak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, Scanmen
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#117269Írta: mbalazs81
Megválaszolva: mbalazs81
Az egy régi acc, de látsz-e rajta tier 5 felett 300-as átlagsebzést? naugye, de ennyi vége az offnak sok sikert az újoncnak aztán csak ésszel. A kollégának talán átment a lényeg.
Üdv.:
Bálint
Szia!
Bár én sem vagyok pro, de ha úgy van, jövök veled szívesen. Van pár 3-4-es tankom- Pz I.c, Chi-ha, M3 Lee, M5 Stuart, kezdtem most pár új ágat.
A játékban a nevem ugyanez, holnap délután leszek legközelebb elérhető.
Ha gondolod keress meg!
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat. Minden kezdet nehéz. Van pár pro ismerősöm, csak kevesebbet vannak már fent, így nem tudnak sokat segíteni, csak a játék alapját magyarázták el, ami elsőre elég tömény volt. Ismerkedem még a tankokkal, típusokkal stb. Könnyebbnek láttam, ha veszek pár prémium tankot és nem szenvedek egy tank húzásával, de ez az idő is el fog jönni.
Hali! 6+ tierbe keresnék szakasztársakat
artyzni és tdzni nem szoktam, és a wn8-am 2200körül van
hozzám hasonló játékosokat keresnék szakaszozni
akit érdekel az jelezze és majd játékban keresem
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...