Hali Morpehlo, nem tudom mit akartál írni, mert nincs semmi szöveg az idézet után...
Szia! Csak annyit akartam, hogy este 8 után jellemzően fent vagyok. Vegyél fel ismerősnek, ha fent találsz írj rám. Jellemzően nem platoonozok, ha igen, akkor is csak két fősben vagyok, így egy hely szabad. Van amx50120-am, m103, obj704 amit tudok húzni a Foch mellet. Ha stronk feltételeidnek megfelelek szívesen segítek
Ha nem válaszolok esélyes, hogy a húgom játszik az accommal, én mindig szoktam.
Hali Morpehlo, nem tudom mit akartál írni, mert nincs semmi szöveg az idézet után...
Szia! Csak annyit akartam, hogy este 8 után jellemzően fent vagyok. Vegyél fel ismerősnek, ha fent találsz írj rám. Jellemzően nem platoonozok, ha igen, akkor is csak két fősben vagyok, így egy hely szabad. Van amx50120-am, m103, obj704 amit tudok húzni a Foch mellet. Ha stronk feltételeidnek megfelelek szívesen segítek
Ha nem válaszolok esélyes, hogy a húgom játszik az accommal, én mindig szoktam.
Szuper, köszönöm szépen! Felveszlek és nézem mikor vagy fent. 3-as szakaszra gondolok, az már komoly befolyásoló tényező. Habár 8 után az nekem kicsit húzós, család...
(Ezen az acc-on a húgod is játszik? Azta, jól toljátok! )
Rendben Remélem összejön. Igen, ügyes(1200-1600 wn8 között teljesít), az IS3, ISU, JagdII, marder 38t, stug csak az övé. Mivel nem tervezek epic klánhoz csatlakozni, így megy a családi biznisz
Sziasztok!
Habár még csak tier4-es tankkal rendelkezem, de mire választ kapok / szakasztársra találok, biztos meglesz a KV-1 is. Szóval kérdezem, hogy valaki jönne-e velem szakaszban?
Nem vagyok teljesen sötét a játékhoz, rengeteg videót néztem - dolgot olvastam, szóval tudom kb h mivel mikor hova kell menni, de azért egy kis segítség nem ártana
Válaszokat köszönöm
(játékbeli nevem: drunkadmiral)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Sziasztok!
Habár még csak tier4-es tankkal rendelkezem, de mire választ kapok / szakasztársra találok, biztos meglesz a KV-1 is. Szóval kérdezem, hogy valaki jönne-e velem szakaszban?
Nem vagyok teljesen sötét a játékhoz, rengeteg videót néztem - dolgot olvastam, szóval tudom kb h mivel mikor hova kell menni, de azért egy kis segítség nem ártana
Sziasztok!
Sziasztok!
Válaszokat köszönöm
Én mondtam hogy igen, de nem küldtél inviteot:D
Hivtalak, irtam neked... mindegy majd legkozelebb
De ilyenkor kell hogy küldj egy meghívást hogy egybe kerüljünk, vártam, nem jött mentem játszani:D
Sziasztok!
Válaszokat köszönöm
Én mondtam hogy igen, de nem küldtél inviteot:D
Hivtalak, irtam neked... mindegy majd legkozelebb
De ilyenkor kell hogy küldj egy meghívást hogy egybe kerüljünk, vártam, nem jött mentem játszani:D
küldtem... (már csináltam szakaszt nem 1x, tudom mit kell csinálni )
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...