wotman4000
Amúgy családos vagyok,van egy csodaszép 12éves lányom,és hasolóan csodaszép párom.Nekem a wot csak kikapcsolodás,semmi több.Nem ez az életem.
wotman4000 2017-03-18 23:57
99c sta,52 gyözelem és végre meglett a küldi.Hot sik ökör banda volt 90%-ba.Volt olyan hogy artyval 2 ellent lötem ki,8an 0 dmg.Úcsó 2 csata miatt 3órát baszakodtam.Vagy 20 volt olyan hogy a top 5töl 10-20 sebzésre voltam.Ez a küldi sorozat egy nagy win8 rombólo faszság,föleg a sok agyhalott emberkével.Artyval csináltam meg vagy 16csatát.Beállok a gödörbe,tök jó hely volt mert szinte minden felé tudtam löni akadály nálkül.Erre a maradék 14 vadparaszt tottál 1 oldal kirohan,ellen meg a másik oldalról jött.2perces volt ez a csata.Fel is huztak rendesen mert 2x jól rábasztam a billre,össze is tötött.Még jü hogy anno vettem másikat csak még nem üzemeltem be

Vasárnapi remáélem nem lesz ilyen faszpörgetyü küldi.
Azért nem rossz még jó, hogy nem az életed ez a játék és van gyönyörű lányod és asszonykád!
Amiket írsz üti egymást picit

99 csata átlag 5 perc = 8 és fél óra mi lenne ha az életed lenne a játék és nem lenne családod??
Vagy csak én vagyok akit meglep ennyi játék idő család mellett????
Ha már írsz akkor néha figyelj arra, hogy ne ne csapd agyon egyik postoddal a másikat

PEACE
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...