Nem is tudom, ez-e a megfelelő hely az alábbi rövid sztorinak, de nem találtam jobbat neki: E25-tel sasolok Redshire közepéről, egyszer csak látom a chat-ben, hogy T-34-ünk (1K battle, 3K+ WN8, ami önmagában még nem is lenne baj) vadul írja a chatben, hogy segítsünk, toljuk meg, de legalább 2 tankot rendel az úr magához a pálya szélére, de izibe!! WTF?! Gondoltam én hülye, hogy rendesen elakadhatott vagy megborult, szóval írtam is neki: oké, rongyolok ezerrel, hogy segíthessek. Szűk fél perc alatt oda is értem, erre mit látok? Őszánalmassága ott áll talpon, elakadás nélkül egy meredek emelkedő előtt, és elvárná, hogy 2 tank mindent félredobva odamenjen és feltolja Mr. zseniálisat a domb tetejére, hogy onnan tudja a napi wn8-át összetermelni. Persze a többiek szerencsére le se tojták, így nem is tudtam volna feltolni egyedül, de látva a helyzetet, ez meg se fordult a fejemben. GG...aztán - ez nem kérdés - természetesen ki volt a hülye? A "csak ződ" (only green) volvó, mert meg se próbálta felsegíteni a hegytetőre a jóembert

...
kiegészítés: azért érezhetőleg közeleg a hétvége, a játék ismét tele van megmondóemberekkel, a legjobb a következő volt: 650 HP-s táras TVP-vel + az artánkkal egyedül maradok, enemynél egy 1100 hp-s IS7. Sima ügy. Még 8 másodpercig töltöttem, gondoltam lassan megindulok felé, egy lövést még kibírok tőle. Erre váratlanul pont ott jött szembe, ahol nem számítottam rá - belémlőtt kb. 500-at. No problem. Aha, szemtől szembe kerültem vele, sebzett + trackelt + ammoracket lőtt, és a javító már el volt használva...ezt épp elég volt benyalni, persze a töltési idő egyből megnőtt, és moccanni se bírtam, erre a mindentudó bölcs T44 beírja, hogy azért kaptam ammoracket, mert ész nélkül száguldoztam

tehát ha nem megyek gyorsan, nem kapok ammoracket!

minden nap tanul valami újat az ember...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...