Expozoli
Valamelyik XVM azt hiszem berak a játékba egy külön opciót a tankok kategorizálására (kedvenc, elsődleges, tartalék stb). Én is jártam így, nézd meg a kategória szűrőt. Ha elindítod launcherrel modnélküli állapotban, látszania kell a tanknak.
Scipi
Szerintem ne vívd tovább a szélmalomharcot, mert úgyis az lesz a vége, hogy a te hibád. Ha van rajtad sapka azért, ha nincs azért. Mindig lesz egy népművelő, aki előjön a Szentírással (tankhasználat, pályaismeret, helyzetfelismerés etc...etc). Mást nem is mondhatnak, mert ez a legegyszerűbb és ha másik oldalról lenne megközelítve az már megint egy összeesküvés-elméletekkel tarkított dolog lenne, amit senki nem szeret és igazából kliens oldalról nem is lehet a témát átlátni. Az egyre növekvő negatív érzések pedig kezelhetőek jóideig, mivel azok csak érzések és az agit-prop szakemberek könnyen adnak rá lefegyverző választ.
A WOT-ban igenis lehetséges, hogy ha 16-szor feldobod az érmét, 16-szor kapsz írást (tök véletlenül persze). Amúgy a legtöbb internetes játékkal ez van, hosszú távon kell hozzájuk egy kis mazohista jellem, mert egészen véletlenül az átlag játékosnak az az érzése, hogy többször kap írást, mint fejet. Ez persze mindig a játékos hibája, szó nincs "programozástechnikailag" elősegített eredményről.
Szóval addig amíg nincs elég szép statod, a te átlag alatti játékod miatt van, ha meg lenne szép színed akkor csak egyszerű rossz szerencse és a 14 melléd rakott tomato az oka
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...