Jelenleg 79 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 40 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180761 Írta: yanpec
Megválaszolva: yanpec
Rallyefa81 èrezd benne az iróniát!!!! :happy:

Jamon_serrano: Ezzel nem tudok vitatkozni, mert a haverokkal csak prèmium nèlkül játszunk, ès csak akkor van prèmium fiókunk mikor lehet szerezni, ès ez alapján írtam amit írtam. Akkor csak szopat az MM minket rendszeresen.

De az èrthetetlen lepattanások mèg ott vannak. Pl: Tigris-I 3 lövès 3 lepattanás egy Grillről. Folyanatos mellèlövèsek stb. Ez mèg nem is idegesítő, de az már igen, hogy egy hegy mögül fèlig kilátszik az ellen ès nemtom meglőni mert nem jönnek elő a körvonalai ha meg lövök elakad a hegyben??? Pedig szèpen látszik.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180765 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Ez mèg nem is idegesítő, de az már igen, hogy egy hegy mögül fèlig kilátszik az ellen ès nemtom meglőni mert nem jönnek elő a körvonalai ha meg lövök elakad a hegyben??? Pedig szèpen látszik.

Ez bug is lehet. Fel van húzva a textúra megjelenítése maxra?

Egyébként engem a MM dühít fel, amikor én se tudok jól játszani, mert egy csomó s..gfejjel vagyok egy csapatban, és egyedül kellene alakítani valamit, az ellenfél meg kis túlzással csupa unicum játékos. Aztán akkor nyerjek, meg legyen jó statom...

9 éve 6 hónapja #180770 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Prémium fiók mellett az MM is sokkal jobban szintedbeliekhez oszt legalább 10-ből 9 csatában, míg nem prémium fióknál ez szinte pont fordítva van. (nem egyedüli észrevétel). Ezt nem lehet letagadni ez sajnos tény. ..
Mikor prémium fiókkal játszom, szinte mindig szintembeliekhez oszt be.

Ezzel nem tudok vitatkozni, mert a haverokkal csak prèmium nèlkül játszunk, ès csak akkor van prèmium fiókunk mikor lehet szerezni, ès ez alapján írtam amit írtam.

Érzek némi zavart az erőben....
Vagy talán némi erőt a zavarban..vagy valami..és ez sajnos tény :)

De az èrthetetlen lepattanások mèg ott vannak. Pl: Tigris-I 3 lövès 3 lepattanás egy Grillről.

Ez baromira idegesítő mikor a Tigrisben ülsz, de félorgazmus mikor a másik oldalon...és ül mindenki a másik oldalon is ;)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180774 Írta: Caesar_cart
Megválaszolva: Caesar_cart

De az èrthetetlen lepattanások mèg ott vannak. Pl: Tigris-I 3 lövès 3 lepattanás egy Grillről.

Ez baromira idegesítő mikor a Tigrisben ülsz, de félorgazmus mikor a másik oldalon...és ül mindenki a másik oldalon is ;)

:lol: :lol:

Na igen, csak ha a Grillben ülök, akkor én vagyok az istencsászár, hogy még az arty-t is jól beforgattam :ohmy: ;) , ha meg a tigrisbe akkor meg csalik a WG, meg k@ptya be a sok núúbsildes lengyel siemkaparadicsom !!! :lol: :lol: :lol:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180775 Írta: jamon_serrano
Végül is, ez is a játék furcsa dolgai közé tartozik: M4A1 Revolutionnel acélfal lettem. :) Ezzel, aminél a páncél az esőtől megvéd, de a jégesőtől már nem :) 1390-el, Bulldoggal T21-gyel párbajoztam egyszerre, de mázlim is volt, meg bénák is voltak. kiszedtem mind a hármat. :)

Egyébként azt még nem láttam sehol megemlítve, vagy csak nem olvastam elég fórumot, hogy az eredményes játék szempontjából az sem mindegy, milyen gép előtt játszik az ember és milyen a net-hozzáférése. Egy gyenge gépen, ahol nem lehet eléggé jó részletességet beállítani a játéknak, mert nem bírja, akadozik, szaggat, később fog észrevenni dolgokat, mert jobban összeolvadnak a részletek, pláne, ha egy gyengébb felbontású TN paneles monitoron nyomul, ami nem rendesen adja vissza a színeket. Nem olyan sokkal, csak pár tizeddel fog lassabban reagálni, mint egyébként lehetne,de az már jól lerontja az esélyeit. Ha mobilnetről nyomul, vagy valami kisebb településről, amit a netszolgáltatók letojnak, megint csak kisebbek az esélyek. Tudom, mert ezeket magam tapasztalom. Digi, optikai kábel: 20-30ms, Telekom, mobilnet: 80-100ms, esetenként 150-250-500ms, Telekom, falusi net: 70-100-150ms, és gyakran megszakad. Nem mindegy, melyikről játszok.

9 éve 6 hónapja #180776 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Nekem most volt az hogy az ellenfél Sturer Emilje pattant kétszer SU-100M1 vasamról, csata után megnéztem, 980-at fogtam fel csak tőle (337 hp körül voltam, végjáték). De számomra ez kivételesen jól jött, így sikerült lehozni a csatát :D

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180779 Írta: yanpec
Megválaszolva: yanpec

Egyébként azt még nem láttam sehol megemlítve, vagy csak nem olvastam elég fórumot, hogy az eredményes játék szempontjából az sem mindegy, milyen gép előtt játszik az ember és milyen a net-hozzáférése. Egy gyenge gépen, ahol nem lehet eléggé jó részletességet beállítani a játéknak, mert nem bírja, akadozik, szaggat, később fog észrevenni dolgokat, mert jobban összeolvadnak a részletek, pláne, ha egy gyengébb felbontású TN paneles monitoron nyomul, ami nem rendesen adja vissza a színeket. Nem olyan sokkal, csak pár tizeddel fog lassabban reagálni, mint egyébként lehetne,de az már jól lerontja az esélyeit. Ha mobilnetről nyomul, vagy valami kisebb településről, amit a netszolgáltatók letojnak, megint csak kisebbek az esélyek. Tudom, mert ezeket magam tapasztalom. Digi, optikai kábel: 20-30ms, Telekom, mobilnet: 80-100ms, esetenként 150-250-500ms, Telekom, falusi net: 70-100-150ms, és gyakran megszakad. Nem mindegy, melyikről játszok.

Ez is egy èrdekes tèma, hogy ki mekkora válaszidő sebessèggel kell játszani ès ez mennyire befolyásolja az egyenrangú küzdelmet?! Èn úgy gondolom, hogy hátrányban van az akinek jóval magasabb a pingje az ellenèl. Pl. Látszólag elöbb lőtem ès mèg is èn haltam meg szituáció. Biztos sokan jártak már így?
A másik a spotrendszer anomáliák. A fene a pofáját ott volt előttem kb egy tankhosszal a bokórban ès nem láttam???! stb.
Bocs az esetleges hibákèrt mert mobilról írok :)

9 éve 6 hónapja #180780 Írta: kiskukac15
Megválaszolva: kiskukac15
Figyelem: Spoiler!

Azt mindig érdekesnek találtam, mikor olyat írnak, hogy azért használ goldot, hogy ne kelljen célozni. Mert ilyen-olyan noob.
Tanulj meg lőni, célozz gyenge pontot, ilyeneket szoktatok mondani.
A célzással mégcsak nemis lenne gond, de az, hogy oda megy a lövés ahova célzok az már más kérdés. Mivelhogy a játék alapbol olyan, hogy nem megy oda minden lövés ahova célzok.
Namármost azt nagyon megköszönném, ha valaki elmagyarázná hogy kell úgy célozni, hogy a lövés oda menjen ahova célzok. Mert akkor sose fogok 2 tierrel nagyobb, vagy erősen páncélozott tankok ellen goldot használni.

9 éve 6 hónapja #180784 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Egyébként azt még nem láttam sehol megemlítve, vagy csak nem olvastam elég fórumot, hogy az eredményes játék szempontjából az sem mindegy....
Figyelem: Spoiler!

Volt már ilyesmiről régebben szó, akkor annyiban maradtunk, hogy valamennyit nyilván dobna az eredményességen egy optimális konfi és net, de alapjaiban nem ettől lesz valaki piros vagy lila.
Én egy kétmagos Intel Pentium :oops: gépen tolom integrált videokártyával :oops: muzeális monitorral.Természetesen full minimum grafika.Az FPS általában elégséges, bokrokon keresztül zoomolva, illetve bokros területeken esik vissza kritikus szint alá, ilyen esetekben már olyan, mintha fejemre húzott nylonzacsekkel játszanék, általában szopcsi is van.Fennakadások, gondok még a gyors, közelharci eseményeknél vannak.A netem jó (Fiber power 120), de a pingproblémák rendszeresek, sok a lagg.
Combosabb konfival, értékelhető(bb) grafikával nem mondom, hogy esetenként nem eshetne talán kicsivel több, de úgy gondolom inkább az esztétikum meg a komfortérzet kapna nagyobb löketet, semmint a teljesítmény :lol:.

9 éve 6 hónapja #180788 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Nekem kis tierben, a géppuskásokkal van bajom, mire észreveszem és elkezdek ráfordulni, megakad a kép és köbö öt mp múlva látom, hogy nekem annyi.

Nagyobb tierben akkor van gond, ha legalább nyolc tankot kell megjelenítenie (és azok lőnek is, nem csak állnak/mennek).

Igen, alapvetően technikai sport is, de igazad van DrangHun: nem lennék jobb egy hipernettel (jelenleg 5M van) és egy űberconfiggal sem csak úgy pikk-pakk: tenni kell érte.

9 éve 6 hónapja #180792 Írta: jamon_serrano
Én se arra gondoltam, hogy ez ezreket jelentene a statisztikában, csak megemlítettem, mint teljesítményt befolyásoló tényezőt. Mozgás közben nehezebb eltalálni egy darabosan megjelenítő gépen, mint egy folyamatoson. Ki lő előbb, ki lát meg előbb, ilyesmi. Én több gépen is szoktam nyomulni, érzem a különbséget nem kicsit. Otthon, 70 fps mellett jó pinggel, 27" monitoron spotterrel is nyomulok, laptopról, mobilnettel ez veszélyesebb hóbort. :) Mondjuk, most már a laptopomon is jól bírja. :)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180850 Írta: Petike75
Megválaszolva: Petike75
Warpack. Nézd meg és rá jössz miért sikerül egyeseknek minden.

Statisztika? Amíg ezt nem orvosolják minden statra rá lehet mondani hogy: Warpack.
Te nem tudod bizonyítani hogy nem,de a másik sem hogy igen.

9 éve 6 hónapja #180889 Írta: matyusfia
Megválaszolva: matyusfia
Sziasztok! Bocs, hogy ide írok, de ez az egyik legpörgősebb topik. Jacktort használok és amikor ház mellett vagyok sniper üzemmódban, akkor az egér legkisebb mozdulatára az egekben vagyok, vagyok fölülről látom a tankomat. Már mindent állítottam, ....egér érzékenysége, a játékban az egér beállításait és semmi eredmény. Ha valaki tudná a megoldást......hálás köszönet előre is.! :beer2:

9 éve 6 hónapja #180901 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
Ehhez a szívat, vagy nem szívat a prémium témához találtam az sg fórumon egy szösszenetet.

"Pedig pofon egyszerű:
- Ha nincs prémed, akkor szívat, hogy vegyél végre
- Ha van prémed, akkor szívat, mert neked úgyis mindegy
- Ha közeledik a prém időszakod vége, akkor azért szívat, hogy ne felejtsd el meghosszabbítani
- Ha nem prém tankban ülsz, akkor azért szívat, hogy vegyél már egy prémet
- Ha prém tankban ülsz, akkor azért szívat, hogy használj gold lőszert
- Ha véletlenül emelkedni kezd a Wr-ed, akkor azért szívat, hogy nehogy túl magas legyen
- Ha Serb leül a gép elé és látja, hogy te is ott ülsz, akkor azért szívat
- Ha nálad jobbakkal kerülsz egy csapatba, akkor azért szívat, hogy nehogy már te legyél a legjobb
- Ha nálad rosszabbakkal kerülsz egy csapatba, akkor azért szívat, hogy nehogy már te legyél a legjobb"

Szerintem jogos...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, mcsp, Szete58, DarkRaven73, lucha_nDall, singes

9 éve 6 hónapja #180904 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Sziasztok! Bocs, hogy ide írok, de ez az egyik legpörgősebb topik. Jacktort használok és amikor ház mellett vagyok sniper üzemmódban, akkor az egér legkisebb mozdulatára az egekben vagyok, vagyok fölülről látom a tankomat. Már mindent állítottam, ....egér érzékenysége, a játékban az egér beállításait és semmi eredmény. Ha valaki tudná a megoldást......hálás köszönet előre is.! :beer2:

A megoldás az (lenne), hogy elolvasod és megtanulod a játék szabályzatát... legalább az ide (megjelenítés, zoom stb.) vonatkozó részét. :-)

A lényeg az, hogy ne piszkáld a játék beállításait, ha egyébként a játék jól működik, mert nem ott van a gond. :-)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.