Jelenleg 98 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 17 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 6 hónapja #180968 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee
:idea: -ahogy mondod, ilyenkor nemigen lehet elrejteni

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #180970 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Warpack. Nézd meg és rá jössz miért sikerül egyeseknek minden.

Statisztika? Amíg ezt nem orvosolják minden statra rá lehet mondani hogy: Warpack.
Te nem tudod bizonyítani hogy nem,de a másik sem hogy igen.

Akiket en szoktam nezni Twitch-en, azok a streamerek meg csak modokat sem hasznalnak megis super-unicumok.

Amiket youtube-on lattam videokat Warpack hasznalokrol, ott mindig voros-narancs-sarga jatekosok voltak akiknek sikerult zold statot osszehozni warpack-al (nem mindegyiknek).

Szoval ugy tunik a jo stathoz valami mas csalas kell, nem a warpack. Ezt a csalast nevezzuk nyugodtan gondolkodasnak.

Aki gondolkodik, az pedig figyeli a terkepet, kepes jo dontest hozni, kezdemenyezo, alkalmazkodo, ismeri a terkepeket es tankok erossegeit/gyengeit.

Szerintem ez a nagy titok.

Blabla. Te sem tudod bizonyítani hogy nem használsz Warpackot. Vagy hogy használsz esetleg.
A szuper unicumnak meg van annyi esze hogy nem reklámozza mint sok Magyar klán sok tagja.
Azért mert tiltva van az hogy ki legyenek téve ide a fórumra még nyomják ezerrel.
A yutube bemutató videós meg nem a saját accjával fogja reklámozni ha van esze.
Mindent meg lehet magyarázni. Úgy hogy amíg a Wg. a csalók mellett van azzal hogy nem írtja ki a játékból ezt a lehetőséget ne is pazaroljunk több betűt erre.
Én nem tudlak meggyőzni téged te sem tudsz engem.
Meddő oda-vissza irkálás lenne. Inkább majd a Nyáron a Hmfest.en: :beer2:

Oke. Meg egyszer megprobalkozom. Figyelj nagyon! Ne valaszolj egybol! Gondold at! Logika!

Ha a super unicumok warpack-ot hasznalnak, akkor stream-en modok nelkul elo adasban hogy tudnak hozni 4k recent wn8-at?

A meddo oda-vissza irkalasrol csak annyit, hogy en tenyekkel es bizonyitekokkal tudom alatamasztani amit leirok te pedig a sajat meggyozodeseddel. Ami nem biztos, hogy helytelen, de az intelligens ember belatja mikor tevedett es valtoztat allaspontjan. A hulye meg ragaszkodik hozza a tenyek ellenere is.

En meg neked nem akarok bizonyitani semmit. Ha warpackot hasznalnek akkor biztos toltogetnem fel a visszajatszasokat az oromkodobe... Ez megint csak "fuck logic".

Amit hasznalok:

legalis modok:
-zoom mod (24x)
-napi stat
-mod ami kiirja a sebzest csata kozben

illegalis mod:
-gondolkodas (bar nem hasznalom tul jol, de ez a leghatekonyabb)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Petike75

9 éve 6 hónapja #180975 Írta: Ötletes
Megválaszolva: Ötletes
Hát hogy lehettek ennyire tudatlanok? Nem tudjátok, hogy azok, akik a Warpack-et csinálták (egyébként kapcsolatban állnak a WG-vel) készítettek egy speciális szűrőt is a pack mellé, hogy ha streamelni akarna az ember?
Egy virtuális szűrőt kell elképzelni, ami a kimenő jeleket szűri úgy, hogy hozzá van kapcsolva a játékhoz és itt lényeg, a streamhez is! Nem értem pontosan a dolgot (ha érteném, én is csinálnám), de a lényeg, hogy be lehet állítani ebben a programban, hogy melyek azok a kimenő jelek, amiket nem akarunk, hogy lássanak a nézők a streamen, de mi a gépen, ami egy köztes pont a játék és a stream között, igen. A kimenő jelek alatt a modokat értem.
Így könnyen meg lehet játszani azt, hogy valójában fent a Warpack, de ebből streamelés közben SEMMI nem látszik! Na erre varrjatok gombot!
A kétkedőknek csak annyit üzennék, hogy ha a Warpack képes a szerverről lenyúlni az adatokat (mondjuk mert kapcsolatban állnak a WG-vel? Már rég durván üldözve lennének ha nem így lenne...) és helyetted közel zöld szinten játszó botokat írni, akkor miért ne tudnának egy ilyen programot megírni? Akár a WG-vel közösen. Nyugodtan utána lehet nézni a dolgoknak.

9 éve 6 hónapja #180980 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Hát hogy lehettek ennyire tudatlanok? Nem tudjátok, hogy azok, akik a Warpack-et csinálták (egyébként kapcsolatban állnak a WG-vel) készítettek egy speciális szűrőt is a pack mellé, hogy ha streamelni akarna az ember?
Egy virtuális szűrőt kell elképzelni, ami a kimenő jeleket szűri úgy, hogy hozzá van kapcsolva a játékhoz és itt lényeg, a streamhez is! Nem értem pontosan a dolgot (ha érteném, én is csinálnám), de a lényeg, hogy be lehet állítani ebben a programban, hogy melyek azok a kimenő jelek, amiket nem akarunk, hogy lássanak a nézők a streamen, de mi a gépen, ami egy köztes pont a játék és a stream között, igen. A kimenő jelek alatt a modokat értem.
Így könnyen meg lehet játszani azt, hogy valójában fent a Warpack, de ebből streamelés közben SEMMI nem látszik! Na erre varrjatok gombot!
A kétkedőknek csak annyit üzennék, hogy ha a Warpack képes a szerverről lenyúlni az adatokat (mondjuk mert kapcsolatban állnak a WG-vel? Már rég durván üldözve lennének ha nem így lenne...) és helyetted közel zöld szinten játszó botokat írni, akkor miért ne tudnának egy ilyen programot megírni? Akár a WG-vel közösen. Nyugodtan utána lehet nézni a dolgoknak.

Látom nehéz elhinni hogy van aki minden mod nélkül képes 3-4k wn8-at elérni.Pedig te is azt írtad hogy a fórumozók többségénél jobb játékos vagy(vagyis az állításod szerint te is csaló vagy),de ilyen észjárás mellett szerintem még az 1k-t sem éred el.Az se véletlen hogy nem vállalod fel a játékosneved...

9 éve 6 hónapja #180983 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Látom nehéz elhinni hogy van aki minden mod nélkül képes 3-4k wn8-at elérni.Pedig te is azt írtad hogy a fórumozók többségénél jobb játékos vagy(vagyis az állításod szerint te is csaló vagy),de ilyen észjárás mellett szerintem még az 1k-t sem éred el.Az se véletlen hogy nem vállalod fel a játékosneved...

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Morphelo

9 éve 6 hónapja #180987 Írta: johndeere
Megválaszolva: johndeere
Igen,egyetértek veled,sok ilyen csatával találkozok én is!Most kezdtem egy új fiókot és tier1-es és tier2-es tankok mennek,2-3 perc és vége a játéknak.T1es két lövéssel megsemmisíti a T2-es tankomat én még be sem céloztam!Én meg T1est még sebezni sem tudok!

9 éve 6 hónapja #180991 Írta: matyusfia
Megválaszolva: matyusfia

Ahogy azt is, megvárja-e a beszűkülést.

Én úgy tudtam, hogy a célzási sebesség értéke az, amikor a tank mozdulatlan lesz és az onnan számított teljes beszűkülésig való idő.

Rosszul tudom?

Amúgy, áruld már el nekem, hogy mi a faxot készítsem fel a gépet jobban? (I3proc, 1Gb Nvidia kártya)
Játék letölt, _Jacktor letölt oszt slussz. Grafikai beállítások finomhangolása, hogy az fps ne menjen 30 alá....
No, valamit nem tudok? :cry2:

9 éve 6 hónapja #180992 Írta: matyusfia
Engem egy hupilila cheaterezett le, mert GW-vel bele mertem sebezni 1550 hp-t. Ment a report.....
Nem bírta megemészteni, hogy egy sárga (nem kínai) bántani merte. :banana:

9 éve 6 hónapja #180995 Írta: matyusfia
Ja, csak magamban dünnyögök, annak kapcsán, hogy a játékmenet nincs manipulálva. T29 beszorulva sziklák közé. Mozdulatlan.....várta a sorsát. Én SU100-al próbáltam kilőni, kb 1 kocka távolságról.
5 lövésből 5 ment máshova úgy, hogy a csövet meg sem mozdítottam.....míg az arty ki nem szedett.
Nos, a játék milyen algoritmus alapján dönti el, hogy 5-ből egy lövés sem fog találni. ? Az 5 lövés mindegyike másfelé ment.... :justwait:

9 éve 6 hónapja #180996 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Ja, csak magamban dünnyögök, annak kapcsán, hogy a játékmenet nincs manipulálva. T29 beszorulva sziklák közé. Mozdulatlan.....várta a sorsát. Én SU100-al próbáltam kilőni, kb 1 kocka távolságról.
5 lövésből 5 ment máshova úgy, hogy a csövet meg sem mozdítottam.....míg az arty ki nem szedett.
Nos, a játék milyen algoritmus alapján dönti el, hogy 5-ből egy lövés sem fog találni. ? Az 5 lövés mindegyike másfelé ment.... :justwait:

Itt kezdődnek a bajok sokan pár méterről sem tudnak mozdulatlan tankot eltalálni.És rá lehet kenni a játékra,de azért ez bőven a te hibád is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bakkaroo

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181001 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi

Sziasztok

Ha lehet akkor elindítanèk megint egy eszmecsere tèmát. Ez megint rejtèly sokaknak. "Eldöntött menet,,

Kinek mi a vèlemènye az ilyen menetekről? :silly:

Mert èn is tapasztaltam már sokszor, hogy vannak olyan menetek amik 0-15-e vègződnek vagy legalább is 0-5ig.

Hiába akarok abban a menetben jó lenni ha folyamatosan èrthetetlen módon lepattogok ès mellèlövök!!!!! Az ellensègnèl meg az ISU-152 is Tigris-I megszègyenítő pontossággal tüzel.

Ès ezzel ilyenkor az egèsz csapat szembesül.!!!!

Kíváncsi vagyok kinek mi a vèlenènye erről. :great: :great: :great:

Persze hogy létezik. A wg előre eldönti, ki merre menjen, melyik tankot és milyen lőszerrel lője. Ahogy azt is, megvárja-e a beszűkülést. Igazad van, de komolyan!

Az mm csak annyit 'dönt el', hogy milyen képességű játékosokkal kerülsz össze, melyik mapon, és milyen tankok lesznek rajta. De ugye ezt is korlátok között. Kb. ugyanannyi szokott általában (!) lenni tierekből, illetve artykból. (Minimális eltérés persze lehet.)

Ha 53-55%-ban akarsz stabilan nyerni, akkor játssz úgy. Ha a recented 2k+, akkor a csatákban döntő tényező tudsz lenni. Addi csak sodródsz az árral.

ejszakara amit irtal nem vonatkozik nagyon sokszor van 10% meghalado hp kulonbseg,illetve top tierek hianyoznak rendszeresen valamelyik oldalrol.egy kerdesem lenne ha nem megyek pl egy elc-vel spotolni de csinalok 600 sebzest es a recent wn8-am 2000 felett lett akkor en odatettem magam? :lol:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181002 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr

Hello!Hogy érted hogy elszaporodtak???

Úgy értem, hogy egyre több a megmagyarázhatatlan modul sebzés.

Nem feltétlen aimbot, pusztán szerencse / rng kérdése az egész. AT15-tel 6 sebző találatom volt, egy JP2 ellen. Elkezdett csérogni, miután kilőttem, hogy warpack user, meg rohadjak meg, meg mittomén. Na már most, csata végén megnéztem, összesen 4 modult és 2 legényt ütöttem ki, és meg is gyújtottam, bár ez nem látszott csata alatt, mert eltűnt róla a spot. El is magyaráztam szegény IQ-bajnoknak, hogy:
1. Ha ő tudja, mi az az ÓTwar-pack, akkor nagyon jó neki (nem gyanús?). Ki is fejtette, hogy a sok modulsebzés tipikus jele a warpack használatának...ejnye, de felkészült valaki!
2. Én sose használtam, nem is akarom kipróbálni, köszönöm
3. 9.12 óta szaporodtak meg a modulsebzések, de szerintem tök egyszerű a válasz: több modul/legény sérülés/gyújtás -> több fogyóeszköz, pl. párhuzamosan két javító vagy két tűzoltó vagy két elsősegélycsomag -> több mínuszos csata normál felhasználóknak -> több prémium fiók -> NAGY LÓVÉ WG-nek.
Nem mondom, lehet sokan használnak ilyen és olyan packokat meg aimbotokat, de higgyétek el, van valami az általam leírtakban (másik eset, 70-nel cikázó bulldogot lőttem meg anno RHM-mel, nem elég, hogy talált, ki is gyulladt és meg is döglött, mondanom sem kell, én voltam a csíter mocsok akkor is).
Tehát: "It's all about the money...it's all about the döm döm dörödöm döm" (a végét talán rosszul idéztem, elnézést :lol: )

Ápdét: az előbb SU-101-gyel mentem, 2x sérült a lőszerrekesz, 3x láncoltak, pedig 300 m-nél messzebb volt minden ellenség. Meg is döglöttem gyorsan. Tetszett naon.

9 éve 6 hónapja #181015 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
56 oldal tömör gyönyör. Holnap nekiállok az első oldaltól :lol: ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58

9 éve 6 hónapja #181020 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Egy zsák popcornt tessék bekészíteni. Aztán jöhet a Szilvi vagyis szilvapájinka intravénásan. :woohoo: :banana: :izmena:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181022 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi

Egy zsák popcornt tessék bekészíteni. Aztán jöhet a Szilvi vagyis szilvapájinka intravénásan. :woohoo: :banana: :izmena:

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 1 órája 25 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 14 órája 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.