Jelenleg 76 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 3 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 18 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 19 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181637 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

na mondom megyek egyet az artyval,amit amúgy nem sürün szoktam.
várom hogy vége legyen a visszaszámlálásnak és elindulok a lorraine 155-el.
eltelik pár mp. és már ki is fektet a tölem jó messzire lévö saját unicum AMX30B S3AL aktuális segfej.
de még be is irja a számomra ismeretlen csóka ,hogy ez szándékos volt és megy a játék tovább nélkülem :)
vicc ,hogy az ilyeneket meglehet úszni ban nélkül,mert ehhez neki egy lövés is elég volt.

Tok jo lenne, ha igy indulna minden csata! Arty-k nelkul sokkal elvezetesebb a jatek. Gondolom mit kaphat szerencsetlen lila az artistaktol, ha engem mint "kek"-et folyamatosan szarra lonek.

Koztes megoldas lenne az xvm letiltasa, hogy ne tudjanak stat miatt fokuszalni, bar o a klan tagsaga miatt akkor is kapna valoszinuleg.

ja neki is jó volt.
gondolom azért lött ki,hogy még több free maradjon neki ,mert egy sima kör volt amúgy
egyébként meg nem tudom mit várnak az egyszerü hétköznapi játékosoktól,amikot top klános unicumok ilyeneket müvelnek.
asszem el fog hullani egy artys vagy gyengébb tankos S3AL csapattársam a közeljövöben
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #181639 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

eltelik pár mp. és már ki is fektet a tölem jó messzire lévö saját unicum AMX30B S3AL aktuális segfej.
de még be is irja a számomra ismeretlen csóka ,hogy ez szándékos volt és megy a játék tovább nélkülem :)
vicc ,hogy az ilyeneket meglehet úszni ban nélkül,mert ehhez neki egy lövés is elég volt.

Tok jo lenne, ha igy indulna minden csata! Arty-k nelkul sokkal elvezetesebb a jatek. Gondolom mit kaphat szerencsetlen lila az artistaktol, ha engem mint "kek"-et folyamatosan szarra lonek.

Koztes megoldas lenne az xvm letiltasa, hogy ne tudjanak stat miatt fokuszalni, bar o a klan tagsaga miatt akkor is kapna valoszinuleg.

ja neki is jó volt.
gondolom azért lött ki,hogy még több free maradjon neki ,mert egy sima kör volt amúgy
egyébként meg nem tudom mit várnak az egyszerü hétköznapi játékosoktól,amikot top klános unicumok ilyeneket müvelnek.
asszem el fog hullani egy artys vagy gyengébb tankos S3AL csapattársam a közeljövöben

Nem kene altalanositani egy egyedi eset miatt. ;)

Amugy tolem azt csinalsz, amit akarsz. Ha gondolod attol jobb lesz, lodd ki a lila csapattarsad mar kezdeskor. Azert utana meseld el neki, miert tetted.

Majd hozd is le helyette a csatat.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181641 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

ja neki is jó volt.

Nem kene altalanositani egy egyedi eset miatt. ;)

Amugy tolem azt csinalsz, amit akarsz. Ha gondolod attol jobb lesz, lodd ki a lila csapattarsad mar kezdeskor. Azert utana meseld el neki, miert tetted.

Majd hozd is le helyette a csatat.

mondjuk azt a csatát amx30B-vel én is lehoztam volna.
elég egyenlötlen küzdelem volt.
de nagyon sok csatában azért azt látom,hogy kékek -zöldek jobban küzdenek ,mint egyes unicumként jelzett arcok.mondjuk a nagy account adok veszek miatt ezen nem is lehet annyira csodálkozni,hogy akadnak érdekes esetek is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 6 hónapja #181695 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Akárkiakárhonnan,
Előfurdul. De jóval ritkábban, mint az ellenkezője.
A zöldek, meg a kékek jobban küzdenek mint az unicumok, mert véletlenül látsz 10/2 ilyen meccset. Ennyi erővel a pirosak és a narancsok is nagyon sok csatában sokkal jobban küzdenek, mint a zöldek és kékek. :sick:

A lila azért lila, mert 10/5 meccsen top 1. 10/3 meccsen a top3-ban van, 10/1 meccsen kicsapja a meccs elején az arty, 10/1 meccsen hülyeséget csinál és hamar elvérzik.
A sötétlila 10/7 meccsen top1, 10/2 meccsen top 3, 10/1 meccsen meg kicsit korábban elhullik (inkább arty miatt).

Ezek után lehet részletezni a többi színt...

9 éve 6 hónapja #181711 Írta: rockpapa
Megválaszolva: rockpapa
Bár ilyen kategória nincs ,de biztos hogy igény volna rá.Orosz páncélvadász.75%-os szögben,a fizika törvényeit meghazudtolva,szó szoros értelmében"lóg"a sziklás domb oldalán.A soktonnás jármű nem zuhan le sőt, kilövi felülről a páncélosomat. Utána még egy kicsit"kapaszkodik"majd nemes egyszerűséggel lepottyantja magát.Majd sértetlenül cammog tovább.Szóval kedves WOT, tudom hogy ez egy lövöldözős komolytalan játék,de azért ne essünk túlzásokba. :happy:

9 éve 6 hónapja #181713 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
Ezt hívjuk A Játék furcsa dolgai -nak!
:trollol:

9 éve 6 hónapja #182219 Írta: pcmisi
Megválaszolva: pcmisi
Egy nagyon furcsa csata amire nem tudom a magyarázatot, hogy mi lehetett.
Többször előfordult már velem, hogy amikor becéloztam valakit és mielőtt lőttem volna a cső magától lement a célpontról. (szerencsére azért most betalált)
Ezt az esetet most mentettem is úgyhogy bárki megnézheti.
Egy páran csalásmodot kiáltanak! nem tudom...de pár csatánkén mindig találkozok egy ilyen ellenféllel..és ez zavaró.

9 éve 6 hónapja #182232 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Egy nagyon furcsa csata amire nem tudom a magyarázatot, hogy mi lehetett.
Többször előfordult már velem, hogy amikor becéloztam valakit és mielőtt lőttem volna a cső magától lement a célpontról. (szerencsére azért most betalált)
Ezt az esetet most mentettem is úgyhogy bárki megnézheti.
Egy páran csalásmodot kiáltanak! nem tudom...de pár csatánkén mindig találkozok egy ilyen ellenféllel..és ez zavaró.

Nekem is néha leszedi magáról az autocélzást, de az azért van, mert szar az egerem és néha duplán kattint :lol:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182234 Írta: pcmisi
soha nem használok autocélzást. elértettél valamit. a jelölő ott marad a helyén és csak a célzókör a csővel együtt leugrik a célról.
emlékszel, volt az a kis szívatós progi amit ha felraktál akkor a képre nem tudtad rávinni az egeret. taszította. ha gondolod elküldöm a csatát. 5méterre voltam és a célkereszt 2szer is amint beszűkült és lőttem volna leugrott a tank hasáról. És nem az egetet húztam le róla mert a kis jelölőháromszőg ott maradt! Csak a cső ès a célzókör!

9 éve 6 hónapja #182236 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
:side:

9 éve 6 hónapja #182247 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Sregítek! Ilyenkor azt kell mondani, hogy : Igen, találkoztunk már az adott problémával. Serb és csapata folyamatosan analizálja minden egyes játékos teljesítményét. Ha túl kirívó pozitív, vagy negatív irányba, akkor benyomják a megfelelő gombokat... Nos néha sajnos nem találják el a megfelelőt, ezt nevezik RNG faktornak.Ez a kapcsolósdi egészen addig kiválóan működött amíg a transzszibériai vasút vonalán kézen közön el nem tűnt egy 100000000 hektoliternyi vodkaszállítmány még 2012 év végén( 7.xx patch). Ugye hogy ugye? Nem tűnt fel senkinek, hogy azóta valami gáz van??? A magyar Wotfigyelő Hivatal munkatársai jelentették, hogy a szállítmány 99.99%-os valószínűséggel Serbék kezére került. Csupán azért nem csinált belőle a Fehérorosz kormány nagyobb balhét, mert a gombnyomkodás igen jelentősen csökkentette a fehérorosz munkanélküliségi rátát. Putin már egy új igazi orosz Woton gondolkodik, annyira tetszik neki a módszer... Na szóval az lehet, hogy nálad valaki véletlenül a mágneses lövedékeltérítés (nagy piros gomb) nevű kapcsolóra nyomott véletlenül. Ezt csak akkor szokták használni(Serb belső utasítása szerint), ha fizető és UNICUM (a két feltétel egyszerre kell teljesüljön!!!!) játékossal marad szemben egy átlagos vagy az alatti de NEM FIZETŐ játékos. Még egy esetről szól a mendemonda(nincs megerősítve!!), hogy egyes nagyon jól fizető de sajnos fekete/piros színű játékosok esetében is alkalmazható a piros gombos eljárás. Na erről szól röviden a mese! Egészségünkre! :beer2: :banana: :wine: :beer: :P :P :P :P :P :idea: :pinch: :whistle: :evil: :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182254 Írta: pcmisi
Pike!
Köszönöm a humoros választ, de nem magyaráztál meg semmit. Elküldeném Neked a videót privátba és szeretném ha megnéznéd és ha azután is hülyének tartasz akkor elfogadom. Azt kèrdeztem, hogy mi lehetett az a "dolog" amivel összefutottam. És ezt mindenkinek írom hogy bárkinek elküldöm mert érdekel hogy miért mozdult le a tankról a célkereszt!
Itt is megosztanám a videót csak írjátok meg hogy, hogy kell ide megosztani.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., itt privátba el tudom küldeni.

9 éve 6 hónapja #182256 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Pike!
Köszönöm a humoros választ, de nem magyaráztál meg semmit. Elküldeném Neked a videót privátba és szeretném ha megnéznéd és ha azután is hülyének tartasz akkor elfogadom. Azt kèrdeztem, hogy mi lehetett az a "dolog" amivel összefutottam. És ezt mindenkinek írom hogy bárkinek elküldöm mert érdekel hogy miért mozdult le a tankról a célkereszt!
Itt is megosztanám a videót csak írjátok meg hogy, hogy kell ide megosztani.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., itt privátba el tudom küldeni.

Meg ne sértődj! Nem ellened szólt a dolog! Csak úgy általában. A célkereszt ilyen elmozdulása nálam is előfordult, két dolog okozta. Az egyik a szerveroldali célkereszt bekapcsolása, a másik a dinamikus kamera engedélyezése. Mindkettőnél előfordult. Van még egy nem javított bug is a játék kezdetétől fogva. Ha dombtetőre célzol, ugyan ezt a jelenséget fogod tapasztalni. "lekonyul a célkereszt" (jobban nem tudom megfogalmazni), mert amikor a becélzott tank eltolat, vagy csak leesik róla a spot, a rendszer fókusz keres, de nem talál a végtelenbe(ég, ha dombra nézünk fel) így leesik a dombra és ott már lesz távolság, amire fókuszáljon. Szóval ez egy bug. Ha nincs fenn modod,ami okozhatja, küldd el a replayt a WG-nek, hátha kezdenek vele valamit. Egy ticketet megér.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182258 Írta: pcmisi
Pike!
Nem vettem magamra. :-)
Itt megtudnám osztani valahogy? Mert nem az van amit leírtál! Szerver kereszt nincs bekapcsolva se a dinamikus kamera. Semmi modot nem használok. Net tökéletes. Meg se mozdul a célzóm de a célkör odébbáll. Ha látnád akkor talán tudnál/tudnátok valami magyarázatot adni...

9 éve 6 hónapja #182278 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Pike!
Nem vettem magamra. :-)
Itt megtudnám osztani valahogy? Mert nem az van amit leírtál! Szerver kereszt nincs bekapcsolva se a dinamikus kamera. Semmi modot nem használok. Net tökéletes. Meg se mozdul a célzóm de a célkör odébbáll. Ha látnád akkor talán tudnál/tudnátok valami magyarázatot adni...

Azt hiszem volt már róla szó. Ballisztikai kalkulátor. A játékban ámbátor egyenes vonalban látsz, de a szoftver pályaívvel számol. Távolság, szögek stb. Ezért ugrál például, ha hegygerincre célzol. Próbáld ki: megállsz, célzol valahova nem messze magad elé és nyomva tartod a jobb egérgombot.. Ha elmegy elötted egy csapattárs elugrik a célkereszt, szinte követi a mozgó járművet, pedig a jobb egérrel rögzítetted a löveget. :beer2:

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 2 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 15 órája 42 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.