Azt nem értem, amikor ilyen 15-20%-os esélyt jósló csatákat állít össze, mikor himmelsdorfban nincs heavy az egyik csapatnak, vagy westfielden 3x annyi medje a másiknak, akkor minek játszatja le? Miért nem írja ki az elején az eredményt? Tik-tak, lejárt a 30 másodperc, győzött az 1. csapat. Vagy nyertes a 2. csapat. Mi a francnak kínlódni, mikor eleve el van döntve? Én a 15:0 eredményt se szeretem. Igaz, ehhez van ritkábban szerencsém, a 0:15 gyakoribb. Mi a rossebért csalnak folyamatosan?
Tudod az "általános megoldást": Eez csak képzelődés, konteó meg minden, MANIPULÁCIÓ HIVATALBÓL NEM LÉTEZIK, éés amúgy is tanulj meg játszani azt kész....

...mondják az "okosak"...

Mert ugye akkor nem fogsz 20%-os csapatokat kapni...áááá nem....
Amúgy az efféle csatákra 2(3) megoldás létezik szerintem...megnézed, hogy mitől annyira "tuti" a meccs, és ha nem az ellen arty-jai vagy pl. light-jai, esetleg bottom tankjai a "pengék" (ergo teljesen reménytelen a dolog), akkor:
1. kapásból vissza a garázsba;
2. ha 4-5 meccsen keresztül ez van, akkor második fiókon egy próba, vagy Alt+F4 azt viszon'látás...

;
(3.) mélyvízi búvárkodás, hídról repülni tanulás, [arty-val vakolat lebontása], és most az újabb verzióban már lehet kísérletezni a "tök véletlenül fejreállással" is....

[De ez ugye sokakban etikai problémákat vet fel...ha lenne normális (értsd pl. 40-60% közti) MM, utána lehetne is nyugodtan követ dobálni az efféle esetekre, addig viszont szerintem teljesen érthető magatartás...

]
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...