Jelenleg 76 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 3 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 18 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 19 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 6 hónapja #182941 Írta: Ankhiszesz
Megválaszolva: Ankhiszesz
Csakis a Jacktor féle packot használom, és csak dühöngésben fordult elő, ott is csak 1x. :whistle:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182943 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Szét moddolt klienssel nem is olyan nagy csuda. :trollol:

Jimbo célkereszt meg egy kis damage panel+hitlog. Ez már aztán tényleg rettenetesen szét van modolva...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ankhiszesz

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182974 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Szét moddolt klienssel nem is olyan nagy csuda. :trollol:

Jimbo célkereszt meg egy kis damage panel+hitlog. Ez már aztán tényleg rettenetesen szét van modolva...

Minimum 8 mod van csak azon képernyőképen. És az Xvm-el együtt. Mennyni van még a gépház alatt.
Egyébként vagy egy over target-maker vagy egy hozzátartozó ikon-pack generálta a hibát.

Félreértés ne essék. Én is moddolok. És hál istennek fejlődik a játék hogy egyre kevesebbet kelljen. De aki belepiszkál akár tudatosan, akár nem az ne lepődjön meg ilyeneken.

9 éve 6 hónapja #182979 Írta: Ankhiszesz
Megválaszolva: Ankhiszesz
Nem tudom melyik az a 8 mod, amit látsz, csak ezt tettem fel a damege számolgatás + célkereszt végett: (tényleg semmi egyéb nincs fent) :whistle:
Jacktor Mod Pack v1.5 - 0.9.14
Az XVM-el sem számoltatok %-ot, a játékosok színeit se látom... teljesen alap beállításon van...

Mondjuk amíg "dühöngésen" kívül (ahova talán, havonta 1x betévedek...) nem találkozok ilyen problémával addig végül is nem gond... randomban letoltam már kb. 100-150 csatát ezekkel a modokkal és még szerencsére (?) nem láttam hasonlót. :)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182985 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Inkább HUNterRichie-nek szólt a kirohanásom mint neked.
Bekarikáztam darabonként ami nem az eredeti játékhoz tartozik.
De nem szőrszál hasogatni akarok, csak arra rámutatni, hogy nem minden ám a játék hibája.

Bocs a 2-es lehet hogy nem. :trollol: vagy 2x voltam dühöngés módban, és mivel sokat dühöngtem benne. Így nem feltétlenül emlékszem hogy hogy is néz ki. :trollol:
A minap köröket meg azért karikáztam mert azok inkább az Xvm-config-hoz tartózó kirajzoló körök, és nem a már a játékba bekerültek
Mellékletek:

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #183844 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
9.14 előtt is produkált "furcsa" dolgokat a játék, de pár hete egyszerűen katasztrófa, néhány konkrétum:
- Obj 704-gyel rámegyek egy JP2-re. Ő belémsebez 600-at, én belé 605-öt :blink: (490 vs 750 lenne az "átlag")
- VKBélám frontját!!! igen frontját, nem a kupolát lazán belövi boldog-boldogtalan már 3-350 méterről is, gyakran normál lőszerrel :blink: valószínleg a géppuskanyílást találják meg, de hogy ilyen gyakran...
- T49-cel egy KIS buckára ráhajtok csata elején, fejreállok (ez tök normális a tankoknál, ugye?), fél perc és "összeroncsolódtam"...hiába virnyogtam, senki se segített :blink:
- WZ132-vel NORMÁL lőszerrel meglövöm a T10 oldalát, 3x!!! pattant egymás után :blink:
- néha rávetemedek az artyk használatára, a vérpistik 3-4 killeket hoznak össze, tier 7-ben is nemritkán 3K felett sebeznek az artykkal, én meg csak pislogok, a közelükbe se érek :blink:
- az, hogy a lájtoknak fantörpikus páncélja nőtt az utóbbi időben, már említést se érdemel (persze csak ha ellenük játszol)
- és a hülyeség, ami ha fájna...ez már a játékosok hibája, de azért csal megírom: a fent említett toptier T10-tank Karelián támadó módban - nekik kellene támadni - bekempel középre a hegyre. És 1400 körüli WN8-ca van, szóval nem egy amőba. Elvileg. És az RNG persze őt segíti.

9 éve 6 hónapja #183873 Írta: miafenelegyen
Megválaszolva: miafenelegyen
Figyelem: Spoiler!

Itt néhány ember szerint ez a "normális", csak rémeket látsz... :evil:

9 éve 6 hónapja #183874 Írta: fly
Megválaszolva: fly

9.14 előtt is produkált "furcsa" dolgokat a játék, de pár hete egyszerűen katasztrófa, néhány konkrétum:
- Obj 704-gyel rámegyek egy JP2-re. Ő belémsebez 600-at, én belé 605-öt :blink: (490 vs 750 lenne az "átlag")
- VKBélám frontját!!! igen frontját, nem a kupolát lazán belövi boldog-boldogtalan már 3-350 méterről is, gyakran normál lőszerrel :blink: valószínleg a géppuskanyílást találják meg, de hogy ilyen gyakran...
- T49-cel egy KIS buckára ráhajtok csata elején, fejreállok (ez tök normális a tankoknál, ugye?), fél perc és "összeroncsolódtam"...hiába virnyogtam, senki se segített :blink:
- WZ132-vel NORMÁL lőszerrel meglövöm a T10 oldalát, 3x!!! pattant egymás után :blink:
- néha rávetemedek az artyk használatára, a vérpistik 3-4 killeket hoznak össze, tier 7-ben is nemritkán 3K felett sebeznek az artykkal, én meg csak pislogok, a közelükbe se érek :blink:
- az, hogy a lájtoknak fantörpikus páncélja nőtt az utóbbi időben, már említést se érdemel (persze csak ha ellenük játszol)
- és a hülyeség, ami ha fájna...ez már a játékosok hibája, de azért csal megírom: a fent említett toptier T10-tank Karelián támadó módban - nekik kellene támadni - bekempel középre a hegyre. És 1400 körüli WN8-ca van, szóval nem egy amőba. Elvileg. És az RNG persze őt segíti.

Es persze a game nincs manipulalva.
Nem csodalom,h ilyen elcseszet jatekmod miatt (is) elterjettek az illegalis moduserek szama.

9 éve 6 hónapja #183878 Írta: pcmisi
Megválaszolva: pcmisi
Mingyááá kaptok a pofátokra!!
Nem szabad ilyeneket írkálni mert ezek nem létező dolgok és csak a képzeletetek szüleményei!!
:izmena: :nono:
:-)

9 éve 6 hónapja #183925 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Ja kimaradt: a repesz mostanában totál szívás. WZ132-vel egy AMX1390-be küldtem bele 4 HE-t, és ez kemény 360 sebzést eredményezett ÖSSZESEN. Minden lövés 100 alatti sebzést hozott, pedig a normál lőszer alfája 250, a repesz meg 300 fölötti értéket szokott hozni ÁLTALÁBAN. Artykat már nem is lövök repesszel, mert rendszeresen 60-80 dmg-t okozok nekik. Az oké, hogy nem mindig sebzi a maxot, de hogy 5-ből 4x a normál sebzés töredékét éri csak el, az megint VICC.

9 éve 6 hónapja #183938 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Sziasztok! Nem enged a gép tankot venni, van garázshelyem...
A másik furcsaságom a mai napra: állok 1 bokorban és nekem jönnek, sebződünk mind2en, a saját és a belém hajtó társ javítását is rám írja gép, természetesen a bokorból kilökve egyből spot és fókusztűz, hogy jól érezzem magam, visszatolatnék, de a madár még mindig ott van és felborul, meghal, bekékülök, közben kilőnek...Hogy is van ez?

9 éve 6 hónapja #183941 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy
hmm érdekes nekem se engedi..xvm van meg napi stat..lehet le kell törölni?

9 éve 6 hónapja #183944 Írta: Norbert93
Megválaszolva: Norbert93
Üdv
nekem sem enged tankot venni,
mi lehet a hiba oka?

9 éve 6 hónapja #183955 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Jo ez a bug Fisherman`s Bay-en. A csata vegen 2 vs 2 maradtunk. Nalunk SP IC, en RU-val, ellennel T-10 meg 6-os brit arty. SPIC elkezd foglalni, T-10 visszamegy vedeni, SPIC menekul, kifagy. T-10 kifagy. Megolom a T-10-et, beallok foglalni, a jatek kifagy. Visszalepek gep ujrainditas utan, megszallo plecsnivel nyertunk. :cheer:

9 éve 6 hónapja #183958 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy
modok nélkül mükdik :izmena:

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 2 órája 58 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 15 órája 42 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.