Hol tudom megnézni hogy milyen egyéni skin ek vannak a garázsomba ?
mert egyesével végig menni a tankokon... )
Bemész a Garázs-ba (ez nem a sima garázs ahol a tankjaid vannak, hanem a harmadik balról, ha jól emlékszem, amiben a garázsban lévő összes tárgy megjelenik).
Bal oldalon kiválasztod a legalsó gombot. (Bocs nem emlékszem a nevére.)
És már dobja is milyen rucid vannak a tankjaidra.
Hol tudom megnézni hogy milyen egyéni skin ek vannak a garázsomba ?
mert egyesével végig menni a tankokon... )
Bemész a Garázs-ba (ez nem a sima garázs ahol a tankjaid vannak, hanem a harmadik balról, ha jól emlékszem, amiben a garázsban lévő összes tárgy megjelenik).
Bal oldalon kiválasztod a legalsó gombot. (Bocs nem emlékszem a nevére.)
És már dobja is milyen rucid vannak a tankjaidra.
Sajnos az csak azokat írja ki amik "nem kompatibilisek" a járműveiddel.
Én sem értem minek, lehet hogy fordítási hiba, az összesnek több értelme lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hadtjuk
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293557Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk
Kimby!
Igazad van köszi a kiegészítést.
Ez egyébként tényleg bosszantó, hogy nincs egy olyan hely ahol az összes (a játékos tulajdonába lévő felhasznált/nem felhasznált) festés látható lenne.
Szerintem azért, mert pont akkor haladtál át te is bokron/kidöntött fákon (dupla bokor érvényesült). Látszik is, hogy amint kiérsz belőlük felvillan egyből.
Ez egyébként tényleg bosszantó, hogy nincs egy olyan hely ahol az összes (a játékos tulajdonába lévő felhasznált/nem felhasznált) festés látható lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AssistKing
Valaki tudna ésszerű magyarázatot adni arra, hogy a csata vége felé miért nem tudtam egyből kispotolni az FV td-t?
9:00-tól érdemes nézni
Replay
Valamekkora álcája van a FV-nek is alapból, bár nem túl sok. Így is 400 m túl fedezted fel! Ha jól emlékszem minél távolabb van egy jármű annál nagyobb időközönként ellenőrzi a szerver, hogy látod-e (400 m fölött 1 mp-re emlékszem). A látó vonaladba (két jármű között) volt egy-két fa, ami kitakarta. Jól látszik, hogy csak a lövés pillanatában jelent meg neked. A lövéssel elvesztette a maradék álcáját. + Elvesztetették a 15 m belül lévő bokrok fák az álca hatásukat. (Bár ez szerintem nem érvényesült, mert nem volt az FV 15 méterén belül köztetek fa, lomb, bokor.)
Nem azt mondom, hogy minden stimt, de azért ez még magyarázható.
Biztos felmerült már, de valahogy nem találom. Mi az ideális felszerelése az Obj. 703 Version II-nek?
Felpakoltam ami volt a garázsban, venti, stabilizátor és optika, de nem vagyok egy nagy heavy tankos...
Biztos felmerült már, de valahogy nem találom. Mi az ideális felszerelése az Obj. 703 Version II-nek?
Felpakoltam ami volt a garázsban, venti, stabilizátor és optika, de nem vagyok egy nagy heavy tankos...
Vstab, töltésgyorsító, és optika/venti
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bianconeri80
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Van ez a tank cserebere, ami nem rossz csak én 'hülyegyerek' rossz tankot cseréltem be. Supportnak írtam de van egy kis baki , hogy nincs a tankok felsorolás részénél az a tank amit be cseréltem. Bele írtam ,hogy a tank amit be jelöltem nem az amit szeretnék vissza kapni mivel nem engedi el küldeni tank jelölés nélkül. Ami a borzasztó, hogy csak gép válaszol. Remélem valakinek van valamilyen ötlete. Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Van ez a tank cserebere, ami nem rossz csak én 'hülyegyerek' rossz tankot cseréltem be. Supportnak írtam de van egy kis baki , hogy nincs a tankok felsorolás részénél az a tank amit be cseréltem. Bele írtam ,hogy a tank amit be jelöltem nem az amit szeretnék vissza kapni mivel nem engedi el küldeni tank jelölés nélkül. Ami a borzasztó, hogy csak gép válaszol. Remélem valakinek van valamilyen ötlete. Válaszokat előre is köszönöm
Elvileg amit becseréltél arra ihatsz "hidegvizet".
Ha a support segít akkor szerencséd van, többet nem tehetsz.
Írj ticketet.
Last edit: 5 éve 8 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem. Hol tudom megnézni, hogy kb. mennyi sebzés kell egy-egy tanknál a 2. és 3. gunmark-hoz?
Nem tudom, hogy van-e ilyen oldal, de ez az érték hétről hétre változik, tehát nem állandó.
Most, hogy utána néztem, ezt találtam: wotclans.com.br...ks/moe
Last edit: 5 éve 8 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...