Bulcsu post=303953 userid=32350Profi artystáktól kérdezem, mert találtam egy ilyen kampányleírást:
Személyes küldetések 2.0 Chimera kampány ajánlott tankok, taktikák - World of Tanks Fórum (wotinfo.hu)
Az lenne a kérdésem, hogy még mindig működhet arty nerf után is az itt leírt haladás?
(Nagyjából arról szól a cikk, hogy szovjet artyval alegtöbb küldetés teljesíthető, csak "picit" kirészletezi.
)
Vannak benne blokk küldik is, azokat elég bajos lenne orosz arty-val megcsinálni.
De visszatérve az unió küldikhez.
1-es simán meglehet kb. bármivel, akár artyval is, csak a top 3-ban kell lenni.
2-es lőj ki egy tankot a csata 1,5 percében, hááát elég nagy mázli kell hozzá.
3-as top 3, 3k sebzés. Mivel az arty-k sebzését eléggé levették, szerintem bármi mással könnyebb.
4-es meglehet, mint ahogy bármi mással is.
5-ös 15 páncélt átütő találat. Ez nem arty-s köldi.
6-os lőj ki 3 tankot a csata első 3 percében, felejtős arty-val.
7-es deríts fel és lőj ki egy arty-t, arty-val felejtős.
8-as sebezz 7 modult/legényt, arty-val tökéletes
9-es 2 kill, 2k nehéz tankba, meglehet, bááár az arty sebzés csökken, így már macerásabb
10-es 2 kill 300+ méterről, arty-val meglehetne, de ha jól emlékszem én is arty-val próbáltam és arty-val nem adta be a küldit, lehet hogy nem írják de kizáró ok az arty?
11-es 6 felderítés, arty-val felejtős
12-es kábítás, mással nem is lehetne megcsinálni, csak arty-val

13-as 6 kill, arty-val ez nagy mák, főleg mivel levették a sebzést
14-es 3 kill, amibe Te elötte nem lőtél bele, meglehet arty-val
15-ös okozz, kapj és blockolj 12k-t.
Tehát, NEM lehet a legtöbb küldetést arty-val megcsinálni, illetve a legtöbb küldetést bármi mással könnyebb megcsinálni, mint arty-val.
( a másodlagos küldiket nem néztem, + még annyi, hogy az írás majd 3 éves, azóta változhattak a küldik )
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...