Jelenleg 102 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Csak egy kérdés

3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303858 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Sziasztok!
A tapasztaltabb játékosoktól szeretnék egy kis segíséget kérni. A Leopard 1 az egyik legjobb med a játékban, de nekem nem sikerül sokszor kihasználnom a tank előnyeit. Nincsen jó győzelmi arányom a tankkal, ami egy kicsit bosszant. Átlagosan ezzel van a második legtöbb sebzésem csatánként, de egyszerűen nem tudok vele úgy beleszólni a csata kimenetelébe mint a többi tankkal. Valaki esetleg pár tanácsot tudna adni, hogyan lehetnék jobb vele?
A mellékelt képen látszik, hogy a többi tankkal, sokkal jobb a győzelmi arányom, amit nem értek hogy miért van...

Saját Char Future-ommal hasonlítanám a statod. (Mert az is sniper, és pont 80 csata körül járok, és  a spoton kívül a stat is hasonló, ezért ezzel. Plusz mert Leom nincs. :) ) Csak annyi, hogy kicsit bátrabban mennék előre, ha kell.
A tank sniper jellege ellenére, ha látom, hogy akinek kellene nem indul meg az elején sűrűbben megyek az első vonalba vagy közelébe. (Pl highway-en sarokba a TD bokrokkal szemben ÉNY-ra, ha é-ról indulunk) akkor is, ha őrültségnek tetszik, és ezzel beáldozom a tankot. (Konkrét példánál maradva úgy logikáztam, hogy inkább kockára teszem a tankot és spotolok, majd az utolsó pillanatban, mikor 3-an rámjönnek okozok némi sebzést, mintha megvárom, hogy pl 12-en gangbangeljenek, mer a jobbszárnyra nem megy senki.) Vagy ugyanez prohorovkán, ha bokor soron valami állat beáll mögém egy méretesebb tankkal, vagy mögülem lövöldözget, akkor oldalt váltok középen kissé kinézek vagy a dombos oldalon próbálom kimozdítani a merev frontot. (De hasraütésszerűen mondom: kb 10 csatából egyszer-egyszer, mert hosszabb távon sok nullás csatám lenne, ha mindig ezt művelném. mivel xvm hiányában nem tudom megtippelni lövik-e majd a spotot, csak az induló mozgás alapján tippelek.. ;) )
Persze, ezt csak a tomato.gg-s stat alapján logikázom. Mert pl, ha nincs hupilila látcső rajta, akkor lehet csak az a baj, és közben te is ezt műveled, amit én feltételezek, hogy nem művelsz. ;)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303860 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

" avagy játékosok között netán részegek vagy barátnőjükkel/feleségükkel frissen összeveszettek vannak, ezért nem játékra figyelnek"

---> ez mekkora, és igaz  Lehetne ilyen blog pl itt jobbra: Egy superuniqum útja... és nemi élete klánháború alatt. 
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303864 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Sziasztok!
A tapasztaltabb játékosoktól szeretnék egy kis segíséget kérni. A Leopard 1 az egyik legjobb med a játékban [...]

Mindenekelőtt, 84 (90) csata nagyon messze van megbízható mintától a winrate tekintetében. Ugyan rossz irányba mutat, de a fő aggodalmat, kétséget kizáróan a "Spots" adat adja!
Figyelem: Spoiler!

A második én vagyok, a harmadik Fame Aniallator, akinek a kedvenc tankja a Leo. A Spots azt írja le, hogy csatánként hány tankot szpotolsz te elsőként. Azonnal szeretném ezt hangsúlyosan elválasztani szpot sebzéstál és általános értelembe vett szpotolástól! Ahogyan a látótávra sem fókuszálnék túlságosan ennek ügyében. Ez a szám ehelyett az "aktív játék" egy kiváló mutatója. Természetesen, nem árt hozzá egy elfogadható látótáv, de ha elégszer érsz időben fontos pozíciókba, magabiztosan mozogsz a pályákon és leköveted a csaták menetét, akkor ez a szám egészséges szinten lesz függetlenül attól, hogy 435 vagy 555m látótávod van.
(Az aktív játék az assist sebzés és a killek növekedésével is jár, mert több alkalom jut arra, hogy a többi tank előtt mozogj, és természetesen lényegesen könnyebb és kézenfekvőbb közelebbi tankokat leláncolni vagy befejezni. - Hogy világos legyen, lényegében nincsen medium vagy heavy tank a garázsomban optikával felszerelve.)
(Illetve, nem a szpotolással próbálkoznék, ha solo győzelmi arányt szeretnék növelni, de ezt csak egy második zárójelben.)

A 0.73 az rendkívül és ijesztően alacsony. A TOG II-vel 0.9-en állok! Ugyan, ezt a számot is lejjebb viheti ezen a mintán még map rotation, szerencse stb., de a 0.73 azt sugallja, hogy kiindulási pontként hozzávetőleg az Strv pozíciódat játszod a tankkal.

Arról, hogy miért ne játszunk a Leo-val a tédéként, miért ne is jussunk eszünkbe abba a kategóriába degradálni, arról a PTA 100% után írtam:
www.wotinfo.hu/...299523

Ebből idézve:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Tankpeti, pannoniacaptain, Bulcsu
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303867 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat mindenkinek! Igyekszem oda figyelni a tanácsokra! Egy olyan jellegű kérdésem lenne még, hogy általánosságban mikben kellene fejlődnöm? (tudom sok mindenben, de egy "külsős" véleménye nagyon sokat tudna segíteni!)
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303872 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81

Sziasztok.
A fel spotolt ellenséges járművek a mini mapon nem látszanak hol voltak utoljára.
Újra raktam a WOTot  nincs semmi mod.
Mi lehet?

Szerintem a játékbeállításoknál kellene szétnézned, előfordul, hogy nagyobb frissítés után elállítódik valami, pláne friss játéktelepítés után beáll egy általános szintre, ami neked nem biztos, hogy jó. Beállítások-->Általános-->Bővített kistérkép funkciók engedélyezése.
Linkelek ide neked egy videót, érdemes végignézni:
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303877 Írta: sherman_one
Megválaszolva: sherman_one
Sziasztok.
Segítséget kérek.
Az a rendszer még működik, ha egy már a garázsomban álló tankot megveszek, megkapom a játékbeli gold értékét? Vagy már ezen is változtattak?
(kupont kaptam , de csak tankra)... így szeretnék a kuponból goldot profitálni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303878 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun
Igen, ha pénzért veszel tankot, akkor arannyal kompenzál. Viszont arra figyelj oda, hogy ha eleve akciós (a tank a shopban), akkor a kedvezmény mértékével csökkentett kompenzációt kapod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sherman_one
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303879 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator
Ket kerdesem van:
1. erdemes-e a kinai agon fejleszteni, vannak-e olyan tankok a kinaiak kozott amik megerik az idot es faradtsagot + aranyat amit a legenyseg atkepzese igenyel?
2. latom a pro videokba, visszajatszasokban :ellenseges tank spottolva, ikonja tipusneve megjelenik es hero raforditja a tornyot es maris lathato az ellenseges tank sziluettje pirosan es be van celozva, az en jatekombam ez igy nez ki : enemy tank spotted, ikon, tipusnev megjelent en meg ketsegbe esve keresgelem az enemy tankot de sehogy se latom, kibujok a bokor mogul hopp, meglattam a tankot de ekkor mar paralampa villan, ha szerencsem van nem talalnak el, ha pechem van kapok  3-4 talalatot es mar csak a biztos kilepsz e a csatabol kerdesre kell a helyes valaszra kattintani....
Szoval a 2.kerdesem: van valami utja-modja-beallitasi lehetosege hogy meg talaljam az ikon alatt a tankot vagy egyszeruen jatszak le meg 5000-10.000 csatat es fog az menni (ha nem  az se baj mert utana meg lehet jatszani 5000-10000 csatat es akkor biztos menni fog   a dolog)
Elore is koszonok minden segitseget
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303881 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

1. erdemes-e a kinai agon fejleszteni, vannak-e olyan tankok a kinaiak kozott amik megerik az idot es faradtsagot + aranyat amit a legenyseg atkepzese igenyel?

• A WZ-111 5A hasonló a 277-hez: kevésbé jó páncél, sebesség, és menet közbeni szórás, de jobb szórás állóhelyzetben és jobb dpm. (az alfa megegyezik).
    A tier 8 alatt orosz másolatú tankok, de rosszabbak az oroszoknál. A 9-es hasonló a 10-eshez.
  • A 113 hasonló a 430U-hoz, de a legtöbb aspektusát tekintve szimplán rosszabb. (ez már gyűjtői tank, de kell a megvételéhez egy fejlesztett tízes tank)
  • A 121 a 430U-val összehasonlítva: jobb a lövegkezelése, dpm-je, mozgékonysága, de egyértelműen gyengébb a páncélozottsága (mindenhol). (az alfa megegyezik)
    A tier 7-8-as tankok egyediek de nem jók. A 9-es hasonló a 10-eshez.
  • A light ág tier 8-ig jónak számít, utána nem érdemes belefektetni az energiát.
  • A TD ág a legkevesebb játékos által birtokolt fejleszthető tankokat tartalmazza - nem ajánlott kezdőnek.

2. latom a pro videokba, visszajatszasokban :ellenseges tank spottolva, ikonja tipusneve megjelenik es hero raforditja a tornyot es maris lathato az ellenseges tank sziluettje pirosan es be van celozva, az en jatekombam ez igy nez ki : enemy tank spotted, ikon, tipusnev megjelent en meg ketsegbe esve keresgelem az enemy tankot de sehogy se latom, kibujok a bokor mogul hopp, meglattam a tankot de ekkor mar paralampa villan, ha szerencsem van nem talalnak el, ha pechem van kapok  3-4 talalatot es mar csak a biztos kilepsz e a csatabol kerdesre kell a helyes valaszra kattintani....
Szoval a 2.kerdesem: van valami utja-modja-beallitasi lehetosege hogy meg talaljam az ikon alatt a tankot vagy egyszeruen jatszak le meg 5000-10.000 csatat es fog az menni (ha nem  az se baj mert utana meg lehet jatszani 5000-10000 csatat es akkor biztos menni fog   a dolog)

A tank "jelzései" minden esetben a tank síkjára merőlegesen a toronytól felfele, minden tanknál ugyanakkora távolságban jelenik meg (illetve ez változhat érzésre a távolságtól, illetve a nézetváltástól függően - ha messzebb van, akkor kisebb) . Szóval igen, ha a tank sziluettjét azonnal célkeresztbe akarod venni, akkor valamivel ez alá kell célozni (amiben sokat segít ha van valamennyi eltöltött időd a játékban), de ezt korlátozhatják a terepviszonyok. Tehát ajánlott a meccs menete közben a külső nézet használata (pálya és környezett jobb átláthatósága érdekében, és csak harc esetén vagy közvetlen lövés előtt a sniper nézetre való váltás (erre segítség a "shift" gomb, ami azonnali váltást tesz lehetővé a kettő között, de szimplán a be-ki görgőzés is működhet, csak az lassabb).

Ha a fentivel megegyező szituációba kerülsz, és úgymond "nem találod" a felderített ellenfelet, ezt elsősorban ne pozícióváltással, hanem külső nézetből való megfigyeléssel old meg (és ha kell, ezután válts pozíciót). (Taktikai nézet és Parancsnoki kamera engedélyezése segíthet néha)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, Janimperator
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303899 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie
Sziasztok!

Nemrég volt egy Win10 újratelepítés és a TS3 azóta nem hajlandó gombnyomásos módban működni ha a WOT van előtérben (próbáltam teljes képernyősen, keret nélküli ablakosan). Teszt alkalmával illetve ha a TS3 ablak van felül, működik. Korábban nem volt ebből probléma.
Valami tippet tud esetleg valaki, mi lehet a gond?
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303900 Írta: M8csavar
Megválaszolva: M8csavar
Sziasztok,

Szerintetek ezt miért kaptam? A lentebbi nagy javító stb.a drop-pokból jött, de az aranyak nem tudom, hogy kerültek hozzám. 

Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303901 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Sziasztok,

Szerintetek ezt miért kaptam? A lentebbi nagy javító stb.a drop-pokból jött, de az aranyak nem tudom, hogy kerültek hozzám. 

Nem tudom, de jöhetne nekem is... 
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja - 3 éve 11 hónapja #303902 Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz

Sziasztok,

Twitchen ha nézted valamelyik wot csatornát ma, akkor az egyik dropból jöhetett. Én is kaptam 110 aranyat ma, mert néztem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303914 Írta: SimLac
Megválaszolva: SimLac
Csak egy kérdés:
Az utóbbi időben a játék minden indításkor átvált ablakos nézetbe. Mindig azzal kell kezdenem, hogy visszaállítom teljes képernyősre, de hiába, a köv. indításkor megint ablakos.
Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja?
Téma zárolva.
3 éve 11 hónapja #303915 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Csak egy kérdés:
Az utóbbi időben a játék minden indításkor átvált ablakos nézetbe. Mindig azzal kell kezdenem, hogy visszaállítom teljes képernyősre, de hiába, a köv. indításkor megint ablakos.
Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja?

Miután elindítottad a játékot ne kattints máshova és akkor "megszűnik" a jelenség. Amúgy nekem is elég idegesítő, mert szívesen böngésznék valamit, amíg betölt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SimLac
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.