Sziasztok!
A tapasztaltabb játékosoktól szeretnék egy kis segíséget kérni. A Leopard 1 az egyik legjobb med a játékban [...]
Mindenekelőtt, 84 (90) csata nagyon messze van megbízható mintától a winrate tekintetében. Ugyan rossz irányba mutat, de a fő aggodalmat, kétséget kizáróan a "Spots" adat adja!
A második én vagyok, a harmadik Fame Aniallator, akinek a kedvenc tankja a Leo. A Spots azt írja le, hogy csatánként hány tankot szpotolsz te elsőként. Azonnal szeretném ezt hangsúlyosan elválasztani szpot sebzéstál és általános értelembe vett szpotolástól! Ahogyan a látótávra sem fókuszálnék túlságosan ennek ügyében. Ez a szám ehelyett az "aktív játék" egy kiváló mutatója. Természetesen, nem árt hozzá egy elfogadható látótáv, de ha elégszer érsz időben fontos pozíciókba, magabiztosan mozogsz a pályákon és leköveted a csaták menetét, akkor ez a szám egészséges szinten lesz függetlenül attól, hogy 435 vagy 555m látótávod van.
(Az aktív játék az assist sebzés és a killek növekedésével is jár, mert több alkalom jut arra, hogy a többi tank előtt mozogj, és természetesen lényegesen könnyebb és kézenfekvőbb közelebbi tankokat leláncolni vagy befejezni. - Hogy világos legyen, lényegében nincsen medium vagy heavy tank a garázsomban optikával felszerelve.)
(Illetve, nem a szpotolással próbálkoznék, ha solo győzelmi arányt szeretnék növelni, de ezt csak egy második zárójelben.)
A 0.73 az rendkívül és ijesztően alacsony. A TOG II-vel 0.9-en állok! Ugyan, ezt a számot is lejjebb viheti ezen a mintán még map rotation, szerencse stb., de a 0.73 azt sugallja, hogy kiindulási pontként hozzávetőleg az Strv pozíciódat játszod a tankkal.
Arról, hogy miért ne játszunk a Leo-val a tédéként, miért ne is jussunk eszünkbe abba a kategóriába degradálni, arról a PTA 100% után írtam:
www.wotinfo.hu/...299523
Ebből idézve:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...