- Köszönetek: 29
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sziasztok
Szeretném megkérdezni tőletek, miért van az, hogy a Wotinfó oldal 6 naponta kidob, vagy kijelentkezik az oldalról? 2023.11.01 léptem be újra, ma megint nem voltam bejelentkezve.
6 naponta??? Engem naponta többször is kidob. Sőt még mások is be tudnak lépni a felhasználómba és kommentelni vele... Már Jacktor is kereste a hibát, de mindezidáig nem sikerült megoldani...Sziasztok
Szeretném megkérdezni tőletek, miért van az, hogy a Wotinfó oldal 6 naponta kidob, vagy kijelentkezik az oldalról? 2023.11.01 léptem be újra, ma megint nem voltam bejelentkezve.
Nem lehet hogy túlmelegszik és throttling*-ol a procid? Más játékoknál is előfordul?Az a bajom a játékkal, hogy időnként akad a kép.
Először arra gondoltam, hogy lagg, de az fps-m/s rendben van.
Aztán sikerült kideríteni, hogy 100% felpörgeti a procit, ez okozza az akadást.
Valakinek valami ötlet?
Minimális grafikán játszom, egy Ryzen 5 CPU val.
Más játéknál nem vettem észre.
Nem lehet hogy túlmelegszik és throttling*-ol a procid? Más játékoknál is előfordul?Az a bajom a játékkal, hogy időnként akad a kép.
Először arra gondoltam, hogy lagg, de az fps-m/s rendben van.
Aztán sikerült kideríteni, hogy 100% felpörgeti a procit, ez okozza az akadást.
Valakinek valami ötlet?
Minimális grafikán játszom, egy Ryzen 5 CPU val.
* biztonsági mechanizmus: bizonyos hőfok fölött (gyártó által meghatározott, de bios-ban feljebb állítható) visszavesz a teljesítményből, hogy a hűtés a beállított limit alatt tartsa a hőfokot. Ez sokszor csak néhány másodpercet jelent, de folyamatos terhelés mellett egyre gyakoribb ha nem megfelelő a hűtés, öreg alatta a paszta esetleg nem lett jól fel/visszarakva a hűtő.
Ha valóban melegedési gond van, még mielőtt állítgatnál valamit, telepíts fel egy monitorozó programot (pl.: MSI Afterburner), ahol játék közben élőben láthatod a hőmérsékleteket. A videó régi, de a beállítás gondolom ugyanaz maradt. Ha már nem kell, törölheted.Más játéknál nem vettem észre.
Akkor szerinted ha a biosban feljebb teszem a hőmérsékletet az megoldás lehet?
(Nem volt még szétszedve, kb 6 éves)
Nekem is szokott ilyen lenni, 2-3 nap után általában megjavul, de ki-be jelentkezés, sütipolitika elfogadása is szokott segíteni. Ilyen esetben én a wot-record(.com)-ra szoktam feltölteni a replay-t. Próbáld meg te is és jöhet a villogás a tanktársaknak.Végre egyszer megyek egy Tankászt,
pedig nincs is szökőév,
erre nem engedi feltölteni a wotreplaysre.
Azt írja "unknown fileformat'.
Nem léptem ki, nem dobott ki, végig bent voltam.
Más csatát tesztelésből próbáltam feltenni, azt engedte.
Mi ez, tudja valaki?
Szia, igen át lehet. Felmész a Wot klánportálra bejelentkezel, belépsz a klánod adatlapjára, bal oldalt "Military personel", a listából kiválasztod azt a klán tagot akinek szeretnéd átadni a parancsnokságot, bepipálod előtte a kis jelölőnégyzetet, majd jobb alul "Delegate Authority". Rákérdez, hogy biztosan átadod-e újra Delegate, és kész is.Sziasztok Tudja e valaki hogy a klánparancsnok átt tudja e adni a parancsnoki jogkörét egy másik klán tagnak
Object 752 új prémium tank elemzése elérhető: https://youtu.be/Dy-hvDMlG9s?si=SckyPjVsVM1BbNKm
Object 752 új prémium tank elemzése elérhető:https://youtu.be/Dy-hvDMlG9s?si=SckyPjVsVM1BbNKm
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc