Azért a 91-92% még messze van. Átlagkombináltban ott érezhetően megnő a távolság az egyes %-ok között. Nyilván tankfüggő, de 90+%-nál akár 100 körüli átlagkombinált különbség is kellhet %-onként. Ami egyrészt nagy ugrás, másrészt egyre többet és többet kell meglőni a stagnáláshoz is. Mindemellett a stresszfaktor is nő, minél kevésbé vagy ehhez hozzászokva. Sokkal könnyebb rossz döntést hozni.
Illetve pálya és tierfüggően turbó és távcső között lehet variálni. Van két setupra lehetőséged tier 6-ban.
Last edit: 8 hónapja 2 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Ok megpróbálom.
Bár régebben a turbó helyett a kísérleti távcső volt fent.
Egy próbát megér. Esetleg vegyek pótellátmányt, meg direktívát?
Egyébként csak mi bonyolítjuk túl. A nők máshogy gondolkodnak.
Azt mondta az asszony:
"Játszál két naponta, hülyegyerek."
Azt nyugodtan megteheted, ártani nem fog.
Valamint az jutott még eszembe, hogy próbálkozhatsz tier 5-ben is, amíg rá nem érzel az ízére. Ott általában kevesebb kombinált kell.
Egyébként rájöttem, ebben nem vagyok valami jó tanácsadó, jó pár hatos tankom 90% körül van, és egyszerűen nem tudok feljebb menni tartósan, pedig régebben ez ment.
Plusz egy tanács, hogy figyeld a szükséges kombináltat. Ha lefelé menő tendenciát mutat, akkor könnyebb próbálkozni. Néha csak úgy ok nélkül elkezd beesni vagy felfelé menni.
Szia
Próbálom a T34-85M-et és a Super Hellcet-et is.
A Legénység felszerelés: T34-85 full-os 6skill, turbó, töltésgyorstó, ventilátor, mind lila
A Hellcet 5 skill. kipufogó, álca, periszkóp.
Nehéz lenne a tankokra fogni.
Az a baj, hogy folyamatosan lépkedek felfelé, de csak 0,2-0,5 %-ot, még a rossz meccsekben sincs nagy gond, hiába vesztünk 3-15 re, akkor is sikerül meghozni a sebzést.
Aztán jön a másnap. 4-5-6 meccs totál szar eredménnyel (nem hibáztatom a csapatot, mert érzem magamon, hogy nem akar összejönni, szar teljesítményt nyújtok). Utána meg jön, hogy mit kellet volna stb. 3-500 sebzés kombináltan, aztán meccsenként megy a -1% lefelé. Aztán ott vagyok a hol tegnap kezdtem. Nem értem mit kéne tenni. Ugyan úgy próbálom minden nap.
Ha elfogadsz egy tanácsot ne a T-34-85M-mel próbálkozz elsőnek. Inkább vedd elő a tech tree-s verziót. Ha pedig csak minden második nap adja az rng, akkor játszál csak minden második nap (de legalább is azzal a tankkal, amit gunmarkolni szeretnél).
Pont ezt akartam írni mint fabyzol, a "sima " T-34-85 nagyon kicsivel gyengébb csak összességébe mint az M változat (páncélja gyengébb cserébe fürgébb) viszont a követelménye ~500 kombináltal kevesebb ~2070 vs ~1550.
Nálam mind a három t-34variáns levan markolva, a tech tree változat ment egyértelműen a leggyorsabban, Rudy volt viszonylag szenvedősebb.
És igen, optika mindenképpen kellene az egyik setupba.
A pótkaja használatát is meggondolnám 90%-felett egy ilyen fullos legénységnél, ha van tűzoltásod.
Ha megcsinálod az elős 3gm-et szerintem a többi könnyebben fog menni.
Üdvözlet ! Segítséget szeretnék kérni nem tudok belépni a játékba.. Nem enged be a szokott jelszóval a WG.G. Center (6020 hiba) illetve az accountomat akarja,hogy beállítsam,de hogy miért egyesítsem... nem emlékszem,hogy játszottam volna Usa. szerveren Köszi !
Üdvözlet !
Segítséget kérek a fióktörlés visszaállításával kapcsolatban.
Mivel meg akartam szüntetni a US, server accountomat beléptem a fiókomon keresztül az US szerverre és rányomtam a delete account. ra.
Azt hittem csak ezt törli,de úgy néz ki a hadihajós és a Wot.ot is (Us és az Eu szerverest is) 45 napon belül. Üzenetet (kártyát) küldtem az ügyfélszolgálatnak és azt üzenték automatikusan töröl a rendszer,de van lehetőség megszakítani a törlési folyamatot. Mivel sem sms-t sem e-mail-t nem kaptam azt sem tudom,hogy végül elindult -e a törlési folyamat
A Wg. szerint alábbiak szerint lehet megállítani a fióktörlést :
Fogadd el a Licencszerződést és az Adatvédelmi szabályzatot.
Kattints a Fiók visszaállítása lehetőségre.
Ha a visszaállítási folyamat befejeződött, emailben küldünk egy értesítést.
Sajnos sehogy sem tudom megtalálni , hol kell elfogadni a szabályzatot és a Fiók visszaállítás Restore Account. panel hol található .Ha belépek a fiókbeállításoknál ott nem látok ilyet
Ebben kérném a segítséget
Előre is köszönöm !
T.
Üdvözlet !
Segítséget kérek a fióktörlés visszaállításával kapcsolatban.
Mivel meg akartam szüntetni a US, server accountomat beléptem a fiókomon keresztül az US szerverre és rányomtam a delete account. ra.
Azt hittem csak ezt törli,de úgy néz ki a hadihajós és a Wot.ot is (Us és az Eu szerverest is) 45 napon belül. Üzenetet (kártyát) küldtem az ügyfélszolgálatnak és azt üzenték automatikusan töröl a rendszer,de van lehetőség megszakítani a törlési folyamatot. Mivel sem sms-t sem e-mail-t nem kaptam azt sem tudom,hogy végül elindult -e a törlési folyamat
A Wg. szerint alábbiak szerint lehet megállítani a fióktörlést :
Fogadd el a Licencszerződést és az Adatvédelmi szabályzatot.
Kattints a Fiók visszaállítása lehetőségre.
Ha a visszaállítási folyamat befejeződött, emailben küldünk egy értesítést.
Sajnos sehogy sem tudom megtalálni , hol kell elfogadni a szabályzatot és a Fiók visszaállítás Restore Account. panel hol található .Ha belépek a fiókbeállításoknál ott nem látok ilyet
Ebben kérném a segítséget
Előre is köszönöm !
T.
Szia!
A korábbi hozzászólásodba betett kép alapján ("Your accounts have been linked") egyesítetted a különböző szervereken lévő accountjaidat. Emiatt mikor a fiók management-nél az adatvédelemnél ráklikkeltél a fiók törlésére, ezt az egyesített accountot kezdte törölni.
Az adatvédelem fülnél továbbra is látszik a "Fiók törlése" gomb vagy nincs ott semmi vagy esetleg ott a "Helyreállítás" gomb, esetleg látszik ott a 45 napos visszaszámlálás?
PZoli !
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítesz megtaláltam, ugyan ezt mutatja, de nekem angolul jön be.Ezek szerint mivel nincs fiók visszaállítási lehetőség ,sem 45 napos visszaszámlálás ,csak törlési lehetőség , talán még nincs nagy baj. ( A Delete Accountot nem mertem megint megnyomni ) Az US server accountom is ugyanígy néz ki, tehát azt sem töröltem.
Kérdésem :Hogyan tudom átállítani magyarra ?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...