Helló sorstársak!
Érdeklődnék hogy más is tapasztalt-e olyat, hogy nem kapja meg a fiókjához tartozó napi ingyenes ajándékot, amit a boltban lehet átvenni. Érdekes mert hónapokon keresztül minden nap jött a napi ajándék, aztán kb. 2 hete semmi. A második accomon semmi gond simán jön a napi "betevő". Irtam is jegyet a WG-nek erre egy olyan semmitmondó választ kaptam, hogy:
"Felhívjuk figyelmedet, hogy ezek az ajánlatok nem vonatkoznak minden fiókra. Ha nincs, akkor ez a fiók nem felel meg a követelményeknek.
Sajnáljuk, nem kommunikálunk azzal a fiókkal, amely megfelel a feltételeknek."
1 éve 3 napja - 1 éve 3 napja#310664Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie
Nekem a legutóbbi 1.26 patch óta nem adja, sőt 10/8 alkalommal az ingame shop sem elérhető. Egy kollégám minden nap kapja. Mik azok a követelmények?
Volt már újratelepítés, tűzfal és defender ellenőrzés, cache törlés meg minden alap buhera. 1.26 óta csinálja ezt.
Valaki tud ezzel kapcsolatban valami okosságot?
Üdvözlet ! Érdeklődnék, hogy hol (hogyan ) tudom átváltani az összegyűjtött (több ezer) ásványt tokenre vagy bármi másra ?
( A falu 100% -os. )
Előre is köszönöm !
Üdvözlet ! Érdeklődnék, hogy hol (hogyan ) tudom átváltani az összegyűjtött (több ezer) ásványt tokenre vagy bármi másra ?
( A falu 100% -os. )
Előre is köszönöm !
Üdv és boldog ünnepeket mindenkinek!
Húúú,jópár éve már hogy nem jártam erre.Részben hogy fel hagytam a WOT-al részben egy bug miatt ami kb elehetleníti a játékot.
Lehet már voltam itt ezzel,már nem emlékszem rá.
A lényege hogy az alapértelmezett "W"-re van mappolva az gáz ám a járgányok valahogy/valamiért random megállnak.Ha átmappolom máshova az működik,ellenben kényelmetlen.Ami extrán vicces hogy máshol,másban ezt nem csinálja.Próbáltam már több verziót kivárni,teljesen lekaparni ám akkor nem ide írnám ezeket a sorokat.Még a hivatalos discord oldalra is írtam de ott is csak vakarták a fejüket.
Húúú,jópár éve már hogy nem jártam erre.Részben hogy fel hagytam a WOT-al részben egy bug miatt ami kb elehetleníti a játékot.
A lényege hogy az alapértelmezett "W"-re van mappolva az gáz ám a járgányok valahogy/valamiért random megállnak.Ha átmappolom máshova az működik,ellenben kényelmetlen.Ami extrán vicces hogy máshol,másban ezt nem csinálja.Próbáltam már több verziót kivárni,teljesen lekaparni ám akkor nem ide írnám ezeket a sorokat.Még a hivatalos discord oldalra is írtam de ott is csak vakarták a fejüket.
Bárkinek bármi ötlet?
Soha ilyen problémám nem volt 12 év alatt, és nem is halottam róla eddig.
Bárkinek bármi ötlet?
Lehet hülyeség, de a billentyűzeteddel minden rendben? főleg a WASD környékén.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...