Üdvözlet !Újra telepített Win, és Wot.Folyamatosan ezt az üzenetet kapom .Csak a meghajtóra telepített könyvtárból, a wot exe-vel indul a játék és működik ( de pl. a bolt nem jön be.).A wot. parancsikonokra kattintva bejön a Wg. Game Centert és onnan nem lehet belépni mert bejön ez a hibaüzenet.Ehhez kellene segítség Köszi T.
Ha újraraktad a windowst újraraktad a game centert is?
Szerintem kellen neki egy friss telepítés. A játék elindul, tehát azzal nincs gond, csak a centerrel. Valószínűleg megviselte hogy wint cseréltél a segge alatt. Rakd újra.
Nem változott semmi.. Letöröltem a wot-ot a WG centert is utóbbit újra raktam és megint jött ez a hiba kód- üzenet.. A router a wifi net kapcsolat működik. Ez a hitelesítő server nem tudom mi lehet .A wg accountomba simán be tudok lépni.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja#308685Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Üdv Mikroby !
A wargaming_game_center_install_eu_cy1krq399ofc.exe -t telepítettem ez amit mutatsz, mivel erre belépni nem tudtam be sem jött.
Kikapcsoltam a windows tűzfalat is de ugyan az a hibaüzenet jön be.
Last edit: 1 éve 8 hónapja by Tommybear. Indoklás: kiegészítés
Üdv Mikroby !
A wargaming_game_center_install_eu_cy1krq399ofc.exe -t telepítettem ez amit mutatsz, mivel erre belépni nem tudtam be sem jött.
Innen tölsd le: worldoftanks.eu...nload/
(nekem amúgy ez jött le:
world_of_tanks_install_eu_cy1nbl3vr643 - kicsit más a neve)
Előtte távolítsd el a game centert, meg a játékot mielőtt feltelepíted.
Szerintem valamiképpen rossz klienst telepítesz.
Amit megadtál azt letöltöttem
worldoftanks.eu...nload/
a korábbi Game centert letöröltem helyette feltettem ezt. importáltam hozzá a meglévő telepített WOT.-t, de minden ugyan az maradt. De nekem ugyan arról a helyről más jött le :
world_of_tanks_install_eu_cy1ng8wpobwf.exe
Maga a játék fut ,be lehet lépni de nem jön be a bolt.. és i belépéskor is hibaüzenet jött be
Amit megadtál azt letöltöttem
worldoftanks.eu...nload/
a korábbi Game centert letöröltem helyette feltettem ezt. importáltam hozzá a meglévő telepített WOT.-t, de minden ugyan az maradt. De nekem ugyan arról a helyről más jött le :
world_of_tanks_install_eu_cy1ng8wpobwf.exe
Maga a játék fut ,be lehet lépni de nem jön be a bolt.. és i belépéskor is hibaüzenet jött be
Hát okosabbat már nem tudok mondani. Esetleg azt nézd meg, hogy hátha a tűzfalad/vírusirtód nem engedi ki a game centert.. (A játéknak és a ceternek külön elérhetősége van elvileg.)
Üdv Mikroby !
Ezt találtam, a rendszeridőt állítja át benne. Esetleg próbáld meg rendszergazdaként futtatni a game centert.
A WG. Game Center 6005 hibaüzenetéről készült , bejelentő lap beküldése után válaszolt a Wg.
Egy a Game Centeren keresztül saját gépen elkészített zip. filet kell nekik elküldeni.
Várom a folytatást és a válaszukat, gondoltam leírom,hátha valaki beleszalad és akkor tudni fogja mit tegyen. eu.wargaming.ne...22736/
Üdvözlet !
A win 7 servise pack 2..telepítése megoldotta.fut a game center !
Viszont a boltba nem tudok belépni kb. 1 hete..
Nem tudok kis javító csomagot, sebkötözőt venni, csak forog az ikon..inicializálás folyamatban.
Üdvözlet !
A win 7 servise pack 2..telepítése megoldotta.fut a game center !
Viszont a boltba nem tudok belépni kb. 1 hete..
Nem tudok kis javító csomagot, sebkötözőt venni, csak forog az ikon..inicializálás folyamatban.
Figyelem: Spoiler!
.
Valami ötlet?
Köszi!
T
A win8, Win10 is sokkal jobb mint a 7, stabilabb, stb. Frissíts windowst.
Hamar meg lehet oldani nem ügy.
A játékok és programok egyre jobban "kérik" a win10-11-et előbb utóbb úgyis meg kell lépned.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja#308830Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Köszi a segítséget !Idén próbálom beszerezni az új windows 10-et .
2019-ben..amikor összerakták az új gépet akkor vettem hozzá a boltban win.7 Home -t (hologramos matrica rajta a kulcs.)
Előttem telepítették fel a gépre ott aktiválták a Microsoft oldalon és kértem,hogy írják ki egy lemezre ,hogy ha valami gond van vissza tudjam telepíteni Ráírtuk a kulcsot is ami a matricán van, amit most 4 és fél év múlva újra felraktam de már nem jó a kulcs....
Last edit: 1 éve 8 hónapja by Tommybear.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
A key-matricát 3x is ellenőriztem de nem fogadta el.. Ha jól emlékszem a neten keresztül telepítették fel..és akkor jó volt a kód.. Lehet a lemezre amit kiírták már másik verzió került.de ezt se értem mert vadi új konfiguráció és winchester volt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...