- Köszönetek: 1
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sziasztok, tud valaki tippet adni, mi romolhatott el nálam a játékban? A betöltő kép marad a csata közben, nem látom a tankokat. Tegnapig jól futott minden, reggel még ment a marsi küldetés mód,
Az Aslan mód pack van fent egyedül de az is már jó régóta.
Oda csak úgy tudsz átkerülni, ha olyan hív meg szakaszba, aki eleve már ott van.Sziasztok! Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni hogy: A jelenlegi accom hogy tudom úgy variálni hogy eu 3-4 en tudjak játszani? Ma meghivtak az eu 3 ra és nagyon bejött az emberek hozzáállása a csatákban. Sőt.... Ma sok vesztes csatám volt... Eu 3 on 50% ra vissza tudtam rántani amiket buktam.. + Nincs az a toxikus légkör... Szóval van valami ötletetek?
Nekem nem egyértelmű, hogy mi történt/mit jelent pontosan az, hogy beregeltél az orosz oldalon.Ugyanis ha az EU3-4-re szeretnél állandóra bejutni, az tudtommal jelenleg közel lehetetlen. A WG az EU3-4-t a RU szerverekről átjelentkezett, döntően ukrán de jópár orosz meg belorusz játékosoknak hozta létre. Az átjelentkezési időszakot a WG lezárta, és új accountot célirányosan ide nem lehet létrehozni (tudtommal). „Állandó kiskapu”-ként az létezik, hogy megveszed egy, EU3-4-re átjelentkezett ukrán/orosz játékos accountját. „Ideiglenes kiskapu” az, hogyha – mint „matyiabagoly” is írta - ismersz egy EU3-4-en accounttal rendelkező játékost és ő szerverváltással áthív.E mellett pár hónapja, talán egy éve a WG létrehozta a WOT-EU orosz nyelvű híroldalát+ügyfélszolgálatát (többek közt a magyarral együtt) – ez az orosz nyelvű oldal így kissé félreérthető, de ha itt jelentkeztél be, akkor igazából semmit nem tettél/semmire nem mentél.=11.0ptAz is lehet, hogy a tényleges RU-szerverre regeltél be. De ehhez a tényleges orosz WOT-hoz a worldoftanks.eu helyett a worldoftanks.ru oldalon keresztül kell/lehet a regisztrációt az új accounthoz elindítani. Bár kételkedem, de lehet, hogy ez történt meg. Mivel az orosz WOT-üzemeltetést a WG átadta a csoportba tartozó Lesta Games-nak, így lehet, hogy worldoftanks.ru-tól tovább lettél irány a Lesta weboldalára (nem tudom, nincs tapasztalatom). Arra is vigyázni kell, nehogy a google vagy a WG a lokációdat ismerve visszairányítson az EU-régióba/ worldoftanks.eu oldalra. Ha végülis ide regeltél be, akkor valamelyik RU-szerverre fog bedobni. Arról, hogy melyik RU-szerverre, arról lövésem nincs. Anno amikor elkezdtem játszani (ennek 7 éve), benéztem és volt akkor 15 RU-szerver (ha jól emlékszem) – úgy ahogy nálunk volt EU1 meg EU2. Az időzónák miatt más szerveren játszottak a moszkvai meg a vlagyivosztoki játékosok, külön RU-szerverük volt a kazahoknak stb. Szóval lehet, hogy valamelyik RU-szerverre regeltél be – viszont ekkor elképzelésem sincs, miért nem ekként működik az account. Talán még annyi lehet, hogy a regisztráció után a Game Centerben külön be kell importálni/hozzá kell adni az accountot és indításkor át kell váltani--- ezt a menüpontot a Game Center bal legfelső sarkában látható menü egyik almenüjeként találod meg.Köszi a választ. Regeltem most az orosz oldalon. Be is enged a játékba de mégis eu 1 re rak be.... Hogy lehet cis re regelni??
itt 3500 volt a ...
erre le van ...
Ez egy tipp, vagy láttál róla infót?
Köszi!