SEGÍTSÉG! #2

1 hónapja 3 hete #306943 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Sziasztok! Az elmúlt néhány hónapban felütötte a fejét a gépemen egy igen bosszantó (szerencsére ritkább) WoT probléma. A leírás alább található. Ami érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet, és ha igen, meg tudta-e oldani.
Szóval, időnként a csatába való bedobáskor "aszimmetrikus netszakadást" csinál. Látod a csapattársaidat mozogni és irányt váltani, ha felspottolnak ellenfelet azt is látod (és ha téged spottol valaki, akkor a te 6. érzéked is villan), szóval a WoT fogadja a szervertől az adatcsomagokat. Csak éppen a tankod nem reagál semmilyen utasításra (mintha netszakadásod lenne). Ez a fura állapot kb. 20-30 mp-ig áll fenn, utána kimerevedik a kép, bepirul a ping-jelző és még 10-15 mp gondolkozás után kidob a program a bejelentkező képernyőre egy "Kapcsolat megszakadt" felirattal. Ekkor léphetsz be újra. Természetesen a már megkezdett csatába belépés kicsit macerásabb, így összesen kb. 1 perc késéssel érsz be. Innentől minden rendben megy.
Nemrég épp fenn voltam Discordon, amíg egy ilyen történt. Ott végig hallottam a klántársak csevegését (nem szakadt meg a kapcsolat tartósan), szóval akármi is ez a probléma, főleg a WoT-ot érinti.
Nem tudom, mennyire kapcsolódik, de tavaly egy frissítés után (talán a töklámpásos játékmódban) ez a jelenség extrémebben jelentkezett. Akkor ugyanis az "aszimmetrikus netszakadást" nem követte a kapcsolat megszakadása, és kb. az egész csatát végignézhetted a tankodból úgy, hogy abszolút nem reagált az utasításaidra... Közben láttad a csapattársaidat rohangászni, ellenfeleket felspottolódni és eltűnni, kaptad a lövéseket stb. Ott az volt az ideiglenes megoldás, hogy a probléma jelentkezésekor ki kellett kapni a modemből a netkábelt. A tényleges netszakadás miatt a WoT kb. 0,5-1 perc gondolkozás után a bejelentkező képernyőre dobott. Amint ez megvolt, kábel vissza, bejelentkezés, és a csatába való visszaérkezés után helyreállt a kontrollod a tank felett. Aztán jött valami mikro(?)frissítés, ami rendezte. (A mostani gondnál is próbáltam ezt a netkábeles trükköt, de kb. ugyanannyi időt veszítettem a csata elején, mintha nem tettem volna semmit.)

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hónapja 3 hete #306955 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Figyelem: Spoiler!

Ismerős a jelenség. Már itt, a wotinfon is többször szóbajött. Többen arra jutottunk, hogy a probléma a magyar szolgáltatók által bérelt külföldi vonalon van, amit egy indiai cég üzemeltet. Egész pontosan a frankfurti szerverük szokott néha bedugulni, ami a wot szervere felé kéne továbbítson. Eddigi legjobb megoldásnak a VPN tűnik, mivel az azt csinálja, hogy keres egy kerülőutat. Én magam nem teszteltem, de sokan ajánlják a fizetős VPN szolgáltatókat, ha valaki komolyabban vagy kompetitíven játszik.

1 hónapja 3 hete #306956 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird

Figyelem: Spoiler!

Ismerős a jelenség. Már itt, a wotinfon is többször szóbajött. Többen arra jutottunk, hogy a probléma a magyar szolgáltatók által bérelt külföldi vonalon van, amit egy indiai cég üzemeltet. Egész pontosan a frankfurti szerverük szokott néha bedugulni, ami a wot szervere felé kéne továbbítson. Eddigi legjobb megoldásnak a VPN tűnik, mivel az azt csinálja, hogy keres egy kerülőutat. Én magam nem teszteltem, de sokan ajánlják a fizetős VPN szolgáltatókat, ha valaki komolyabban vagy kompetitíven játszik.

Sziasztok!
Hasonló problémám volt nekem is de amióta átírtam a DNS-t ezek megszűntek!
Egy tech videóban találtam és úgy látszik segített! 
(elnézést ha valamit félreértettem és a hiba nem erre utal)
Csúcsidőben a PINGem is jó!

Mellékletek:

1 hónapja 2 hete #307018 Írta: Fecke78
Megválaszolva: Fecke78
Nálam ujrainditás után visszaáll !
Hogy lehet megoldani , hogy ne álljon vissza ?

1 hónapja 2 hete #307030 Írta: Narandil
Megválaszolva: Narandil
Sziasztok!

Aslain modpack-t szoktam használni, de a Steel Hunter alatt nem működött. Most, hogy vége, még mindig nem rakja fel a modokat. Lehet tudni valamit erről? Újra kellene rakni a játékot?

Köszi!

1 hete 12 órája #307224 Írta: Umbapa
Megválaszolva: Umbapa
Sziasztok,

Tegnap 16:30 kor befejeztem az ajánló programot. A medált, meg a többi cuccot megadta, mégis 248 nál megált a számláló. Akár mit csinálok nem ad további pontot és nem tudok tankot választani.
Valakinek van hasonló tapasztalata vagy infója mi van iylenkor?
Mellékletek:

1 hete 12 órája #307225 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Sziasztok,

Tegnap 16:30 kor befejeztem az ajánló programot. A medált, meg a többi cuccot megadta, mégis 248 nál megált a számláló. Akár mit csinálok nem ad további pontot és nem tudok tankot választani.

Ugyan ez van nálunk is 249/250-et mutat az utolso szakaszra és nem ad több pontot . Medalokat festeseket isten nyilat megadta, tankot se én se az ujomc nem tud választani. Írtam ticketet 2 napja semmi válaszrá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Umbapa

1 hete 20 perce #307226 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok,

Nálam 18 pont kell az újoncnak. Már 3 éve.
Többször írtam a wg-nek, az elsőre azt válaszolták, hogy valami hibájuk volt, de már javították, persze nem változott semmi. A többire nem is válaszoltak.

5 napja 12 órája #307227 Írta: azotodiknap
Megválaszolva: azotodiknap
Nálam is ez volt a probléma, írtam a supportnak amire 5 napig nem volt válasz. Nyitottam még egy jegyet ahol ugyanazt leírtam plusz jeleztem az első jegyem mellőzését is. Három órán belül jött a válasz. Probléma megoldva.

Greetings azotodiknap,

Thanks for reaching us at Wargaming Player Support!

First and foremost, we apologize for the late answer. We're currently facing a large volume of tickets. I'm sorry to hear about the situation. We have forced an update to your points total from our side, so you should now see the correct amount. If this is not the case, please make sure you have no mods installed.

For any other questions, you know where to find us.

I wish you the best of luck, Commander!

Kind regards,

5 napja 10 órája #307228 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
4 napot ültek rajta, de megcsinálták. Jóváírta a pontot és a jutalmak közül is lehetett választani.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.