A képességek közül az ököl miért annyira fontos?
Hiszen csak 5% -al növeli a legénység képzettségét.
Van esetleg valami bug a programban, ami nem kiírt extrát is ad?
A sima ezüst színű ököl a BIA vagy bajtársak. Ez 5 százalékkal emeli az alap képességeket, így nagyobb lesz a látótáv, pontosabb lesz a tank, ect.... Egy must have cucc.
A lángoló ököl szintén jó dolog, de nem minden tankon. 7,5 % ot ad, miután megsebeztek. Olyan tankokon érdemes használni amikkel a sűrűjében operálsz. Egy artyra vagy spoterre vannak fontosabb képességek.
Remélem tudtam segíteni, és nem értettem teljesen félre a kérdésed.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, fabyzol3
Kösz Dave!
Arra utaltam a kérdésemmel, hogy az 5% teljesítmény növelés nem tűnik túl soknak. Akadhat valami más képesség helyette, ami többet érhet.
(most állítgatom vissza a program által elállított képességeket...)
Kösz Dave!
Arra utaltam a kérdésemmel, hogy az 5% teljesítmény növelés nem tűnik túl soknak. Akadhat valami más képesség helyette, ami többet érhet.
(most állítgatom vissza a program által elállított képességeket...)
Bagó, az 5% az nagyon sok. Nem tűnik annak, de egyéb felszerelésekkel és fogyócikkekkel összeadódva nagyon sokat jelent, annál aki ki tudja használni. Én azért markolom lila cuccokkal a tankokat, mert 2,5%-kal többet adnak a normál felszerelésekhez képest. Ez ugye "csak" 2,5%, de sokat jelent, hogyha egy lila optikával 5-10 m-rel hamarabb tudom felspotolni az ellenfelet, aki átszambázik a nyílt mezőn, mert azt hiszi, hogy olyan messze már úgysem látnak el.
Az egyéb legénységi skilleket meg még játékstílus alapján is ki lehet választani. Én tudom, hogy meddel elől szeretek játszani, akkor látótáv növelő skilleket helyezek előtérbe, s pl. csak utána a szórást csökkentő skilleket. Aki inkább háttérből szeret dolgozni, az fordítva csinálja vagy csinálhatja. De ez csak egy példa a sok közül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tekagi, szecsibeni, Mikroby
Kösz.
Én vagyok a hülye, mindig adok egy esélyt a programnak.
Hiába vagyok jókedvű, kipihent, jól felszerelt, stb.
Jön az, hogy semmit nem találok el, pár perc alatt letarolnak, stb. ...
Kösz.
Én vagyok a hülye, mindig adok egy esélyt a programnak.
Hiába vagyok jókedvű, kipihent, jól felszerelt, stb.
Jön az, hogy semmit nem találok el, pár perc alatt letarolnak, stb. ...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...