Ok, Mikroby, de én akkor is eddig azt hittem, hogy ez a "bia" csak 100-osan működik. Pl.: ezért sem alkalmaztam nem egy tanknál a napokban, mikor még ingyen újraoszthattam a képességeket.
Ok, Mikroby, de én akkor is eddig azt hittem, hogy ez a "bia" csak 100-osan működik. Pl.: ezért sem alkalmaztam nem egy tanknál a napokban, mikor még ingyen újraoszthattam a képességeket.
Bulbasaurust inkább nem kommentálom.
Ha csak 100%-osan lenne érvényes, ahogy hitted, akkor én annál inkább azt tenném be elsőnek, mert minnél hamarabb meglegyen a 100%, a többi 33%-osan is érvényes nem?
Bulbának tök igaza van. Mindezt amit leírtam, elmondtam már én is, meg mások is 500x ha nem többször.
Te nagyon nagyon bizalmatlan vagy, és hiába mondja neked 10 jobb játékos, hogy valami úgy jó ahogy, hajlamos vagy a saját fejed után menni, ami érthető csak nem éppen működőképes.
"Ha csak 100%-osan lenne érvényes, ahogy hitted, akkor én annál inkább azt tenném be elsőnek, mert minnél hamarabb meglegyen a 100%, a többi 33%-osan is érvényes nem?"
A program pont így osztotta ki, mikor volt az ingyenes lehetőség az újraosztásra.
Tehát akkor nem tagadhatod, hogy ez lényegében megtévesztő lehetett?
Last edit: 8 hónapja 3 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
"Ha csak 100%-osan lenne érvényes, ahogy hitted, akkor én annál inkább azt tenném be elsőnek, mert minnél hamarabb meglegyen a 100%, a többi 33%-osan is érvényes nem?"
A program pont így osztotta ki, mikor volt az ingyenes lehetőség az újraosztásra.
Tehát akkor nem tagadhatod, hogy ez lényegében megtévesztő lehetett?
Nem megtévesztő. Minden értelmesen le van írva, csak el kell olvasni. Ha nem érted, (vagy nem olvasod el) az nem megtévesztő.
Last edit: 8 hónapja 3 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, karnevalkupa@gmail.com
Azon filózom, hogy kihozhatok egy 10-es tankot, a program bónuszával.
Eredetileg az obj268/4-et hoztam volna.
De az ráér.
Valami nagyon kemény kéne!
Azt vettem észre eddig, hogy a pzkpfwvii, szinte átüthetetlen volt nekem.
Van jobb javaslat?
De az ráér.
Van jobb javaslat?
Heavy: IS4,IS7,
Td: E3,
A Pzkpf-et nem választanám.
De az ráér.
Van jobb javaslat?
Ne legyenek hiú ábrándjaid. Mindegyik tank átüthető annak, aki tudja hova kell célozni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Mikroby
Kösz híveim!
Mint írtam, tapasztalatból mondtam, hogy nekem a pzkpw okozott a legtöbb nehézséget eddig. Az is-eket mintha könnyebben lőttem volna szitává (nyilván alap lőszerrel).
Mikroro, a td már rég megvan.
Az is4-et már rég kifejlesztettem, de tétováztam, az is7 miatt.
Tehát nem is tudom...
Kösz híveim!
Mint írtam, tapasztalatból mondtam, hogy nekem a pzkpw okozott a legtöbb nehézséget eddig. Az is-eket mintha könnyebben lőttem volna szitává (nyilván alap lőszerrel).
Mikroro, a td már rég megvan.
Az is4-et már rég kifejlesztettem, de tétováztam, az is7 miatt.
Tehát nem is tudom...
Az IS-4-nek trollabb a páncélja, szóval lehet neked jobban bejönne.
Fábián kapisgálja, elképzelhető, hogy érti a játék taktikám.
A kemény, az valami olyasmi, mint a t95, one step forward ... átírva no step back...
Mondjuk mostanában feltűnően sok "mesteri" aki kupolázik...
Vedd ki a pz7-t!!!!
Jó lesz az neked. Kell az neked!
De utána ne gyere ide sírni, hogy agyonvernek vele és 500-nál többet nem enged a program sebezni vele!
Last edit: 8 hónapja 3 hete by mistadabolina.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Fábián kapisgálja, elképzelhető, hogy érti a játék taktikám.
A kemény, az valami olyasmi, mint a t95, one step forward ... átírva no step back...
Mondjuk mostanában feltűnően sok "mesteri" aki kupolázik...
Bármilyen fura, van olyan, aki el tud lőni egy kupolát főleg a "csúcssebességgel" mozgatott T95-ét. De le merném fogadni, hogy még csak nem is mozgatod....
Mert hű Bagónk megannyi tankok mestere, akinem VAN TAKTIKÁJA (bassza meg ezen sírva röhögtem). Mert azért nem tudod belőni a PZ-t mert fogalmad sincs hol kellene lőni, holott egy vak 12 éves elsőjátékos is tudja...
Mert lőjetek barmok, megjött a bajnok....
Mellékletek:
Last edit: 8 hónapja 3 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...