Más is tapasztalta tegnap(csütörtökön) az esti órákban, hogy sokáig kereste a csatát (tier 8,9), és amikor véget ért, akkor is sokáig tartott a statisztika betöltése?
Valaki megerősítené nekem ezt a szabályt?
Ha jól értelmezem, akkor a lövedék sebességét elosztom 6-al, és kivonok belőle 5-öt.
Ha bokor mögött állva, az így kapott számnál méterben közelebbről lövöm ki az ellenfelet, akkor nem spotolódom? Természetesen más ellenség nem lehet a látótávján belül.
Tapasztaltam már ilyet a játékban, csak nem tudtam, hogy miért nem lettek láthatóak utólag.
Valaki megerősítené nekem ezt a szabályt?
Ha jól értelmezem, akkor a lövedék sebességét elosztom 6-al, és kivonok belőle 5-öt.
Ha bokor mögött állva, az így kapott számnál méterben közelebbről lövöm ki az ellenfelet, akkor nem spotolódom? Természetesen más ellenség nem lehet a látótávján belül.
Tapasztaltam már ilyet a játékban, csak nem tudtam, hogy miért nem lettek láthatóak utólag.
Pár napja néztem én is ezt a videót.
Nem teljesen értem az x / 6 -5 dolgot.
Az előfordul hogyha úgy ölsz meg valakit hogy nem vagy spotton és nincs más ellenfél aki spottolni tudjon téged akkor nem fog villanni a lámpád, mivel akit kilőttél megsemmisült ezért nem tudja "jelenteni" a pozíciódat a csapattársainak.
iyouxin vidójába nem pont ez történt? Az arty volt már csak az isu-n kívül aki viszont túl messze volt hogy meglássa.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. post=313265 userid=34990A csata végén egyszer csak megjelent mellettem az ikv a semmiből.Hogy lehetséges ez?wot-record.com/...BXSS8w
Nos, megannyi tankok mestere...
Összerkatam 2 képet 2 nézőpontból, tényleg hihetetlen ami történt, szerintem írj ticketet.
Gondolom a bambaság nem a "program" vagy akárki más hibája...
szerk.: kicsit gyengébb minőségűek a képek de a lényeg látszik, azért pirossal kiemelve az értetlenebbek kedvéért, (a spottolás pillanata, majd a 6. érzék)
Last edit: 2 hónapja 1 hete by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, karnevalkupa@gmail.com, bagoneillezredes@gmail.com
Aha, így érthető, tehát akkor most nem valami hasonló történt, hogy pl.: egy mezőn köddé válik egy tank és nemsokára megjelenik előtted és rád lő.
Sajna ebben a nézőpontban nem szoktam játszani.
Talán ez is a lilává válás alapfeltétele?
Hallod, figyi már egy percre kérlek. Másik topicban beraktál egy videót -amivel sikeresen kapufát lőttél, de ez most mellékes- azt meg is nézted, vagy valam inagyot szerettél volna durrantani? Szoktad mondogatni, hogy nézel streameket. Sem Mani, sem a streamerek videójában nem tűnik fel, hogy csak akkor vannak sniper nézetben, amikor lőnek, minden más esetben ki vannak zoomolva, hogy lássák mi történik a térképen?
Növeld meg a minimap méretét, és zoomolj ki. Ez csak a játékodat segíti, semminek nem az alpfeltétele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
Hallod, figyi már egy percre kérlek. Másik topicban beraktál egy videót -amivel sikeresen kapufát lőttél, de ez most mellékes- azt meg is nézted, vagy valam inagyot szerettél volna durrantani? Szoktad mondogatni, hogy nézel streameket. Sem Mani, sem a streamerek videójában nem tűnik fel, hogy csak akkor vannak sniper nézetben, amikor lőnek, minden más esetben ki vannak zoomolva, hogy lássák mi történik a térképen?
Növeld meg a minimap méretét, és zoomolj ki. Ez csak a játékodat segíti, semminek nem az alpfeltétele.
A sniper nézet nem az, mikor a saját tankod nem látszik?
Amolyan abrams szimulátor, te lehet tudod mi az.
(mit nem értesz te sem azon, hogy egy mp-t sem néztem meg a videóbol, csak utaltam egy fábián szintű játékos hozzászólására?)
(mit nem értesz te sem azon, hogy egy mp-t sem néztem meg a videóbol, csak utaltam egy fábián szintű játékos hozzászólására?)
Le sem tagadhatnád, hogy a kommunizmus ideje alatt nőttél fel, amit más mond, az "szentírás", független attól, hogy mi a valóság.
Annó azt sujkolták az emberekbe, jóvanaz úgy, nem lehet saját véleményed.
Elárulok egy titkot, nehogy tovább add, a lilává válás egyik feltétele, hogy nem adok más véleményére, meghallgatom és értelmezem.
Na, nálad ez utóbbival van gond.
Last edit: 2 hónapja 4 napja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
Vafec, nem tudom te mikor nőttél fel, azt se tudom, volt e egyáltalán valahol a világon kommunizmus, de azt se tudom, miért kéne a ti szövegeiteket szentírásnak tekinteni, főleg ha egy teljesítményben közületek való sztár némiképp mást mond, máshol?
Kinek kéne hinnem?
Ugye nem olvastátok el a kommentet, amire utaltam?
A kommentek miatt osztottam meg bobitusz.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...