Többször is megnéztem de 100%-ra én sem tudom, tényleg valami random lövés lehet.
(először azt gondoltam valami lepattant kóbor lövedék pl. a Skodáról)
Nem hinném hogy csaló lenne ahhoz gyenge a teljesítménye.
Vagy a Pz4 roncsát nézte célpontnak, pont eltalálta volna ha te nem jársz arra
Mellékletek:
Last edit: 4 hete 1 napja by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, fabyzol3
Többször is megnéztem de 100%-ra én sem tudom, tényleg valami random lövés lehet.
(először azt gondoltam valami lepattant kóbor lövedék pl. a Skodáról)
Nem hinném hogy csaló lenne ahhoz gyenge a teljesítménye.
Vagy a Pz4 roncsát nézte célpontnak, pont eltalálta volna ha te nem jársz arra
Köszi az ötletet. Közben kaptam egy másik tippet is. Lent a bokorsorban megy az ShPTK-nk és folyamatosan dönti a fákat kifele, ami elég látványos, ha valaki épp arrafelé célozgat. Elképzelhető, hogy azt az osonó tankot akarta blinde-olni és hát így sikerült. Ez alapján csak sima unlucky az én szempontomból, az övéből meg éppen nagyon szerencsés. De várom még az ötleteket, ha valakinek van.
Némely tank képessége... "Nem realisztikus" (Termoballisztikus túltöltés, közvetlen meghajtás...)
Más: vajon az LeKpz Borkenkäfer lézeres célmegjelölő rendszere (ha felderítetlen ellenséges járművet találsz el, akkor egy különleges jelölő felfedi a helyzetét) mennyire lesz használható Prohorovkán a hosszú bokorsorban lapító lightok, TD-k és egyebek "biztonságos" felderítésére? Nyilván ennek kihasználásához hátrébb kell maradnod a Borkenkäfer-el, nem tudsz passzívan spottolni, de ha van másik LT-tek előretolt passzív spot pozícióban, akkor ez nem lesz nagy gond.
Nem tudja valaki mi ez a skin a Párducon?
Ez előtt soha nem láttam és rohadt jól néz ki, honnan lehet megszerezni?
a boltba nem látom árulva.
szerk.: közben megtaláltam már csak az a kérdés hogy lehet hozzájutni... worldoftanks.eu...ounts/
Évente egyszer (talán kétszer) berakja a WG mint megvásárolható (van hogy aranyért, van, hogy valódi pénzért). Emlékeim szerint előfordult a nyári Tankfesten (idén nem), illetve valamikor ősszel van valami német ünnepi event, ott fordult még elő. Ingyen (pl.: twitch token boltból) tudomásom szerint nem lehetett még hozzájutni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
A 2.0 alkalmával a prémiumtankok egy részének goldban meghatározott árát megváltoztatták.
Ismer valaki egy részletes listát, ahol az új árak megnézhetőek/áttekinthetőek? Azt tudom, hogy a tanks.gg-n feltüntetik, de egyenként végignézni nagyon macerás --- ezért jól jönne egy összesítő lista. Szeretném megnézni + kigondolni, hogy van-e olyan tank, amelyiket a legközelebbi tankbecseréléskor a kapott aranyat észszerűen felhasználva érdemes lenne cserélni ill. melyiket mire.
A 2.0 alkalmával a prémiumtankok egy részének goldban meghatározott árát megváltoztatták.
Ismer valaki egy részletes listát, ahol az új árak megnézhetőek/áttekinthetőek? Azt tudom, hogy a tanks.gg-n feltüntetik, de egyenként végignézni nagyon macerás --- ezért jól jönne egy összesítő lista. Szeretném megnézni + kigondolni, hogy van-e olyan tank, amelyiket a legközelebbi tankbecseréléskor a kapott aranyat észszerűen felhasználva érdemes lenne cserélni ill. melyiket mire.
A csata utáni részletek felületet nem lehet valahogy visszaállítani a régire,hogy ne ez a fos uj felület legyen?A roham light mód megtartotta a régi felületet ami szerintem sokkal átláthatóbb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A csata utáni részletek felületet nem lehet valahogy visszaállítani a régire,hogy ne ez a fos uj felület legyen?A roham light mód megtartotta a régi felületet ami szerintem sokkal átláthatóbb.
Egyetértek. Kényelmetlenebb, átláthatatlanabb, hiányos, ráadásul egyáltalán nem mutatja a küldetések befejezését/haladását sem. Ha még vissza is lehetne állítani a régire, akkor sem tennék meg ego-ból, szóval ez nyilván így marad. Az egyetlen esély, hogy talán lesz majd erre valami külső mod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE
+1!
Egyedül a gunmark modot használom, de ha lesz a régi jelentés felületre, plusz akár a garázsra is, azonnal telepíteni fogom. Nekem jobban bejött a természet, mint ez a sötét gyárcsarnok.
Halihó!
Azt sztném kérdezni a hozzáértőktől , hogy miért állítja vissza a játék mindig a grafikai beállításokat maxra? Lejjeb veszek ill. kikapcsolok pár dolgot rányomom , hogy használ (pl. efekktek , fű mesterlövész módban , víz , árnyék minőség ...) erre örökké vissza tesz mindent csutára....
Halihó!
Azt sztném kérdezni a hozzáértőktől , hogy miért állítja vissza a játék mindig a grafikai beállításokat maxra? Lejjeb veszek ill. kikapcsolok pár dolgot rányomom , hogy használ (pl. efekktek , fű mesterlövész módban , víz , árnyék minőség ...) erre örökké vissza tesz mindent csutára....
köszi
Nézz rá a preferences.xml-re hátha csak olvashatóra van állítva -> Win gomb+R (futtatás) és oda: "%appdata%\wargaming.net\worldoftanks" ez lesz a helye a fájlnak (ugye nem steames vagy? ). Ha írásvédett akkor szedd ki a pipát a tulajdonságok-> általános ablakban. Ha ez nem oldja meg akkor: Töröld a preferences.xml-t és "custom_data" mappákat->ez után mindent állíthatsz újra, de valamit valamiért. Ha ez sem oldja meg, akkor lehet, hogy a videókártya szoftver felülírja a játékbeállításokat, de először kezdjük a fentiekkel.
Last edit: 1 hete 5 napja by Tas_Lee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...