Bocs Mikroby, csak még annyit, hogy
1a) akkor nézd meg a videót még egyszer és gyakorolj egy kis önkritikát.
1b) "elmond egy alapot és ami ebből jönne, arra már nem tér ki. Miért? Sütöttem egy palacsintát, csak nem adtam hozzá a hozzávalókat." - köszi, hogy te ilyen konkrétan cáfoltad az állításaimat, mint ahogy az két poszttal odébb mástól elvárod... Meg sem lepődtem...
2a) én is szoktam szidni a hülyéket, de nem a haverjaimat/klántársaimat, még ha hülyeségeket is csinálnak a játékban. (Az más kérdés, ha emberileg nem úgy viselkednek, ahogy elvárható lenne.) Ugynakkor nem állok ki a nagyközönség elé, hogy a TISZTELET az, ami fontos egy klánban/közösségben. Bár az is lehet, hogy egyszerűen minden "ótistát" hozzád küld az MM.
2b) Hogyne emlékeznék, hogy együtt GM-eztünk, még wotinfo-s hozzászólás is van róla az Örömködőben. A fogad fehérjét nekem is akkor mutattad meg. A video csak jóval ezután jelent meg és pont ezért vagy hiteltelen, mert nem vág egybe azzal, ahogy megismertelek.
3a) "Én pedig maradok Silean" - ezt valahogy sejtettük, nem véletlenül tiltottak ki már többször is a wotinfo-ról. Pont olyan vagy mint bagó meg Pzolee, - akikről undorral írsz - kitiltanak, aztán újra regelsz, hogy ismét terjeszthesd az "igét".
3b) "A kérdésem ezek alapján viszont egy Mikroby és köztem lévő vitába miért szóltál bele" - azért, mert valamitől már én is undorodom... ("Az a bajom a "nagy magyar wot videós közösséggel", hogy hiteltelenek." - kijelentésed mellett nem lehet szó nélkül elmenni, annak tudatában, hogy te ki is vagy valójában.)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...