8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#212669Írta: GTFour46
Megválaszolva: GTFour46
Szia, csak akkor csinálja ( de most azt is néha igen, néha nem), ha kritikus találatot kapok, ammo rack, láncolnak, akár csak találat, vagy ha le is esik, vagy ha legénységi tagot lőnek ki.
Szabad hely a lemezen 14giga, RAM 4giga. És ha ez lenne a baj, akkor feszt csinálná, és már a frissítés előtt is csinálta volt, szerintem. A ping-et nem néztem olyankor, igazából nem is tudom, mert a találat pillanatában megfagy, kilép, majd vissza is lép, néha egyből visszakapom az irányítást, néha még az utolsó billentyűparancs szerint forgolódik/megy a tank, de legtöbb esetben szarrá lőnek mire újra én vezényelhetnék.
u.i.: A hangkártya drivere is jó. Nincsen fent semmilyen mod. (Amúgy is csak biztonságos módban indul, mert "sima" indításnál azonnal leáll a kliens [ez már a mostani előtti frissítés óta így megy])
Nekem ugyan ez volt a bajom,letöröltem és újratelepítettem,most nincs különösebb baja,néha ledob tálcára kb.10-15 csatánként 1x.Az meg 1 mp,és gyors visszalépek.
Sziasztok! Nem tudom a replay-ket lejátszani 9.16 óta, " Hozzáférés megtagadva", ezt írja ki! Tudnátok segíteni, hogyan tudnám lejátszani ezeket a file-kat? Köszi
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#212688Írta: Thomm107
Megválaszolva: Thomm107
Sziasztok!
Nem tudom melyik fórumba kellene írnom, remélem itt meg tudja nekem válaszolni valaki...
Vásároltam a prémium shopban a T44-100 as küldetéshez "tokent", mivel nincs mindegyik nemzetből tankom...
a vásárlás megtörtént, viszont nem pipálja ki, hogy meglenne...valaki találkozott ilyennel?
Sziasztok! Nem tudom a replay-ket lejátszani 9.16 óta, " Hozzáférés megtagadva", ezt írja ki! Tudnátok segíteni, hogyan tudnám lejátszani ezeket a file-kat? Köszi
Az előző patch-ben mentett visszajátszásokat már nem tudod lejátszani. Ha a mostaniakkal van probléma, akkor nem tudom mi lehet a gond. A játékot bezárod lejátszás előtt?
A mostaniakkal van gondom. Igen, bezárom a játékot, és akkor is kiírja, amit írtam.
Én akkor nem tudtam lejátszani a replájokat, amikor a játékot nem a winfost tartalmazó vinyóra tettem. Hiába tologattam ide-oda a lejátszó fájlt, nem bírtam életet lehelni bele. Miután visszaraktam a winfosos vinyóra, megjavult.
Üdv csendesdon! A replay-ek visszajátszását a WorldOfTanks.exe indító fájl-al tudod elindítani, ha a Windowsban ehhez van társítva .wotreplay kiterjesztésű fájl. Jobb klik a megnézendő wotreplay fájl-ra és "Társítás"-ra kattintva megkeresed a World Of Tanks mappában a WorldOfTanks.exe-t és alapértelmezetté teszed. Általában a C meghajtón keresi a játék mappáját. Ha a D meghajtón van, meg kell neki keresni. Nekem akkor szokott elállítódni, ha feltelepítem a teszt játékot, akkor minden áron a teszt exe fájl-al akarja a visszajátszást elindítani.
Új kerítésem lesz a telek hátulján vidéken és le kellene majd festeni. Mivel zsír új fém, ezért bőven lesz rajta olaj, amit le kellene szedni festés előtt, ezért kérdem a szakembereket, hogy segítsenek már ki egy tanáccsal, hogy hogyan lenne a legegyszerűbb ezt kivitelezni. Maga a kerítés hasonló, mint a
képen
. Hígítóval átsikálni kicsit hosszadalmas lenne, de valaki ajánlotta a rozsdamarót, hogy azzal gyorsabb, mert nem kell törölgetni. Valami harmadik megoldás vagy ezekkel próbálkozzak majd?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...