Sziasztok! Anno benne voltam egy klán alapításban és nem régiben megkaptam teljesen, de idő hiányában nem tudok vele foglalkozni, mennyi aranyért tudom a klánomat átadni másik személynek ? Vagy hogyan van ez ? Szeretném eladni aranyért cserébe.
@ferro
A fiókod miatt ne aggódj, nem olyan egyszerű elveszíteni azt. Az emailcím és a jelszó bárhova elég.
Vezérlőpult -> Programok -> Eltávolítás
A kettővel ezelőtti hozzászólásomban leírtakat tedd meg, utána
friss installert a wargaming.net-ről szedd le,
próbáld telepíteni -> ha nem jön össze, akkor próbáld Rendszergazdaként.
Ha így sem, akkor próbáld meg kikapcsolni a víruskeresőt a telepítés idejére.
Ha így sem jön össze, akkor írjál megint, hátha lesz valami jobb gondolat addigra...
@_Pichonka_
Mivel rengeteg 1-2 fős klán van, szerintem nem nagyon fogod tudni eladni goldért. Már azért sem, mivel 2500 alapítani egyet, valamint -ha jól tudom- ugyan ennyi átnevezni is. Szóval, akkor van esélyed ha valami nagyon ismétlem NAGYON
találó neve van a klánodnak.
A legutóbbi frissítés óta ha kritikus találatot kapok, legyen az akármilyen, azonnal megfagy a játék, és csak kb 15-20mp múlva kapom vissza az irányítást, ami ugye egyenlő az instant halállal, főleg közelharcban. Van valakinek hasonló tapasztalat? Vagy valaki tud megoldást erre a jelenségre? Már minden kikapcsoltam ami esetleg zavaró lehet, a grafikát is a lehető legegyszerűbbre állítottam, de semmi javulás. Rettentő idegesítő, játszhatatlan az egész.
@GTFour46
Ha modok sincsenek és minden minimumon van, akkor próbáld meg, amit feljebb írtam (
-->ITT<--
) , ha az sem válik be, akkor a Launcerben, jobboldalt felül beállítások, majd Ügyfélszolgálat menüpont. Ott találsz egy Ellenőrzés gombot, nyomd meg, várd meg, míg átnézi, hogy nem-e sérült a kliensed. Ha nem jó így sem, akkor jelezz.
Sziasztok srácok:!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a tokkeneket hogy kell alkalmazni?
Mert kész van az összes t44 100 as küldim kivéve 1 az: angol.
Azt én megvettem ,mert nem volt angol tankom,de sehogy sem tudom hogyan lehet ezt érvényesíteni valahogy.sEGÍTSETEK LÉGYSZI ELŐRE IS KÖSZI
HYPER
Szia! Köszönöm az infót velem együtt 19 tagja van a klánnak. M-K_H] Magyar Királyi Haderő a klán neve így nem tudom mi lesz vele, mert semmi időm dolgozom szinte állandóan mikor haza értem egy hosszú távú munkából akkor láttam hogy megkaptam a klánt
@HYPER
Wargaming.net oldalon megnézted az értesítéseidet? Lehet, hogy ott is el kell fogadnod. Nem tudom, mert tokent még soha sem vettem, de egy próbát megér.
@_Pichonka_
Add át valamelyik aktív klántagnak? Vagy állománnyal együtt akartad eladni ?
@GTFour46
Videokártya driver, hangkártya driver friss? Víruskereső kikapcsolása? Töredezettségmentesítés? Futó alkalmazások? Más ötletem nincs...
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#212453Írta: GTFour46
Megválaszolva: GTFour46
A driverek rendben voltak, frissítettem a java-t, és a flash playert, illetve csináltam több helyet a lemezen, most úgy néz ki megjavult, legalábbis az előbb megláncoltak, és nem akadt meg a játék. Köszi a segítséget!
(Kb. eddig is tartott, az első 5-6 csatát bírta, utána a legutolsóban kilőtték a lövészt, azonnal megakadt a játék....tanácstalan vagyok...úgy tűnik kénytelen leszek kivárni a következő frissítést így)
A driverek rendben voltak, frissítettem a java-t, és a flash playert, illetve csináltam több helyet a lemezen, most úgy néz ki megjavult, legalábbis az előbb megláncoltak, és nem akadt meg a játék. Köszi a segítséget!
(Kb. eddig is tartott, az első 5-6 csatát bírta, utána a legutolsóban kilőtték a lövészt, azonnal megakadt a játék....tanácstalan vagyok...úgy tűnik kénytelen leszek kivárni a következő frissítést így)
Sziasztok! Anno benne voltam egy klán alapításban és nem régiben megkaptam teljesen, de idő hiányában nem tudok vele foglalkozni, mennyi aranyért tudom a klánomat átadni másik személynek ? Vagy hogyan van ez ? Szeretném eladni aranyért cserébe.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...