Jelenleg 142 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 28 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

8 éve 11 hónapja #213433 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!

A személyes küldetéseknél minden tanktípussal végig kell csinálni az összes küldetést???
Régebben úgy hallottam, hogy elég 4 típussal, csak arra kell figyelni, hogy az utolsó küldetéseket perfectre kell lehozni.

Ez így van. Elég 4-el megcsinálni, mindegyik uccsójánál meg kell lennie a másodlagosnak is!
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213449 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Ha 4 ágat csinálsz végig, akkor az utolsó küldetésnél mind a 4-nél a másodlagost is meg kell csinálni a tankért (STUG) és a továbblépésért a következő járműért menő küldikhez (HTC).

Ha 5 ágat csinálsz végig, akkor elvileg elég az 5 utolsó mission alap küldijét megcsinálni, és megvan a STUG és a továbblépés.

De miért is küldizünk? Nyilván nem a STUG-ért.

Hanem részint a női legénységért, részint meg a küldetések során felszedhető jutalmakért.

És mivel egy egy női legénységi tag minden ág végén ott vár ránk.. meg mert a jutalmak is jók mindvégig... így szerintem mind az öt ágat érdemes előbb utóbb végigtolni :) ... kitüntetéssel természetesen.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213451 Írta: bandras32
Hát nem a Stug-ért az biztos, de nem is a HTC-ért. Ment mind a kettő a kukába. :lol: A T55A-ért viszont megéri, imádom! :lol:
Ahogy Sics is írta, érdemes végigtolni mind az 5 ágat, egyrészt a csajok miatt, másrészt a jutalmak miatt.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213455 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Ha 4 ágat csinálsz végig, akkor az utolsó küldetésnél mind a 4-nél a másodlagost is meg kell csinálni a tankért (STUG) és a továbblépésért a következő járműért menő küldikhez (HTC).

Ha 5 ágat csinálsz végig, akkor elvileg elég az 5 utolsó mission alap küldijét megcsinálni, és megvan a STUG és a továbblépés.

De miért is küldizünk? Nyilván nem a STUG-ért.

Hanem részint a női legénységért, részint meg a küldetések során felszedhető jutalmakért.

És mivel egy egy női legénységi tag minden ág végén ott vár ránk.. meg mert a jutalmak is jók mindvégig... így szerintem mind az öt ágat érdemes előbb utóbb végigtolni :) ... kitüntetéssel természetesen.

Csak az utolsó 15-ös küldetéseknél kell megcsinálni a másodlagosokat ha nem akarod mind az öt ágat megcsinálni.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213456 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ha meglesz a Object 260 nem biztos hogy elő fogod venni a T55A-t - velem ez történt :-)

Hát nem a Stug-ért az biztos, de nem is a HTC-ért. Ment mind a kettő a kukába. :lol: A T55A-ért viszont megéri, imádom! :lol:
Ahogy Sics is írta, érdemes végigtolni mind az 5 ágat, egyrészt a csajok miatt, másrészt a jutalmak miatt.

Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213459 Írta: bandras32

Ha meglesz a Object 260 nem biztos hogy elő fogod venni a T55A-t - velem ez történt :-)

Hát remélem, hogy egyszer meglesz. :) Az a baj, hogy elég lassan haladok.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #213864 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Üdv
Van egy komoly gondom (illetve több is, de most elég lenne ezt megoldani :P )

Igy néz ki a facebook oldalam :( Gyak. inaktivált a jobbról fent elhelyezkedő ikonsor, ismerősök, üzenete-párbeszédek, a fészes fiókhoz kötődő tevékenység ikonja, a két legördülő menü... jobb oldalról teljesen hiányzik a fészes messenger. Az a két ablak, az értesitéses meg adatvédelmis rá van fagyva a fész oldalra, nem tűnnek el.
hszólni nem lehet dolgokhoz, nem aktivizálódik ablak erre...
Van már egy jó hete h dögledezik, megjelennek dolgok, eltűnnek... Jelenleg ez van.
Mit szedtem össze, virus, malware v mi a bánat? :woohoo: S mi lehetne a megoldás? :unsure:
Igen hálás lennék egy kis segitségért :)
Mellékletek:
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213885 Írta: grey_boy
Megválaszolva: grey_boy
A mai nap játszottam, és két játékos provokált a játékban, ezért az egyik csapattársra lőttem.... Az történt ezután, hogy rögtön letiltottak! A játék 30mp-es visszaszámolás után addig lökdösött, míg 2x fel nem borított, a harmadik alkalommal kibújtam , hogy ne tudjon felborítani, és elkezdtem lőni, ezután rögtön kiraktak a játékból, azt hiszem közük volt hozzá! A rendszer azt írta ki, hogy a "csapattárs sebzése végett" a fiókom felfüggesztve!!!! Már nem tudok belépni a fiókomba! Azt hiszem, ennek a két személynek köze volt a bannolásomhoz! Az egyik neve psicho_killer_3 a másik nevét nem jegyeztem meg, sajnos. Valaki mit tud hozzá szólni? Miért történhet ilyen? Egyáltalán még be fogok tudni lépni a fiókomba? Köszi, ha valaki tud választ adni! Ja igen, és kihez kell ilyen esetben fordulni???
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213886 Írta: cech19960320
Megválaszolva: cech19960320
1, a francért kell erre új topik, törölni fogják...
2, a rendszer automatikus. megsebezted többször őket. a lövés volt a sokadik, valszeg az ütközéseket is úgy számolta a rendszer h te sebezted őket. ilyenkor automatikus a ban. nyugi, nem permaban, csak 1-2óra/nap.
vannak agyhalottak, ne idegeskedj rajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: grey_boy
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #213889 Írta: grey_boy
Megválaszolva: grey_boy
Először is köszi, h kaptam a választ! Valóban egy, esetleg két óra tiltás volt, de mint ha régebben ki is lőhettem volna az ilyen alakot, mint most ezt, de most csak sebzést adtam neki és rögtön ki is dobott a játékból. Amúgy frissen regisztráltam ide, ha valaki tudja törölheti is felőlem ezt a topikot, csak nem tudtam, hogy hova írhatnék ezzel kapcs. Még egyszer köszi.
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #213892 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Először is köszi, h kaptam a választ! Valóban egy, esetleg két óra tiltás volt, de mint ha régebben ki is lőhettem volna az ilyen alakot, mint most ezt, de most csak sebzést adtam neki és rögtön ki is dobott a játékból. Amúgy frissen regisztráltam ide, ha valaki tudja törölheti is felőlem ezt a topikot, csak nem tudtam, hogy hova írhatnék ezzel kapcs. Még egyszer köszi.

A kérdésed kapcsán a "segítség", illetve "egy-két kérdés" topicok is releváns választások lennének.

Igaz mire ezt olvasnád, nagy valószínűséggel már nem lesz itt a bejegyzés.

Ugyanakkor a kérdésedre válaszolva, senkinek semmi köze a bannolásodhoz, kizárólag neked, mivel a rendszer automatikusan reagál a cselekedeteidre.

Ha valakibe 3 alkalommal sebzel, vagy megölöd a csapattársad akkor automatikusan kivág a rendszer. Mindazonáltal ne kezeld felelőtlenül, mert csak az első alkalom 2 óra, utána már napok, hetek, hónapok, illetve végleges kitiltás következik.

Aki hülye azzal nem kell foglalkozni, ha pedig nagyon felforrt az agyvíz még mindig jobb pihentetni kicsit, mintsem szívni mások hülyesége miatt.

+

Üdv a fórumon, olvasgass sokat, rengeteg hasznos infót találsz itt és segítőkész tagokból sincs hiány. :beer2:

ui: ha esetleg úgy éreznéd hogy a játék tudatosan téged szivat, vagy lenne olyan kérdés amire könnyedén választ lehet találni, akkor szíves figyelmedbe ajánlom százados nevű felhasználónkat. Ő kivételes empátiával és finom nyelvezettel áll mindenki rendelkezésére :d3:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Sics, Ba_nshee
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #213894 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr

...ui: ha esetleg úgy éreznéd hogy a játék tudatosan téged szivat, vagy lenne olyan kérdés amire könnyedén választ lehet találni, akkor szíves figyelmedbe ajánlom százados nevű felhasználónkat. Ő kivételes empátiával és finom nyelvezettel áll mindenki rendelkezésére :d3:

...amikor a nyúl küldi a bárányokat az oroszlán barlangjába...állati :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Sics, Rohamnyuszi, Ba_nshee
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214228 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Ismét a hozzáértők segítségét kérném. Safe Mode helyett sikerült hibakeresési üzemmódban indítanom a win 10-et, ami egy számomra ismeretlen felületet ad be. Csak egy alap háttérkép latszik meg a jobb alsó sarokban három lehetőség, a kikapcsolás/újraindítás/alvó mód, képernyő billentyűzet, meg a hálózatra csatlakozás. A hálózatra nem tudok csatlakozni, parancssor meg nincs, gepelni semmit nem lehet, nem is tudok előhozni semmit. Barmilyen újraindításra csak ebben a módban hajlandó elindulni a win. Mit tudok tenni, kilepjek innen? Bill Gates meg bekaphassa.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214231 Írta: boba_fett
Megválaszolva: boba_fett

Ismét a hozzáértők segítségét kérném. Safe Mode helyett sikerült hibakeresési üzemmódban indítanom a win 10-et, ami egy számomra ismeretlen felületet ad be. Csak egy alap háttérkép latszik meg a jobb alsó sarokban három lehetőség, a kikapcsolás/újraindítás/alvó mód, képernyő billentyűzet, meg a hálózatra csatlakozás. A hálózatra nem tudok csatlakozni, parancssor meg nincs, gepelni semmit nem lehet, nem is tudok előhozni semmit. Barmilyen újraindításra csak ebben a módban hajlandó elindulni a win. Mit tudok tenni, kilepjek innen? Bill Gates meg bekaphassa.

Win10nél még soha nem inditottam úgy.esetleg tedd be a telepitölemezt ha van,ott van valami hibakeresés.Futtasd le,kiirja hogy ujrainditás vagy egyébb,utána ha jól tudom felejálja azt hogy utolsó helyes konfi inditása vagy valami hasolót.Próba cseresznye :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Téma zárolva.
8 éve 11 hónapja #214233 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Ha csökkentett mód:

support.hp.com/...530800

dirtywindows.hu...0-616/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 13 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.