Először is köszi, h kaptam a választ! Valóban egy, esetleg két óra tiltás volt, de mint ha régebben ki is lőhettem volna az ilyen alakot, mint most ezt, de most csak sebzést adtam neki és rögtön ki is dobott a játékból. Amúgy frissen regisztráltam ide, ha valaki tudja törölheti is felőlem ezt a topikot, csak nem tudtam, hogy hova írhatnék ezzel kapcs. Még egyszer köszi.
A kérdésed kapcsán a "segítség", illetve "egy-két kérdés" topicok is releváns választások lennének.
Igaz mire ezt olvasnád, nagy valószínűséggel már nem lesz itt a bejegyzés.
Ugyanakkor a kérdésedre válaszolva, senkinek semmi köze a bannolásodhoz, kizárólag neked, mivel a rendszer automatikusan reagál a cselekedeteidre.
Ha valakibe 3 alkalommal sebzel, vagy megölöd a csapattársad akkor automatikusan kivág a rendszer. Mindazonáltal ne kezeld felelőtlenül, mert csak az első alkalom 2 óra, utána már napok, hetek, hónapok, illetve végleges kitiltás következik.
Aki hülye azzal nem kell foglalkozni, ha pedig nagyon felforrt az agyvíz még mindig jobb pihentetni kicsit, mintsem szívni mások hülyesége miatt.
+
Üdv a fórumon, olvasgass sokat, rengeteg hasznos infót találsz itt és segítőkész tagokból sincs hiány.
ui: ha esetleg úgy éreznéd hogy a játék tudatosan téged szivat, vagy lenne olyan kérdés amire könnyedén választ lehet találni, akkor szíves figyelmedbe ajánlom százados nevű felhasználónkat. Ő kivételes empátiával és finom nyelvezettel áll mindenki rendelkezésére
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...