A "Support" átlagosan mennyi idő alatt szokott válaszolni?Tegnap délután írtam nekik és még semmi,máskor 2-3 órán belül mindig válaszoltak,oké tudom az ünnepek miatt lehet?
A "Support" átlagosan mennyi idő alatt szokott válaszolni?Tegnap délután írtam nekik és még semmi,máskor 2-3 órán belül mindig válaszoltak,oké tudom az ünnepek miatt lehet?
Szerintem ez teljesen valtozo, volt amikor par oran belul kaptam valaszt, maskor 4 napot kellett varnom. Valoszinu most el vannak havazva az unnepek miatt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy mikor rákattintok a karácsony fára vagy a hóágyúra akkor kiírja hogy oktatás betöltésé majd 2perc és kilép kapcsolat megszakad! Már újra raktam de folyamatosan ezt csinálja valaki segítsen! Előre is köszönöm
Sajnos akkor nem nagyon tudom mi lehet. Esetleg töröld le. Futtass le egy ccleanert, és utána rakd újra úgy. Esetleg próbáld meg másik meghajtóra telepíteni. Okosabbat nem tudok mondani. :/
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy mikor rákattintok a karácsony fára vagy a hóágyúra akkor kiírja hogy oktatás betöltésé majd 2perc és kilép kapcsolat megszakad! Már újra raktam de folyamatosan ezt csinálja valaki segítsen! Előre is köszönöm
Üdv! Kellene egy kis segítség. Ha spotolnak és én elbújok vagy távolabb megyek akkor mennyi idő után esik le rólam a spot? Ha lövők és úgy látnak meg akkor 10 másodperc múlva esik le rólam a spot?
Attól a pillanattól kezdve, hogy senki nem lát rád ÉS nincs senki az 50 méteres körzetedben: 10 másodperc. Ha egy jobb spotter volt a környékeden, akkor 12 másodperc. De ennek feltétele az is, hogy ez alatt az idő alatt se vegyen észre senki...
Szerintem ez teljesen valtozo, volt amikor par oran belul kaptam valaszt, maskor 4 napot kellett varnom. Valoszinu most el vannak havazva az unnepek miatt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...