Az egyik frissítés óta (vagy valamelyik gyerek óta) a minimap-on nem látszódnak a körök, de csak az egyik acc. nál.
Nem találom a beállítások között hol lehet visszakapcsolni. Ha lehet képpel együtt segítsetek.
Köszönettel: ga5udeHUN
Az egyik frissítés óta (vagy valamelyik gyerek óta) a minimap-on nem látszódnak a körök, de csak az egyik acc. nál.
Nem találom a beállítások között hol lehet visszakapcsolni. Ha lehet képpel együtt segítsetek.
Köszönettel: ga5udeHUN
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ga5udeHUN
Akkor valószínűleg a gépben van a gubanc (vírusirtó kikapcs, rueter újraindítás). Ha esetleg nem tudnád elküldeni a nevezést más gépről, írd meg nekem privátban és elküldöm.
Sziasztok!
kb. egy félórája léptem be és bár örülök neki de 16h van vissza a prémium fiókból,
de én nem aktiváltam. Ez ajándék vagy akció, más is kapott?
Sziasztok!
kb. egy félórája léptem be és bár örülök neki de 16h van vissza a prémium fiókból,
de én nem aktiváltam. Ez ajándék vagy akció, más is kapott?
Valamelyik személyes küldetés is ad prémium napot vagy klános mission reward.
Még egy meccs se ment le ahogy beléptem ez fogadott
De lehet hogy az előtte való napokban hoztad össze csak kiléptél még az utcsó meccs vége előtt, vagy a nap végén nem vetted észre. Egyébként nem ment semmi bónusz most.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ga5udeHUN
Üdv!
Hallot már valaki eről a nehéztankról 0ó.252Y ? Csata közben láttam csata után meg előnézetben sem engete megnézni. WOT-ozok már pár éve de ezt a tankot még soha nem látam.
Üdv!
Hallot már valaki eről a nehéztankról 0ó.252Y ? Csata közben láttam csata után meg előnézetben sem engete megnézni. WOT-ozok már pár éve de ezt a tankot még soha nem látam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...