Üdv!
Hallot már valaki eről a nehéztankról 0ó.252Y ? Csata közben láttam csata után meg előnézetben sem engete megnézni. WOT-ozok már pár éve de ezt a tankot még soha nem látam.
Mert új. T8 orosz prémium. Végtelen páncél, nagy alfa, alacsony dpm.
Üdv!
Hallot már valaki eről a nehéztankról 0ó.252Y ? Csata közben láttam csata után meg előnézetben sem engete megnézni. WOT-ozok már pár éve de ezt a tankot még soha nem látam.
Üdv!
Üdv!
Értjük. De az account, amin a Defenderek voltak, azok tester accountok. Ilyet szoktak kapni néha a jobb videósok (pl. MrScheff is), hogy tudja promózni, meg véleményezni az új járgányokat.
kaptam üzenetet hogy a Hall of Fame-ben a a kilőtt tankok arányában a top 1000-ben benne voltam a tegnapi nap során
annyi lenne a kérdésem hogy ennek van-e bármi funkciója vagy ez csak e-pénisz növelő funkciót lát el
Sziasztok! Segítsen valaki megérteni mi ez az állandó rívás , sírás....Egy kicsit neheztelem , hogy mire kifejlesztem és rájövök a tank kezelhetőségére , vagy kiveszik a játékból vagy lerontják vagy éppen majd csak zsibbaszt.(arty) Mire is gondolok : wt auf e 100 , hellcat toronyforgás lassítás , t 49 nagy ágyút kiveszik a játékból. e5 lerontják mert a közepes tankok nem tudják mindenhol átütni Ja at Arty meg zsibbasztani fog mostantól . Persze a tier10 skoda az nem OP . Ha jól emlékszek régen a heavyket szemből nem ütötték át a medek. Szerintem az összes tank végsebeségét lekéne csökkenteni 10 km/h ra . Akkor talán nem 3 min es csaták lesznek. Ha mind ezt behozzák én is szeretnék panaszkodni , csak az a baj nem tudom hol kell.
Sziasztok! Segítsen valaki megérteni mi ez az állandó rívás , sírás....Egy kicsit neheztelem , hogy mire kifejlesztem és rájövök a tank kezelhetőségére , vagy kiveszik a játékból vagy lerontják vagy éppen majd csak zsibbaszt.(arty) Mire is gondolok : wt auf e 100 , hellcat toronyforgás lassítás , t 49 nagy ágyút kiveszik a játékból. e5 lerontják mert a közepes tankok nem tudják mindenhol átütni Ja at Arty meg zsibbasztani fog mostantól . Persze a tier10 skoda az nem OP . Ha jól emlékszek régen a heavyket szemből nem ütötték át a medek. Szerintem az összes tank végsebeségét lekéne csökkenteni 10 km/h ra . Akkor talán nem 3 min es csaták lesznek. Ha mind ezt behozzák én is szeretnék panaszkodni , csak az a baj nem tudom hol kell.
Mondjuk első körben ajánlom a "Dühöngő" topikot. Aztán ha nagyon dühöngeni szeretnél,és vagy már 18,akkor a helyi ivóba leütsz 1-2 számodra nem odaillő alakot..Amúgy meg együtt érzek veled,amire kifejlesztem az E5-öt,kb.pont addigra nerfelik,bár én nem dühöngök-e miatt,hanem próbálom kihozni belőle a tőlem elvárható legjobbat.Ez már csak ilyen
Köszi a választ. 18 már rég elmultam. Az erőszakot nem szívlelem, annak elenére , hogy a testierőm meglenne hozzá.Az idegesit ha van egy réteg a játékosok között akinek nem úgy megy a játék ahogy elgondolta. Akkor elkezdenek sírni és a wargaming ugrik a kivánságra. Közben olyan messze kerülünk a valoságtol mint az ég a földtöl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Köszi a választ. 18 már rég elmultam. Az erőszakot nem szívlelem, annak elenére , hogy a testierőm meglenne hozzá.Az idegesit ha van egy réteg a játékosok között akinek nem úgy megy a játék ahogy elgondolta. Akkor elkezdenek sírni és a wargaming ugrik a kivánságra. Közben olyan messze kerülünk a valoságtol mint az ég a földtöl.
Óóó én nem is komolyan gondoltam a testi erő felhasználást,ez áll tőlem a legtávolabb.Csak amolyan poénnak gondoltam a dolgot.Amúgy meg igazad van.A többség sír,hogy ez nem jó így,mert nem ütöm be a tankot az én lövegemmel,stb.A valóság az meg más,ebben a játékban mindent lehet találni csak éppen a valósághoz nem illeszkedő dolgokat .De lehet ez így is van jól.
Az idegesit ha van egy réteg a játékosok között akinek nem úgy megy a játék ahogy elgondolta. Akkor elkezdenek sírni és a wargaming ugrik a kivánságra. Közben olyan messze kerülünk a valoságtol mint az ég a földtöl.
Hol tudnám megnézni, hogy a KV-13(MT)-hoz a fejlesztett torziós rúgók felszerelésével(+10% teherbíró képesség) elbírja-e a nagyobb tornyot és löveget?
Nincs elég kreditem csak próbából megvenni máshoz meg nem kell. KÖSZI!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...