Kifejlesztettem egy modult le is vonta az XP t meg a Free XP t de a modul nem fejlődött ki van screenshot om hogy levonta de nem fejlesztette ki.
Kinek kell írnom hol?
Lehet csak mást is kikell fejlesztenned, pl torony előtt nem árt lánctalpat hogy feltudd szerelni.Szinte minden tanknál a fejlesztett modulok csak fejlesztett lánctalpra mennek fel, tudod, terhelhetőség miatt. Képet tedd be s profik véleményezik.
Kifejlesztettem egy modult le is vonta az XP t meg a Free XP t de a modul nem fejlődött ki van screenshot om hogy levonta de nem fejlesztette ki.
Kinek kell írnom hol?
Vagy Tekagi ötlete lesz a nyerő, illetve még egy kérdés: megvetted kreditért az adott modult? (Nem tudom, hogy mennyire vagy kezdő. Először kifejleszted xp-ért az adott modult, majd megveszed kreditért.)
NEM NEM az a BAJ hogy nem tudom felrakni!!! Az a Baj hogy kifejlesztettem és levonta azt XP t és most nincs kifejlesztve de oldalt ott az üzenet hogy kifejlesztette. Amúgy minden ki van fejlesztve a motort kivéve! és a Lánctalp is fenn van. de nem számít mert elköltöttem a 27500XP t és le vonta, és kiíra oldalra az üzenetek közé, de továbbra is ugy jelzi hogy nincs kifejlesztve és megint kérné a 27500 XP t
NEM NEM az a BAJ hogy nem tudom felrakni!!! Az a Baj hogy kifejlesztettem és levonta azt XP t és most nincs kifejlesztve de oldalt ott az üzenet hogy kifejlesztette. Amúgy minden ki van fejlesztve a motort kivéve! és a Lánctalp is fenn van. de nem számít mert elköltöttem a 27500XP t és le vonta, és kiíra oldalra az üzenetek közé, de továbbra is ugy jelzi hogy nincs kifejlesztve és megint kérné a 27500 XP t
Töltsd fel a screenshotot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Kérjük a screenshotot.
Be tudod csatolni a következő hozzászólásodba (üzenetablak alatt Fájl hozzáadása, képet válaszd ki, majd nyomd meg a beilleszt gombot.)
Kifejlesztve:Motor '2x Kawasaki Type 98 V-12 (600)' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 15735. Elköltött szabad tapasztalat: 11 765.
Ez a Rendszerüzenet van feldobva de még mindig fejlestésre vár a modul. Van screen shot om is de nem tudom hogy hova tudnám elküldeni hogy a wotosok kijavítsák a hibát.
Kifejlesztve:Motor '2x Kawasaki Type 98 V-12 (600)' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 15735. Elköltött szabad tapasztalat: 11 765.
Ez a Rendszerüzenet van feldobva de még mindig fejlestésre vár a modul. Van screen shot om is de nem tudom hogy hova tudnám elküldeni hogy a wotosok kijavítsák a hibát.
Írtam az előbb, annak alapján tedd fel ide a képet. Először vitassuk meg itt, hátha nem kell írnod a wotosoknak.
Még egyszer kérdezem: az xp-vel való kifejlesztés után megvetted kreditért a modult? Felszerelted a modult? (jobb egérgombbal kattints az érintett modulra, és nyomd meg a felszerelés (vagy alkalmatás?) gombot.)
Nem vettem meg mert még a tank csatában volt. és amúgy 1 pillanatra felvillant hogy 77000 ezüst lesz az ár KB de utánna már átugrott fejlesztetlen modullá
OK de fosok hogy ha kilépek akkor elvesznek az oldalsó üzenetek. és akkor KB csak egy screen shot om lesz csak bizonyítékba... de amíg megy a játék addig az aktív ablakban ott van oldalt a bizonyíték!!
Nem vettem meg mert még a tank csatában volt. és amúgy 1 pillanatra felvillant hogy 77000 ezüst lesz az ár KB de utánna már átugrott fejlesztetlen modullá
Na ez az a pillanat, ahonnan kamunak gondolom a dolgot...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...