Elindítom a játékot bejön a háttér és azt írja ki " A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára. Újra telepítettem a gépet és most a játék a D meghajtón van esetleg ha ez számítana. Válaszokat előre is köszönöm.
vga driver telepités nvidia vagy amd oldalárol.
ha az sem javit akkor probáld dx9-ben futatni a játékot:
parancsikon tulajdonságok célnál szoköz "-clientGraphicsAPI d3d9" ezt beirod, aposztrofok nélkül és menni fog.
Elindítom a játékot bejön a háttér és azt írja ki " A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára. Újra telepítettem a gépet és most a játék a D meghajtón van esetleg ha ez számítana. Válaszokat előre is köszönöm.
Launcher-ben a resetelt grafikai beallitasok opcioval probald inditani, majd ha igy elindul akkor jatekon belul allitsd vissza a grafikat olyanra ahogy eddig is hasznaltad. A legutobbi mikropatch ota mar ketszer elojott ez a hiba nalam is, modok nelkul jatszom.
Launcher-ben a resetelt grafikai beallitasok opcioval probald inditani, majd ha igy elindul akkor jatekon belul allitsd vissza a grafikat olyanra ahogy eddig is hasznaltad. A legutobbi mikropatch ota mar ketszer elojott ez a hiba nalam is, modok nelkul jatszom.
Régen xwm volt nekem is fent,meg asian mod,persze minden tiltott opció nélkül,mármint tiltott segédcucc nem volt.De mod miatt állandoan pl úgy jött be a játék hogy bejelentkezési részig eljutott,azt kidobot,tárcán ott volt a wot,és újra kellet inditanom.Nemrég újrapakoltam a gépet,azota semmi mod ,és tökéletesen müködik.Sajna ezek a modok nagyon betesznek a játéknak,több kára van mint haszna,és inkabb full szüz wotal játszok,mint hogy valami ökörség legyen bent és betegyen a játéknak.
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy milyen is a WG mikor segítséget kértek...
Szóval a dec. 27-ei server összeomlást követően 2,5 napig nem tudtam belépni a játékba, azt írta már be vagy jelentkezve az egyik szerveren várjon míg az ügyfél automatikusan csatlakozik . Ezután írtam a supportank, hogy segítséget kérjek, leírtam nekik, hogy semmilyen gépről, másik IP címről sem tudok bejelentkezni, viszont az én gépemen más a saját profiljával be tudott lépni... Majd dec. 30-án sikerült újból belépnem, közben semmilyen frissítés nem történt.
Majd jan. 2-án válaszoltak:
Ellenőrizze a tűzfalat és a portokat... no mondom szép, lehet nem írtam le érthetően, hogy mások be tudnak lépni a gépemről a játékba, ezután újabb üzenetet írtam, ugyan meséljék el mi a hiba.
A köv. válasz jött:
Nagyon sajnálom a kellemetlen helyzetet. Nem tudunk semmilyen problémáról a mi oldalunkon, ezért a probléma a számítógép által okozott okból következett be.
Gyönyörű magyarázat mindenre...
Szóval mi így szeretünk WG... ezt már a büdös életben nem fogják elmondani, de gyanítom, hogy a serveren sérülhetett a profilom, vagy beragadt, amíg a WG-sek nem rúgtak rajta egyet... csak ezt nem fogják elismerni...
Szép Estét Mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
Nem biztos, hogy bármiben is hiba van vagy náluk esetleg... Egyszerűen mindenhol létezik egy sablon szöveg amivel nem lehet mit kezdeni... Pl ilyen kitérő válaszokat szoktak adni
- dolgozunk a problémán légy türelemmel
- elnézést kérünk a megoldás folyamatban van
- semmilyen hibát nem talatunk
- a hiba az ön készülékeben van stb...
A baj ott van, hogy az általuk okozott időben bukod a csatát, a kreditet, felhergeled magad stb... Így vagy úgy csak veszteni lehet, aztán ha szerencséd van, akkor kompenzálja 5 db tuzoltoval vagy elsősegéllyel, amivel szó szerint kitorheted a segged vagy ad 1 nap premiumot+3napos bukosorozatot!!!!
Sziasztok!
Ezt a hiba üzenetet adja, az utolsó frissítés óta.
A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talált a problémára.
Többszöri újratelepítés , új VGA driver telepítés után sem jó!
Valami ötlet? Köszönöm!
Sziasztok!
Ezt a hiba üzenetet adja, az utolsó frissítés óta.
A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talált a problémára.
Többszöri újratelepítés , új VGA driver telepítés után sem jó!
Valami ötlet? Köszönöm!
A régi beállításokat próbáld meg kitörölni! %appdata%/wargaming.net/worldoftanks mappában kell mindent törölni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...