Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy csütörtökön elindítottam a játékot lefuttatta a frissítést majd elindult a kliens a a belépő képernyőig nem is volt gond. Elkezdet tekerni be garázs szinkronizálás, fogyó cikkek szinkronizálás, bolt szinkronizálás ezek végén kidob a belépőben rányomok újra a belépésre akkor meg ki írja, hogy lecsatlakoztál a szerverről és innen annyi. Nem enged be. Nálam modok nincsenek telepítve.
Előre is köszönöm!
üdv.: Misy
Sziasztok 2 napja nem tudok semmit vásárolni se prémium napot sem aranyat! Mi lehet a gond? Idáig mindig jó volt... Mielőtt kérdeznétek igen van pénz a számlán minden stimmel nem elsőnek csinálnám... És valamiért azt írja hogy próbáljam később.... ennek már napja....
Sziasztok.
A legutóbbi (Solo) modpack telepítés után a játék angol nyelvűre váltott. Nem tragédia, de egy kicsit zavaró. nem tudja valaki megmondani, hogyan állíthatnám vissza magyarra?
Sziasztok.
A legutóbbi (Solo) modpack telepítés után a játék angol nyelvűre váltott. Nem tragédia, de egy kicsit zavaró. nem tudja valaki megmondani, hogyan állíthatnám vissza magyarra?
Keress a WoT/res_mods/0.9.22.0.1/ mappában text mappát, ha van, töröld és visszaáll a magyar nyelv.
Ha nincs akkor a WoT/mods mappában lesznek .wotmod fájlok, amik módosíthatják a nyelvi beállításokat. Azok közül fejből nem tudom megmondani, melyik lehet, de a következő módszerrel megkeresheted:
TotalCommanderben Enter-t nyomsz az első .wotmod fájlon. Lesz benne egy res mappa, abba is belépsz, ha van benne text mappa, törlöd. Ezt szépen megcsinálod az összessel és kész is vagy.
Jól látod, valami nagyon furcsa dolog van nálad... Mint ha nem menne a grafikus kártyád, hanem a proci helyettesítené... vagy valami olyan fut a gépeden ami felzabálja az erőforrásait.
Grafikus kártya driver okés?
Más játékok hogy futnak?
Grafikus kártyát tesztelő progit kéne esetleg futtatni, hogy az mit mutat.
Egy vírusokat és nemkívánt feltelepülő genyaságokat kereső valamit (eset online scanner pld) lefuttatása isszámításba jön.
Egy kis furcsaság.... Nekem is volt hasonló problémám... Minden hőfok oké... Mégis nekem is lecsokkent egy idő múlva az fps...
Vettem egy 5 ventis házat.... Most már sosem csökken az fpsem.... Tehát nekem valami melegedett vagy az alaplap, vagy a hdd vagy valami a lapon vagy a vgan vagy valahol.... Amit külön nem lehet mérni....
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270420Írta: Jozoda
Megválaszolva: Jozoda
Sziasztok azzal a kérdéssel fordulnék felétek hogy hátha tudtok segíteni nekem, a probléma a következő:
20-25 fps -m van úgy hogy szinte teljesen le vettem a grafikát és semmi ötletem hogy miért,
mert a gépem:
proci: AMD A8
vidik: AMD R5
RAM: 8GB
Vinyó: 1 Tb
és a netem is tökéletes
nem tudom hogy most ilyen konfighoz jó vagy tényleg nagyon kevés az fps :/
Várom a ötleteket v. lehetséges megoldásokat:)
Van egy Segítség! és egy Csak egy-két kérdés téma, mehetettt volna oda is a kérdésed, nem kellett volna újat kezdeni. De mindegy, valamelyik Modi, ezt úgyis megoldja.
Milyenek a grafikai beállításaid, milyen klienssel (SD/HD) játszol?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Sziasztok.
Én is jártam így a napi stat modot változtasd, nekem is akkor jött vissza mikor a minimal statot választottam...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...