Nálam is össze vissza töltögetett,bár szerencsére a fent említett problémák nem jöttek elő,ettől függetlenül megszívatott ez a szerencsétlen.Ahogy bekapcsoltam nem sokra rá írja hogy elkezdte az előtöltést...200+kb/s-el...na mondom ez így jó,majd nyomom közben a BF3-at...aha,ahogy te az elképzeled,mert hogy beléptem le is állt a letöltés és kiírta hogy befejezte,örültem is neki majd beléptem...ping az egekben,mert kiderült BAROMIRA nem fejezte be,hanem még hátara volt 2,4GB!
Utána nem volt óra hogy ne kezdte volna újra vagy szakadt volna meg!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: oldmathias68
Nekem olyan fordul elő néha hogy mikor meglonek nincs semmi hangja vagy effekt ha nem írna ki hogy sebeztek észre se venném, ilyen volt teszt serveren is...
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270935Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida
Nekem elöször leszedete az az 5Gb feleit,utána még 3x valamit,de úgy kezdte a letöltést hogy 60% volt már mikor elöugrot a wot letöltési rész.HD-t használom,elötte SD-t le se szedtem,ki sincs pipálva,csak a hd,de most abba az 5GB felettibe az SD rész is benne van.Kitöröltem az SD rész,ujra leszedte.
Last edit: 7 éve 6 hónapja by robertgida.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#271025Írta: SuperUnicumNoob
Megválaszolva: SuperUnicumNoob
A kliens beállításoknál a frissítés seedelése opció mit is jelent pontosan?
Hatással van ez a letöltési sebességre?
Vagy egyéb másra akár a letöltésnél akár a játékban?
Last edit: 7 éve 6 hónapja by SuperUnicumNoob.
Téma zárolva.
jamon_serrano
Látogató
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#271027Írta: jamon_serrano
A kliens beállításoknál a frissítés seedelése opció mit is jelent pontosan?
Hatással van ez a letöltési sebességre?
Vagy egyéb másra akár a letöltésnél akár a játékban?
Nyilván torrent-szerűen működik a terjesztés. Azaz amit leszedtél, azt meg is osztod. Ez sávszélességet foglal, adatforgalommal jár. Ha mobilnetes vagy, nagyon meg fog ugrani a pinged. Ha emellett még korlátozott adatforgalmad is van - az itthoni kartellező szolgáltatók miatt ez szinte biztos - akkor lecumizza az adatkeretedet. Ebben az esetben érdemes kikapcsolni.
Sziasztok!
Fülhallgatóval játszom.
Miért van ,hogy csata kezdetekor kattan egyet és onnantól csak a jobb oldalt hallom?
A garázsban mindkét oldal szól rendesen.
Nekem is FPS problémám akadt, viszont csak a legfrissebb frissítés óta. Eddig semmi gond nem volt, ez az új grafikai motor ennyivel erősebb rendszert igényelne?
Gépem specifikációi:
Processzor: Inter Core i5-3210M CPU 2.50GHz
RAM: 6GB
Videókártya: AMD Radeon HD 7600M 2GB
Intel HD Graphics 4000
Szia!
Tegnap nekem is volt ezzel problemam. 2 csatat 12 fps-en jatszottam. Nekem szerencdere egy ujra inditas helyre tette a problemat. laptopom gyengebbint a geped, a6 uj verzio elotoltese megtortent.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...