Sziasztok! Abban kérném segítségeteket, hogy hogyan tudom hozzárendelni a torony rögzítést más billentyüzethez? Az alapértelmezett RMB nekem a ráközelítés. Régebbi fórumbejegyzéseket találtam csak róla, 2017-ből: forum.worldofta...-bind/
Ezzel nem boldogultam.
A fórumlinken is látható preferences.xml fájl a játék cache fájljai mellett foglal helyet:
Windows gomb + R, aztán beírod/másolod: "%appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks"
Itt található, és állítható be. Szerintem egy mezei notepad++, vagy sima jegyzettömben is megnyitható minden gépen, és módosítható kedv szerint, DE nem tudom, hogy ez a játék fájljainak külső módosításának számít-e (az ugye a modokkal engedélyezett, minden más formája "tiltott" (és erről a hivatalos fórumon sem írtak).
UI: A toronylock nem is tudom micsoda... 8 év játék alatt nem hallottam erről soha (és a hasznára is kíváncsi lennék). A torony nélküli tankokat pedig lehet jelenleg is lockolni, az alapértelmezett beállításban az X billentyűvel.
10 perc delay-el: torony rögzítés alatt az autoaimre gondolsz?
Last edit: 4 éve 9 hónapja by Tankpeti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: StraubZ, PZoli
Nem az autoaimre, hanem az ágyúcső rögzítésére tornyos tanknál, hogy egérrel körbe tudjak nézni.
Köszönöm a tippet, mindjárt megpróbálom és beszámolok, ha sikerül.
Igen, ez az alap beállítás. Viszont, ahogy fentebb írtam én avval váltok sniper nézetbe.
Most a fenti link és Tankpeti segítségével átraktam Space-re és remekül üzemel
Igen, ez az alap beállítás. Viszont, ahogy fentebb írtam én avval váltok sniper nézetbe.
Most a fenti link és Tankpeti segítségével átraktam Space-re és remekül üzemel
Köszönöm!
A Space a kézifék volt, ami néha remekül jön egy gyorsabb befordulásnál, célra állásnál. Értsd, menet közben kifarolsz a célpont irányába és ezzel a tornyodnak kisebb szöget kell lekövetnie, aminek következtében hamarabb kerülsz lőképes állapotba. Csak egy személyes megjegyzés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: StraubZ, PZoli
Pár napja belépés után a legénység helyén piros szín van, s a játék több helyen nem azt csinálja, amit kellene. Már telepítettem újra, de nem segített. Módok nincsenek fent. Van valakinek valami ötlete, mit lehetne tenni? Köszi előre is.
Pár napja belépés után a legénység helyén piros szín van, s a játék több helyen nem azt csinálja, amit kellene. Már telepítettem újra, de nem segített. Módok nincsenek fent. Van valakinek valami ötlete, mit lehetne tenni? Köszi előre is.
Töröld a preferences.xml-t.
én is ezzel a problémával küzdök de ezt a fájl-t nem találom. Melyik mappában kéne lennie?
előre is köszi.
Töröld a preferences.xml-t.
én is ezzel a problémával küzdök de ezt a fájl-t nem találom. Melyik mappában kéne lennie?
előre is köszi.
Hali!
Az intéző címsorába illeszd be ezt:
%AppData%\Wargaming.net\WorldOfTanks
Nyomj egy entert és megnyílik a wot cache mappája...
Ebben lesz a preferences.xml fájl. (Néha nem árt ezt a megnyíló mappát kiüríteni, persze ilyenkor minden wotos játék beállítást visszaáll alapra)
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: Hogy tudok szerezni Jutalom szellőzést és Jutalom töltésgyorsítót?
A mellékelt képen mutatom mikre gondolok.
Nagyon köszönöm a segítséget!
BUÉK a WOTINFO tagjainak!
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: Hogy tudok szerezni Jutalom szellőzést és Jutalom töltésgyorsítót?
A mellékelt képen mutatom mikre gondolok.
Nagyon köszönöm a segítséget!
BUÉK a WOTINFO tagjainak!
A battlepass-nál egy bizonyos szintnél adta, meg talán más küldetéseknél is lehetett szerezni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bobeni95
Üdv. A toborzó program nem tölt be. Azt írja ki, hogy nem érhető el a funkció. Ez valami központi hiba vagy csak nálam áll fent ? Talán ez is olyan, mint valami szezon, hogy csak időszakosan lehet elérni ? Előre köszönöm a fáradságot aki válaszol a kérdésemre. Boldog új évet mindenkinek !
Üdv. A toborzó program nem tölt be. Azt írja ki, hogy nem érhető el a funkció. Ez valami központi hiba vagy csak nálam áll fent ? Talán ez is olyan, mint valami szezon, hogy csak időszakosan lehet elérni ? Előre köszönöm a fáradságot aki válaszol a kérdésemre. Boldog új évet mindenkinek !
Ha jól sejtem, nemsokára indul a következő szezon, addig türelem.
B.Ú.É.K!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma
Mármint arra a "kézfogós" ikonra gondolsz bal alul, ami megjeleníti az eddigi toborzói eredményeket? Nálam gyorsan és jól betölt, szóval nincs vele gond. Lehet, hogy azóta már megoldódott a gondod vagy egy szerverváltás segít, de ha nagyon nem akarja és van modod is, akkor azok nélkül próbáld elindítani a játékot és ha annak ellenére sem jelenik meg, akkor nincs több tippem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...