a TS3 at nem hallom engem vissza jelzés szerint halkan hallanak.már letöröltem vissza raktam másik fejhallgatóval is próbáltam a teszt alatt működik a játékban nem. ha valakinek van ötlete megköszönném.
Minden külső kommunikációs programnál lehet változtatni a társak hangerejét, egy alternatív megoldás hogy felhangosítanak téged. A játék futása nem befolyásolja ts-en a hangerőt.
A vezérlőpult > Hang > Felvétel > "aktív" Mikrofon tuljadonságok > Jelszintek-nél legyen maxra húzva a hangerő, egyes alkalmazások, internetes oldalak (amennyiben azon beszélsz valakivel) lehúzhatják a mikrofonod hangerejét.
Ha te nem hallod a társaid, de ők egymást igen, akkor a hiba minden bizonnyal a te eszközödben van, érdemes megnézni jól csatlakozik-e, nem-e sérült a kábel. Hasonlóan a hangkeverőnél a ts-nek legyen hangja, mert egyes alkalmazások lehalkíthatnak háttérben futókat (habár nem tudok olyan operációs rendszerről, ahol ezen okból egy háttéralkalmazás teljesen elnémulna alapértelmezetten, ahhoz be kell állítani ezt az opciót)
Vezeték nélküli a fejbeszélőm és a másik próba darab is az volt csak a TS3 nem hallatszik, filmek és egyéb dolgoknál nincs gond.nem tudom melyik szerverre csatlakozzak a TS nél. de ha hallanak csak jó helyen vagyok.
Vezeték nélküli a fejbeszélőm és a másik próba darab is az volt csak a TS3 nem hallatszik, filmek és egyéb dolgoknál nincs gond.nem tudom melyik szerverre csatlakozzak a TS nél. de ha hallanak csak jó helyen vagyok.
Én személy szerint nem bízom semmilyen vezeték nélküli eszközben sem ( okozhatnak kiszámíthatatlan hibákat).
Szerverek között csak akkor lehet különbség, ha valamilyen jog vagy annak hiánya direkt lehalkítja a beszélőt/beszélőket/közbeszólókat (példa: priority speaker). Egyéb esetben a többi felhasználónak is ugyanazon hibával kell találkoznia.
A hiba nagy valószínűséggel a te eszközödben van, próbáld ki egy másikkal.
Nálam is tegnap óta akad a játék. Mintha folyamatos lag vona. A ping romlott ugyan, de nem annyira, hogy ezt indokolja. 120-140ms ra, a szokásos 30-50-ről. Netsebesség, ping, játékon kívül rendben.
Valakinél hasonló? Esetleg megoldási javaslat?
Nálam is tegnap óta akad a játék. Mintha folyamatos lag vona. A ping romlott ugyan, de nem annyira, hogy ezt indokolja. 120-140ms ra, a szokásos 30-50-ről. Netsebesség, ping, játékon kívül rendben.
Valakinél hasonló? Esetleg megoldási javaslat?
Én elsőkörben tegnap este szerver váltással próbálkoztam eu1-ről eu2 és be jött. De ma ki tudja mi lesz?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mit tegyek hogy használni tudjam a napi küldik és a klán küldik fülek használatát.Bármelyik fülre kattintok nem történik semmi.A játék egyébként működik és nem használok módokat.
Meg tudom előre venni egy később megvásárolni kívánt tankra az álcafestést?Ha igen akkor honnan tudom hogy melyiket lehet rá feltenni?(most venném meg az álcát mert akciós,a tankot pedig később tudom megvenni csak)
Előre is kösz.
Meg tudom előre venni egy később megvásárolni kívánt tankra az álcafestést?Ha igen akkor honnan tudom hogy melyiket lehet rá feltenni?(most venném meg az álcát mert akciós,a tankot pedig később tudom megvenni csak)
Előre is kösz.
Zsolti
Gondolom olyan álcafestésre gondolsz, amit egy adott tankhoz készítettek, másra fel sem lehet tenni. Igen, megvásárolható külön is (nekem is vannak olyan nyeremény festéseim a garázsban, amikhez még nincs meg a tank).
PzKpfw VII vagy Udes 15/16 álcáról van szó? Ha részt vettél ebben a játékban és a te oldalad nyer, akkor azt a festést ingyen megkapod (vélhetően pár nap múlva, mikor kihirdetik az eredményt): www.wotinfo.hu/...-12-18
Ha nem vettél részt a játékban, akkor persze mind1, akkor akár mindkettőt meg tudod venni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zsolti.akárki
Köszönöm a választ.
Olyan álcafestésre gondoltam amit én választok ki és biztosan jó a leendő tankomra.Történelmileg hiteles legyen az a lényeg és mindhárom pályatípushoz külön-külön választanék.Nem tudom érthetően fogalmaztam-e.Mert nem minden német álca jó minden német tankra stb.Vagy nem tudom hogy van ez,csak annyit látok hogy van amelyik tankhoz 3-4 álca van,de van amihez 10-12 is.Ezért nem tudom melyik lesz jó rá.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...