Sziasztok!
Csatlakoznék klánba, MagyarHarcos70 nickel és jelenleg Tier6-os tankkal. Igyekszem naponta több órát játszani, már ami a munka mellett belefér...
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#24934Írta: repicki
Megválaszolva: repicki
Üdv mindenkinek!
Szeretnék jelenkezni klánba!
Úgy érzem, hogy Elég fejlődőképes vagyok elmúltam 18 éves 2x is
Tehát szeretném kipróbálni magam csapatban is, és tanulni
A profiktól
TS3 van,szinte mindennap tudok játszani pár órácskát.
Sajnos még nincs tier 10-es tankom.
IS-8 A legnagyobb tankom és még az sincs kimaxolva.
Itt van pár replay-em a játékomból:
IS-8:
IS-3:
M18 Hellcat:
csak ugy tudom Eu-s szervere átt térni ha ujra regisztrálok ?
hát mivel a szerverek közötti Roaming még nem elérhető (legalábbis nekünk, EU szervereseknek- az oroszoknál van rá lehetőség úgy tudom) ezért kéne egy EU szerveres reg (2. Account).
bár ha az USA-ból játszol, EU-n nem tudom milyen kapcsolatod lesz a játék közben...(fps,ping) de azért kipróbálhatod, veszteni biztos nem vesztel semmit
Szeretnék egy strapabíróbb magyar klán aktív tagja lenni!
Jelenleg 17 éves vagyok, és gimnáziumi tanulmányaimat végzem. Szinte minden nap wotozok, már ha időm megengedi. Teamspeak és mikrofon természetesen van, CW-re, szakaszhoz elengedhetetlen!
Jelenlegi járműveim: AMX 12 T; Tiger II; T-43; IS-3
Amennyiben szükségetek lenne rám, kérlek jelezzetek, szívesen csatlakoznék egy jó csapathoz!
Sok sikert mindenkinek, és találkozzunk a csatatéren!
Raruh
Üdv
Keres minket bátran.Én 23:00 után leszek fent ha gondolod beszélünk Ts-en
Sziasztok!Szeretné jelentkezni egy Klánba! Sajnos nem vagyok túl jó játékos, de szeretek játszani, és tudok fejlődni is, csak egyedül már nem megy. Dragonhanter71_HUN_ néven játszom. Előre is köszönöm.Laci
Sziasztok!Szeretné jelentkezni egy Klánba! Sajnos nem vagyok túl jó játékos, de szeretek játszani, és tudok fejlődni is, csak egyedül már nem megy. Dragonhanter71_HUN_ néven játszom. Előre is köszönöm.Laci
Üdv
Keresd bátran a klánunk. Én 23 óra után érek haza és tudunk beszélni Ts-en.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dragonhanter71_HUN_
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...