Sziasztok!
Aktívan cw-ző klánt keresnék magamnak.Közel 50 tankom van a garázsban/ne mondjatok semmit, tudom/, melyek alkalmasak 6-os, 8-as és természetesen abszolut századozásokra is.Jelenleg 4db tízes tankom van, de van 5db kilences is amiből kis idő múlva újabb 6 /köszi t54/ lesz még.A WN7-em 990 jelenleg, napi 1-2-vel megy feljebb, az utolsó 1000 csatában 1300 körüli.TS3-at most is használom klán nélkül 1-2 barátommal.Naponta játszom főleg délután és az esti órákban.
Sziasztok!
Aktívan cw-ző klánt keresnék magamnak.Közel 50 tankom van a garázsban/ne mondjatok semmit, tudom/, melyek alkalmasak 6-os, 8-as és természetesen abszolut századozásokra is.Jelenleg 4db tízes tankom van, de van 5db kilences is amiből kis idő múlva újabb 6 /köszi t54/ lesz még.A WN7-em 990 jelenleg, napi 1-2-vel megy feljebb, az utolsó 1000 csatában 1300 körüli.TS3-at most is használom klán nélkül 1-2 barátommal.Naponta játszom főleg délután és az esti órákban.
Szia! Mi hetente többször,ha tudunk minden nap megyünk cw-re kisebb-nagyobb sikerrel. Ha gondolod keresd játékban Parduc-ot. worldoftanks.eu..._since
Üdv, Gabesz
Keresek egy olyan klánt, ahol nem probléma, hogy csak tier6-os tankjaim vannak (Hellcat, SU-100), és úgy néz ki, hogy rövid távon ezek is maradnak. Jelenleg nincs bennem inger magasabb osztályúak iránt. Persze ez csak pillanatnyi állapot, szerintem később változik majd. Legénység fejlesztése folyamatos így is.
Magamról: 39 éves vagyok, minden nap játszom, és 4k csata után többre vágyom, mint a 15 különböző irányba húzó taktikával rendelkező random csaták. TS-t még nem használok, de ezt egy megfelelő klán tagsága megváltoztatja.
Amit elvárnék a klántól, hogy legyen egy aktív mag, akikkel lehet gyakorolni, századozni, fejlődni stb.
Amennyiben valahova kellek, légy szíves jelezzétek. Köszönöm.
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#25452Írta: PzPuma
Megválaszolva: PzPuma
Sziasztok !
Klánt keresek, elsősorban (aktív) CW miatt.
Játékban PzPuma néven lehet keresni ill statomat megnézni.
A Béta óta játszom, CW-t is a kezdetektől, Némi ESL (egyéb bajnokságok)tapasztalattal is rendelkezem.
Az elmúlt egy hónapot munka miatt kihagytam ha esetleg a statomnál feltűnne, de ez kivéve egész évben szinte minden nap aktív vagyok, ts nem gond.
Felvétel előtt mindenképp TS beszélgetést kérek. (pl : nem tartalék csapattagnak szeretnék menni...)
Üdv
PzPuma
Szerk
Mindazoknak akik megkerestek köszönöm ! hogy szántak rám pár percet a jelentkezésem kapcsán ami mostantól már tárgytalan.
Sziasztok !
A Béta óta játszom, CW-t is a kezdetektől, Némi ESL (egyéb bajnokságok)tapasztalattal is rendelkezem.
Az elmúlt egy hónapot munka miatt kihagytam ha esetleg a statomnál feltűnne, de ez kivéve egész évben szinte minden nap aktív vagyok, ts nem gond.
Felvétel előtt mindenképp TS beszélgetést kérek. (pl : nem tartalék csapattagnak szeretnék menni...)
Üdv
PzPuma
Üdv
A mi kánunk még nem aktív CW-s klán,de majd szeretnénk aktívan részt venni rajta.
Ha megnéznéd a klánt akkor 23 óra után fent leszek Ts-en is
Honlapunk mha.5mp.eu/web.php?a=mha
Sziasztok !
Üdv
PzPuma
Szia!
Mi járunk rendszeresen CW-re. Ha gondolod, keresd játékban Parduc-ot vagy kiridevid-et, délután 5-6 körül szoktak fellépni, de ha fenn leszek én is említem nekik.
Szeretnék csatlakozni egy olyan klánhoz ami aktív de a klánnak nem jelent problémát az hogy csak 1524 csatával illetve nem tier 8as tankokkal rendelkező játékos vagyok.
Nem tagadom van mit tanulnom a játékról de egyszer mindenki kezdő volt.Szeretnék minnél többet megtanulnia játékról és a jelenleginél jobban játszani.
Jelenleg az alábbi tankokkal rendelkezem: IS,KV1-S,SU-85,Stug III,Churchil I,Pz.Sfl. IVc,T1-Heavy,
TS3-at napi szinten használok.
Hétköznap napi 3-4 órát játszom ahogy sikerül,péntektől vasárnapig ennél jóval többet
Játékban a nevem szintén DonBodri
Sziasztok !
Üdv
PzPuma
Szia!
Holnap délután mindenképp keresni foglak, a PoD-ban szerintem jó helyed lenne, aktívan cw-zünk, és elég sokat vagyunk térképen is Európában Többit majd ingame, vagy ts-en.
Sziasztok.
Igazából mi 3-an szeretnénk csatlakozni egy klánhoz. t541541, attmorc és kepzavar. Korábban voltunk már klánban, napi szinten szakaszozunk, századozunk, csapatozunk. Főleg délután, este és hétvégén tudnánk menni. 8-as tankjaink a legnagyobbak.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...