Tekintetbe véve hogy a jelenlegi klánom nem biztos, hogy sokat fog mostanában CW-zni egyéb problémák miatt, lehet hogy jómagam és 2-3 kollégám hamarosan szabaddá válunk.
Statjaimat, etc. meg lehet találni noobmeteren. Egy valamit érdemes tudni, ha kijön a TES online, és a tank továbbra is foscsi marad, én inkább ott leszek, mint itt.
A társaimról elég annyit tudni, hogy nálam jobbak (már amiben

), ha akad valami komoly lehetőség, akkor megbeszéljük.
Mikrofon, headset, ts meg tököm tudja mi rendelkezésre áll. Mindannyian a munka/egyetem függvényében vagyunk elérhetőek, de azért nagyjából, ha kell, akkor vagyunk.
Amit én (mi) szeretnénk, az egy jó csapat, ami aktív a cw térképen és vannak eredmények (valamint olyan csapattagok, akik képesek követni az utasításokat a CW-n).
További elvárás részünkről, mivel mi 20-on túl vagyunk, nem igazán szeretnénk 18-on aluliakkal, valamint piros-narancs-sárga játékosokkal együtt tolni.
Remélem nem sértettem meg egyetlen toborzót sem, de ha nem is sokat, valamit azért már elértünk SerB bácsi szopatásai közt, és szeretnénk továbbhaladni.
Hangsúlyozom még egyszer, hogy ez 3-4 héten belül lesz téma, valamint ha már egy klán meghív, szeretnék ott stat alapján a rosszabb játékosok közé tartozni, mert hát onnan van felfelé :$
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...