Ebben a formában nincs, azonban ha legalább 1000 csatád lesz, mi szívesen látunk egy "felvételi beszélgetésre" ha az itt található feltételek "közelében" leszel. hunk.gportal.hu...886496
Még 700 csata, van egy pár tier IV-es, azt lehet fejleszteni addig, a túlélt 30%? Az jó arány? A többi... azon vagyok, hogy javítsak bár van pár gyenge "láncszem" a garázsban.
És persze "Keep calm and siema" amikor Karelián egyedül indulok el a lenti bázisról D-Kre és hiába hátrálok egy nagy nyílt terepen vagyok 3 ellenséggel szemben egy TDvel amivel tolatni kell :/
Helló.
popey37 vagyok, szeretnék valamelyik csapathoz tartozni, mivel egyedül nem jó játszani.
Nem olyan régen kezdtem, egyenlőre könnyű tankjaim vannak, favoritom a T18-as.
A játékban popey46 néven vagyok megtalálható. elég sokat fenn vagyok.
Ha valahová beférnék, ne kíméljetek.
Köszi és üdv: popey37
Gergő vagyok,játékban sergej778 néven vagyok megtalálható. Szeretnék egy klánhoz csatlakozni,még nem játszottam soha klánba. 24 éves vagyok játékban E75 a legmagasabb tankom,általában naponta fent vagyok.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését irjon.
Láttam, hogy másik fórumrészben mérgelődtél.
Azért amiért nem kapsz azonnal ajánlatokat, az nem azt jelenti, hogy sehova se kellesz kis csataszámmal, illetve kis tankkal. Én a hétvégén nem is olvasgattam az itteni fórumot, más elfoglaltság miatt, de ha gondolod keress meg este a játékban, és megbeszélhetjük a dolgokat.
Üdv : Kismutyur
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: popey37
Láttam, hogy másik fórumrészben mérgelődtél.
Azért amiért nem kapsz azonnal ajánlatokat, az nem azt jelenti, hogy sehova se kellesz kis csataszámmal, illetve kis tankkal. Én a hétvégén nem is olvasgattam az itteni fórumot, más elfoglaltság miatt, de ha gondolod keress meg este a játékban, és megbeszélhetjük a dolgokat.
Klánt keresek magamnak, ahol gyilkost képeznek belölem.
(Még nem játszottam klánban.) Tier 9 T-54, a legerösebb tankom.
(Szovjet médium tank ágon nevelkedtem. T-34-esem a szivem csücske.)
Elmúltam 18, 19, 20... stb. egészen 30-ig.
Én is keresnék egy klánt. Legnagyobb tankom Tier 6-os Hellcat és egy tier 5-ös T-34.
A TD-ket preferálom:) e mellett a medium tankokat szeretem még. Kb március óta játszogatok.
Csatáim száma: 1373
Megsemmisítési arány: 1,41
Sérülési arány: 1,51
Nem tudom garantálni, hogy minden nap játszani tudok, mivel dolgozom három műszakban, és persze magánéletem is van:). Ha kor számít, 25 vagyok:)
Nem nagyon szakaszoztam, cw-zni meg pláne nem, de szívesen játszanék csapatban is:)
sziasztok mégegyszer.
kezdő vagyok, 530 csatával, tier 4-es angol, orosz és német tankkal.
45%-os gyözelmi aránnyal, ha ez számít valamit.
pár hete kezdtem, aktivan tolom, majd minden nap fenn vagyok pár órát.
Egy olyan csapatot keresek ahol nem követelmény a tier 6-7-8-9-10 tankból kettő-három, valamint x ezer lenyomott csata.
Szeretek csapatban játszani, az eddigi játékaim alatt az agyamra ment sokszor, hogy nincs csapatmunka: mindenki megy amerre lát.
elérhetőségem: Skype: popey37 ha otthon vagyok mindig be vagyok jelentkezve.
késő éjjel és délelőtt szoktam fent lenni, valamint a hétvége egyik napján.
Hally én is keresnék egy klánt mert kicsit egyedül már unalmas a játék!!!
Ezen a néven megtaláltok napolahun
legnagyobb tankom a tier9 (e75)inkább csak a nehéz tankokat szeretem
válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: Napolahun
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...