Hosszas agyalás után úgy döntöttem Én is megpróbálkozok újra ezzel a klán dologgal. Voltam már régebben pár klánban, de valahogy soha nem jött össze. Már a béta verzió óta játszok szóval mondhatni régi játékos vagyok.15300 csatán vagyok túl jelenleg. Én személy szerint átlagos játékosnak tartom Magam. Vary néven futok a játékban rám lehet nyugodtan nézni. Lényegében olyan klánt keresek ami nem veszi halálosan komolyan a játékot. Egy jó baráti társaságot keresek akikkel együtt lehet játszani, fejlődni, segíteni egymást ,de nem rúgnak ki azért ha pár napig csak egyedül van kedvem játszani, mert ilyen is van. Sajnos munkám miatt elég változatos időkben tudok fent lenni, de szinte minden nap fent vagyok egy kicsit. Ha nem túl nagy elvárás ne csak kezdő pár tier-es tankokkal rendelkező klánt keresek.Igazából azért szeretnék egy társaság tagja lenni, mert már kezd nagyon unalmas lenni egyedül játszani, és hát ez még is csak egy csapat játék. Megvallom az is rossz hogy nincs kivel megosztani az élményeket....
Szóval ha akad ilyen társaság aki szívesen lát várom jelentkezését.
Köszönettel Vary
Ui: most jut eszembe 32 éves srác vagyok:) tudom sok helyen feltétel a megfelelő korosztály betöltése
Amiket leírtál azok alapján a régi klánomat ajánlom Neked, jófej baráti társaság, mindenféle kötöttség nélkül. Ts-en még szoktam velük bandázni ,
ha gondold keresd a játékban qqchun, vagy flashman17 játékost.
Hosszas agyalás után úgy döntöttem Én is megpróbálkozok újra ezzel a klán dologgal. Voltam már régebben pár klánban, de valahogy soha nem jött össze. Már a béta verzió óta játszok szóval mondhatni régi játékos vagyok.15300 csatán vagyok túl jelenleg. Én személy szerint átlagos játékosnak tartom Magam. Vary néven futok a játékban rám lehet nyugodtan nézni. Lényegében olyan klánt keresek ami nem veszi halálosan komolyan a játékot. Egy jó baráti társaságot keresek akikkel együtt lehet játszani, fejlődni, segíteni egymást ,de nem rúgnak ki azért ha pár napig csak egyedül van kedvem játszani, mert ilyen is van. Sajnos munkám miatt elég változatos időkben tudok fent lenni, de szinte minden nap fent vagyok egy kicsit. Ha nem túl nagy elvárás ne csak kezdő pár tier-es tankokkal rendelkező klánt keresek.Igazából azért szeretnék egy társaság tagja lenni, mert már kezd nagyon unalmas lenni egyedül játszani, és hát ez még is csak egy csapat játék. Megvallom az is rossz hogy nincs kivel megosztani az élményeket....
Szóval ha akad ilyen társaság aki szívesen lát várom jelentkezését.
Köszönettel Vary
Ui: most jut eszembe 32 éves srác vagyok:) tudom sok helyen feltétel a megfelelő korosztály betöltése
Szia!
Szólok a nálunk illetékesnek, a nap folyamán keresni fognak.
Esetleg, ha fent vagy keresd Parduc-ot vagy kiridevid-et.
Üdv,Gabesz
hello
Jelentkezni szeretnék egy magyar klánba. Augusztus óta játszom napi rendszerességgel, 1630 lejátszott csatám van. Legmegasabb szintű tankom tier 6.
hello
Jelentkezni szeretnék egy magyar klánba. Augusztus óta játszom napi rendszerességgel, 1630 lejátszott csatám van. Legmegasabb szintű tankom tier 6.
nickname:RepublicofPanama
Türelem, a hosszú élet ritka!2k csata alatt még azt se lehet eldönteni melyik ágat akarja az ember húzni.
Keress meg valami nevelő klánt , hisz neked még az kell a fejlődésben sok segítség+szakasz...
Több, mint egy éve (7000 csata) játszom napi rendszerességgel. Nem vagyok kiemelkedő játékos, ezt a statomon is láthatjátok. Amúgy 29 éves srác vagyok, laboranalitikus (orvosi laborban dolgozom), érdekel a technika, a tudomány, voltam akvarista, sőt, szüleim vallásosan neveltek, és bár már nem vagyok gyakorló, ha valakinek vallással kapcsolatos kérdése támadna, szívesen beszélgetek erről is .
Voltam már klántag, igaz, nem sokáig. Jelenleg két tier 10es tankkal rendelkezem (IS7 és T110E5). Mivel az utóbbi időkben azt tapasztalom, hogy a random csatákban nagy a fejetlenség, e miatt pedig alacsony a játékélmény, szeretnék egy közösséghez tartozni. Mindezek ellenére, talán furán hangzik, nem vagyok túlzottan közösségi ember. Olyan klánt vagy játékközösséget keresek, ahol nem kötelező minden nap "fent lenni". Ne értsétek félre, nem inaktív tag szeretnék lenni, csak időnként szeretek egyedül játszani. Szeretnék olyan közösséghez tartozni, ahol értelmes, felnőtt emberek játszanak a játék öröméért és izgalmáért, ahol nem az erőltetett CW és a minél nagyobb arc a fontos... Szeretném, ha szakasz/század alkalmával lennének társaim, akikre számíthatok, és akik számíthatnak rám, és akiknek a játék nem a mások leszólásából, vagy vég nélküli káromkodásból áll.
Ha van ilyen klán vagy közösség, és szívesen látna soraiban, kérem keressetek meg itt vagy a játékban.
Köszönöm,
kripton1
Kedves Vary/Kripton!
Azt hiszem a legjobb választás az FHTD lesz a számodra. Egy aktív baráti társaság vagyunk akik deklaráltan fél HC klánt működtetnek. Magyarán folyamatosan próbálkozunk CW térképre való jutással, de nincs probléma abból, hogy ha 2-3 napig nem vagy, illetve nyilván nem elvárás, hogy minden nap itt legyél 8-22-ig, stb. Van fix TS3 szerverünk, honlapunk, facebook csoportunk. Bízva abban, hogy hozzánk csatlakozol most azonnal ki is küldöm neked a meghívót a klánunkba. A játékban bármikor rám írhatsz ott is Inimma néven futok. Ha ott nem érsz el keress ezen az e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üdvözlettel,
Inimma
Last edit: 11 éve 9 hónapja by Inimma.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kripton1
hello
Ebben a formában nincs, azonban ha legalább 1000 csatád lesz, mi szívesen látunk egy "felvételi beszélgetésre" ha az itt található feltételek "közelében" leszel. hunk.gportal.hu...886496
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...