Sziasztok,
Több, mint egy éve (7000 csata) játszom napi rendszerességgel. Nem vagyok kiemelkedő játékos, ezt a statomon is láthatjátok. Amúgy 29 éves srác vagyok, laboranalitikus (orvosi laborban dolgozom), érdekel a technika, a tudomány, voltam akvarista, sőt, szüleim vallásosan neveltek, és bár már nem vagyok gyakorló, ha valakinek vallással kapcsolatos kérdése támadna, szívesen beszélgetek erről is

.
Voltam már klántag, igaz, nem sokáig. Jelenleg két tier 10es tankkal rendelkezem (IS7 és T110E5). Mivel az utóbbi időkben azt tapasztalom, hogy a random csatákban nagy a fejetlenség, e miatt pedig alacsony a játékélmény, szeretnék egy közösséghez tartozni. Mindezek ellenére, talán furán hangzik, nem vagyok túlzottan közösségi ember. Olyan klánt vagy játékközösséget keresek, ahol nem kötelező minden nap "fent lenni". Ne értsétek félre, nem inaktív tag szeretnék lenni, csak időnként szeretek egyedül játszani. Szeretnék olyan közösséghez tartozni, ahol értelmes, felnőtt emberek játszanak a játék öröméért és izgalmáért, ahol nem az erőltetett CW és a minél nagyobb arc a fontos... Szeretném, ha szakasz/század alkalmával lennének társaim, akikre számíthatok, és akik számíthatnak rám, és akiknek a játék nem a mások leszólásából, vagy vég nélküli káromkodásból áll.
Ha van ilyen klán vagy közösség, és szívesen látna soraiban, kérem keressetek meg itt vagy a játékban.
Köszönöm,
kripton1
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...