Pedig lenne jobb dolgom is:
Nem tudom a többi játékos mit érez, nem vagyok a többi játékos. Jelenleg 7-es a legnagyobb tankom, Challenger, M1A1, Leopard 2, Centauro 105, és pár 6-os. Még nincs APS-em, az ERA meg nem igazán véd ATGM ellen. A botok csalnak, a Swingfire facehugban simán ellövi a turret ringemet, holott ha te játszol vele, nem tudsz pár méternél közelebb lőni, mivel felfelé lövi ki a rakétát. Semmi gond nincs, ha nehéz az AI, azzal van gond, hogy csak ATGM-et spammel és nincs fun faktora annak, amikor a capzone-ba spawnol 3 Swingfire és 2 Terminator. De ez well known bug, úgyhogy javítva lesz.
Ha elérem a 10-et, akkor ugyanúgy a PvE-t fogom "farmolni" mert amit leírtam sokszor, csak nem akar átjönni: nyugis, frusztráció mentes gyors kikapcsolódás, élvezhető játékélmény. Nem kell a saját csapatod ellen is harcolni, mint a WoT-ban oly sokszor.
Mivel nem raktad össze a képet, azért írtam le a WN8-amat a Wot-ból, hogy érzékeltessem, tudok játszani. Itt is. De már nem érdekel a PvP, mert nem akarok se fejlődni, se "sikerélményt" szerezni se kihívást keresni, az már megvolt 5 év játék alatt a WoT-ban. És nem véletlenül hagytam abba és jöttem át a botokkal bohóckodni. Itt is tudnék ugyanolyan jó lenni, mint a WoT-ban, mert detto ugyanaz a játék: megtanulod a pályákat, weakspotokat, tankjaid erősségét gyengeségét és a játékmechanizmusokat, onnantól meg helyzetfelismerés és a lengyel tomátók farmolása, aztán vagy jó csapatot kapsz és nyersz, vagy nem. Az RNG hiánya miatt kiszámíthatóbb is. Csak hogy én ezt nem akarom csinálni, nincs se elég időm, se energiám erre, van más játék is, ami lefoglal és élvezetesebb valamint nagyobb kihívást nyújt, mint ezek a freemium multis lövöldék (ArmA 3 milsim haverokkal, full ACE realism modokkal, World Of Warcraftban progress klánban vagyok immár 10 éve). Úgyhogy nekem tökéletesen megfelel a PvE és bátran ajánlom annak, aki ugyanígy kiégett, vagy megunta a WoT-ot.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...