Global Ops (ilyen hibrid PvE / PvP mód) elvileg jó móka, de amikor én próbáltam belépni, rajtam kívül egy tier 10-es játékos várt csak, míg én tier 6-os tankkal akartam menni, úgyhogy nem erőltettem a dolgot

Nem tudom mennyire jók a számok, de PvE-re mindig van 50-60 ember, és hidd el, tényleg tud kihívás lenni. A botok nyilván nem okosabbak mint pár játékos (sokszor mégis

), de hard módban szinte folyamatosan weakspotot lőnek, és iszonyat sokan vannak, úgyhogy nem lehet YOLO-zni.
Amit elfelejtettem múltkor írni, hogy a játék jutalmaz. Ez a WoT után nekem nagyon furcsa volt... Hard mode-ban ha a legjobb vagy, akkor kaphatsz platinum lootboxot, amiben olyan okosságok lehetnek, mint 30 nap prémium és / vagy 9 milla credit. Viszonyításképpen, 6 milla egy tier 7-es tank.
Ja igen: ha egy tier VIII-as tankot teljesen megnyitsz, akkor tokent kapsz, amivel megnyithatsz ugyanannál a dealernél egy egy IX-es tankot. WoT-ra levezetve: ha a német vonalon kijátszod a TIGER II-őt, akkor bármelyik IX-es német tankot megnyithatod. Jól hangzik ugye? Tier IX-nél ugyanez érvényes tier X-re.
Ami szintén apróság, de okos dolog, hogy a csata végén tételesen le van vezetve, miért mennyi kreditet, XP-t kaptál.
A múltkori írás óta amúgy eljutottam az egyik kedvenc real life tankomhoz, a Challenger 1-hez, megkapta az ERA páncélt is és hát... így kéne működnie egy heavy tanknak a WoT-ban. Hulldownban a saját tierjében kb. immunis mindenre. PvE-ben így lehet a legtöbb XP-t szerezni, keresel egy jól védhető pontot és spotolsz és lősz, és reménykedsz hogy SzmolenkaPL hátulról eltalálja a célt...
Amúgy a weakspotok is reálisak, a fent említett Challenger-t pl. szemből csak nagyon a hasán illetve a vezető ablakon lehet belőni. Ami viszont sokkal gyakoribb és frusztrálóbb, az a tetemes mennyiségű modul sebzés amit bekapsz, főleg ATGM-től. Az ágyú, a torony gyűrű iszonyat sérülékeny, sok tankon a lőszer is. Instant halál ammorack pirosra lövésénél nincs, csak iszonyat sok HP veszteség és utána olyan reload time, hogy ha nincs javító csomagod, akkor a rammeléssel jobban jársz

Viszont ennek folyománya, hogy szándékosan is el lehet lőni az ágyút. Ha nem tudsz szemből sebezni egy tankot és nincs esély flankelni, akkor HESH / HEAT / HE és lövöd az ágyúját, hogy addig se sebezzen.
Illetve pár játékos mondta, hogy tier VIII felett azért meglesz a orosz részlehajlás, fogom emlegetni az Armata-kat...
Tényleg érdemes esélyt adni neki, ha van géped hozzá, akkor kegyetlen szép és részletes, a kerekes járművek fizikáját túl lehet élni, realisztikusabb mint a WoT és a hard mode PvE tud olyan szoros és kemény meccs lenni mint egy PvP. Ha belegondolsz, PvP-ben is 90%-ban ugyanoda mennek a játékosok, itt sincs másképp, csak 5 vs. 20 meccsek vannak.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...