Nem tudom ki milyen szinten látta ezt a bizonyos 0.19-es patch nevezetű szart (Balance 2.0), de én már tegnap eljutottam a játék letöltéséig, de viszont csak ma mentem vele pár kört.
A változások listáját itt pluszba nem publikálnám, aki játszik (mától ezzel a szarral), az tudja, miről van szó.
Nos, én egy support-levél formájában most köszöntem el az AW-tól, ez egyszerűen egy nagy rakás híg fos, szar, hányadék, féregkupac, és még sorolhatnám mi lett belőle.
Semmi fejlődés, csak a régi nagy motoros játékosok teljes szivatása. A teljes garázs szétb&szva, minden, minden tankot újra skillezni, amit eddig tudtak a tankok mától nem tudják, a sok-sok 5-ös szintű legényeim szart sem érnek, semmi nem üt át semmit,a küldikhez kevés az idő, az ellenség viszont 3x annyian vannak, rád se fordul az ellenség csöve, de betalál... szóval csak az ideg...
Ahogy szerettem ezt a játékot, most - ma - 6 csata után el is felejtem. Nincs rá szükségem. Szar. Nagyon szar lett...
Csak az b@ssza a csőröm, hogy a hipi-szupi prém tankokat megvettem, de mostantól egy kalap szart sem érnek... csődtömeg lett....
Úgyhogy; Asztalra vissza, BABY !!!
Inkább más, mint ez, amit teljesen szétcsesztek az okosok...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...