Az IS-7-ből csak pár darabot osztanak vagy az mindenkinek jár? Mert azt írják, hogy legalább 5 csata PvP vagy PvE és kapsz egyet a garázsba. Legalább 6 csatát lenyomtam, úgy ahogy mert állandóan kifagy összeomlik a kliensem, de nincs garázsban IS-7. Vagy nyert csata kell hozzá, mert azt nem írták.
*Megtaláltam a választ. Az event után adják oda. Kéne angolul tanulni, vagy csak jobban figyelni?
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#212720Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Elvileg ha kipróbáltad a Lord of Wart, akkor kaptál egy Assaultert ingyen. Eredetileg úgy volt, hogy csak az kap, aki eljut level 20 - ig vagy valami ilyesmi, de végül mindenki kapott aki legalább egyszer kipróbálta.
Ami az IS7 - et illeti, az egyik, ha nem a legrosszabb paraméterekkel megáldott tank lesz. Legalábbis a videók alapján. Borzalmas célzásidő, pontosság és töltésidő. Cserébe dög lassú is. Fájdalmas torony és test forgási sebesség plusz az i-re a pont a 3 fokos ágyú süllyedés. Tier 4 - be is fel fogja dobálni ott pedig bele se merek gondolni, mit lehet kezdeni vele az AMX és Zhalo TD - k ellen.
De legalább ingyen lesz
Last edit: 8 éve 11 hónapja by _HENTES_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN
Elvileg ha kipróbáltad a Lord of Wart, akkor kaptál egy Assaultert ingyen. Eredetileg úgy volt, hogy csak az kap, aki eljut level 20 - ig vagy valami ilyesmi, de végül mindenki kapott aki legalább egyszer kipróbálta.
Oh, akkor lehet, hogy van még egy rossz hírem?
3:50-től
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Próbáljátok ki az új csata módot. Én elsőre egy nyert meccsel 6k sebzéssel az ariete-vel kerestem tisztán 126k pénzt és 21k xp-t prém acc nélkül. Ráadásul az új mód még élvezetes is.
Próbáljátok ki az új csata módot. Én elsőre egy nyert meccsel 6k sebzéssel az ariete-vel kerestem tisztán 126k pénzt és 21k xp-t prém acc nélkül. Ráadásul az új mód még élvezetes is.
Ami az xp - t illeti most ugye 4x - es szorzó van az első csatáért, az valamelyest "torzítja" a képet. De összességében tényleg jól hoz a konyhára.
Jó kis játék ez, csak kár, hogy egy izom gép kell hozzá. WoT ehhez képest dupla fps-el elmegy. De ez rajtam múlik. Jó, hogy képesek ilyeneket behozni, mint a Global Operations és Test Drive mód.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...